Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 598052
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de modificació de la composició del Tribunal Qualificador del cos facultatiu superior, escala humanística i de ciències socials, especialitat formació de l’Administració especial establert en la Resolució de 3 de maig de 2024 per la qual es designen els Tribunals Qualificadors del procés selectiu per a l’ingrés pel torn lliure, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari a l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 9 de maig de 2024, es va publicar en el BOIB núm. 61 la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 3 de maig de 2024, per la qual es designen els Tribunals Qualificadors del procés selectiu per a l'ingrés pel torn lliure, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. En data 16 de setembre de 2024, la senyora Isabel García Sánchez, vocal primera titular i secretària del Tribunal Qualificador del cos facultatiu superior, escala humanística i de ciències socials, especialitat formació de l'Administració especial, ha presentat la seva renúncia com a membre del Tribunal Qualificador d'aquest procès selectiu per motiu de l'elevat volum de feina que suposa actualment ser assessora tècnica de procediments selectius. Atès que la Direcció de l'EBAP ha prioritzat les tasques programades i ha determinat que és prioritari dur a terme el procediment per proveir llocs de feina de personal funcionari de carrera de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears davant altres tasques com la participació com a membre del Tribunal esmentat, per tant es fa necessari modificar-ne la composició, nomenant un nou vocal primer titular.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Acceptar la renúncia de la senyora Isabel García Sánchez, com a vocal primera titular i secretaria del Tribunal Qualificador del cos facultatiu superior, escala humanística i de ciències socials, especialitat formació pels motius al·legats en l'escrit presentat.

2. Modificar la composició del Tribunal Qualificador d'aquest procès selectiu establert en la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 3 de maig de 2024 (BOIB núm. 61, de 9 de maig de 2024).

3. Designar un nou vocal primer titular del Tribunal Qualificador esmentat, en substitució de la que presenta motius de renúncia justificada, en els termes establerts en l'annex d'aquesta Resolució.

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la Seu Electrònica de la CAIB (www.caib.es) i en el Portal de l'Opositor (http://oposicions.caib.es). .

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 10 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

(Signat electrònicament: 17 de setembre de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

 

ANNEX

Subgrup A1. Tribunal Qualificador del cos facultatiu superior, escala humanística i de ciències socials, especialitat formació

President/a:

  • Titular: Gabriel Rossinyol Seguí. Del cos facultatiu superior, escala humanística i de ciències socials, especialitat assessorament lingüístic.
  • Suplent: Amparo Arnao Sáez. Del Cos superior de l'Administració de la CAIB.

Vocals: Del cos facultatiu superior, escala humanística i de ciències socials, especialitat formació

  • Primer/a.
    • Titular: Ramis Pericàs, Arnau

    • Suplent: Franch Casajuana, Diana

  • Segon/a.
    • Titular: Nicolau Colom, Maria Immaculada

    • Suplent: Comas Crespí, Maria Antònia