Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'INDÚSTRIES CULTURALS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 598160
Resolució de la directora gerent de l’Institut d’Indústries Culturals de les Illes Balears per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració subscrits en el segon quadrimestre de l’any 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Durant el mes de maig de l'any 2024, l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears (d'ara endavant, ICIB) va iniciar converses amb l'Agència Tributària de les Illes Balears (d'ara endavant, ATIB), amb l'objecte de subscriure un conveni de col·laboració relatiu a la gestió de la recaptació executiva dels ingressos de dret públic exigibles per via de constrenyiment corresponents a quantitats  reintegrables de subvencions gestionades per l'ICIB.

2. En el mes de juliol de 2024, l'ICIB també va contactar amb la Fundació Sitges –Festival Internacional de Cinema de Catalunya a fi d'aconseguir descomptes per a les inscripcions al festival.

3. El dia 9 de juliol de 2024, es va signar el conveni referit amb la Fundació Sitges.

4. D'altra banda, en data 17 de juliol de 2024, es va signar el conveni de col·laboració subscrit amb l'ATIB.

Fonaments de dret

1. L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i els ens del sector públic instrumental autonòmic han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si són amb una altra administració pública com si són amb una entitat privada. 

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Ordenar la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració que l'ICIB ha formalitzat en el segon quadrimestre de l'any 2024:

a) El Conveni entre l'Agència Tributària de les Illes Balears i l'ICIB per a la recaptació en via executiva dels ingressos de dret públic exigibles per via de constrenyiment corresponents a quantitats reintegrables d'ajuts o subvencions gestionades per aquesta entitat.

b) El Conveni de col·laboració entre la Fundació Sitges – Festival Internacional de Cinema de Catalunya i l'ICIB.

 

(Signat electrònicament: 16 de setembre de 2024)

La directora gerent Diana de la Cuadra Menéndez