Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS

FUNDACIÓ UNIVERSITAT - EMPRESA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 610131
La Càtedra d'Estudis Urbans de la Universitat de les Illes Balears (UIB) convoca la segona edició de premis dirigits a investigadors/as, estudiants de grau o màster en els camps relacionats amb les temàtiques urbanes de les Illes Balears, prioritzant quatre línies principals: habitatge, gentrificació, desigualtat urbana, polítiques urbanes. En tots els casos es valoren els esforços per vincular els processos urbans amb les dinàmiques pròpies de l'activitat turística.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Premis de la Càtedra d'Estudis Urbans de la UIB

La Càtedra d'Estudis Urbans de la Universitat de les Illes Balears (UIB), finançada per la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports del govern de les Illes Balears, té com a principal objectiu desenvolupar iniciatives que fomentin la innovació, la formació i la recerca en temàtiques urbanes de les ciutats de les Illes Balears. Amb aquest propòsit, la Càtedra fa pública la segona convocatòria de premis dirigits a investigadors/es, estudiants de grau o màster en els camps relacionats amb les temàtiques urbanes de les Illes Balears, prioritzant quatre línies principals: habitatge, gentrificació, desigualtat urbana i polítiques urbanes. En tots els casos, es valoren els esforços per vincular els processos urbans amb les dinàmiques pròpies de l'activitat turística.

La Càtedra d'Estudis Urbans convoca:

  • Dos premis per a Tesis Doctorals (TD), a raó de 1.500 euros cada un. 

  • Dos premis per a Treball de Fi de Màster (TFM), a raó de 1.000 euros cada un. 

  • Quatre premis per a Treball de Fi de Grau (TFG), a raó de 500 euros cada un.

  • Un premi per al millor Treball aplicat a l'emprenedoria per un import de 500 euros. Aquest premi pot ser addicional i no exclou els anteriors.

Es destina un import total de 7.500 euros als diferents tipus de premis: 3.000 euros per a TD, 2.000 euros per a TFM i 2.000 euros per a TFG, a més de 500 euros pel millor treball aplicat a l'emprenedoria

El període per a presentar les candidatures romandrà obert fins a l'1 d'octubre de 2024 a les 14 hores.

L'accés a les bases i formularis d'inscripció es troba a:

https://fueib.org/ca/fundraising/577/proyecto/curso/30/premios-de-la-catedra-destudis-urbans

 

(Signat electrònicament: 5 de setembre de 2024)

El director de la FUEIB Luis Vegas Alonso