Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 611770
Exposició pública d'aprovació inicial del “Projecte bàsic i d'execució d'ampliació del Cementiri de Formentera- Fase "4ª”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per resolució de presidència de data 17 de setembre de 2024, es va aprovar inicialment el “Projecte bàsic i d'execució d'ampliació del Cementiri de Formentera- Fase 4ª”, redactat i signat per l'arquitecte Sr. Manuel Díaz Jiménez, al febrer de 2024.

En funció del previst a l'article 149.1 de la Llei 20/2006, de 15 de novembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, es sotmet a exposició pública l'esmentat projecte per un termini de 15 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al BOIB.

El “Projecte bàsic i d'execució d'ampliació del Cementiri de Formentera- Fase 4ª”, es pot consultar de manera presencial a les dependències de l'àrea de Benestar Social, situ a Venda des Brolls s/n (edifici Centre de Dia), 07860 Sant Francesc Xavier, Formentera, en horari d'atenció al públic (de 9.00 a 14.00 hores) i de dilluns a divendres, a la web de la corporació i al tauler d'anuncis de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC).

Si durant aquest termini no es presentés cap reclamació ni suggeriment, l'esmentat projecte s'entendrà aprovat definitivament de manera automàtica, sense necessitat de nou acord.

 

Formentera, (signat electrònicament; 18 de setembre de 2024)

El president Lorenzo Córdoba Marí