Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 601632
Anunci notificació per compareixença de la liquidació per intervenció de bombers Expedient: 2023/9610

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El vicepresident tercer i conseller de promoció econòmica i administració insular del Consell Insular de Formentera, va incoar procediment a les persones que es relacionen a continuació, pels  motius que s'esmenten:

Claus d'identificació:

Liquidació per intervenció de bombers servei núm. 273, vehicle matrícula 5676JKZ, segons Ordenança  Fiscal Reguladora de la taxa per a la prestació de serveis d'extinció d'incendis i salvament del Consell de Formentera, publicada al BOIB núm. 31 de 10 de març de 2018.

Número  Expedient

Document Identificació

Nom i llinatges

Data de la Intervenció

Import

2023/9610

*****265G

J.A.R.

21/08/2023

2.629,90€

No havent estat possible la notificació per carta certificada amb avís de rebut, de la resolució d'aprovació de la liquidació i la corresponent carta de pagament de les despeses de la intervenció dels bombers, i d'acord amb l'article 44 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, es procedeix a la publicació d'aquest anunci.

Queda a disposició de la persona interessada, l'expedient objecte d'aquest anunci, a la seu del Consell Insular de Formentera, àrea d' Intervenció, situada Plaça de la Constitució, número 1 de Sant Francesc, Formentera (Illes Balears) de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores . Informar l'expedient queda a disposició de l'interessat durant un període de 15 dies comptadors a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci.

Transcorregut aquest termini sense comparèixer, la notificació s'entendrà produïda a tots els efectes legals l'endemà del venciment del termini assenyalat. (Art. 112 de la LGT i 115 del RGGI).

 

Formentera, 17 de setembre de 2024

El president Lorenzo Córdoba Marí