Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 586644
Resolució del conseller d’Empresa, Ocupació i Energia per la qual es disposa la inscripció i dipòsit en el Registre de Convenis col·lectius, Acords col·lectius de treball i Plans d’igualtat de les Illes Balears de l’Acord d’adhesió pel qual l’Institut Balear de la Joventut (IBJOVE) s’adhereix al V Conveni col·lectiu del personal laboral al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 27 de novembre de 2013 la Comissió Negociadora de l'Institut Balear de la Joventut (IBJOVE) aprovà la proposta d'adhesió al V Conveni col·lectiu del personal laboral al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. A conseqüència de l'entrada en vigor del Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball, totes les sol·licituds de registre, dipòsit i publicació de qualsevol document inscriptible s'han de presentar a través de mitjans electrònics dins el Registre i dipòsit de Convenis col·lectius, acords col·lectius de treball i plans d'igualtat.

3. La presentació de la sol·licitud d'adhesió no es dugué a terme a través dels mitjans establerts pel Reial decret 713/2010.

4. El 5 de juliol de 2024, Gabriel Sastre Gomila, en representació de la Comissió Negociadora de l'Acord, sol·licità el registre, el dipòsit i la publicació de l'Acord esmentat.

Fonaments de dret

1. L'article 90.3 del text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre.

2. El Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball.

3. L'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Inscriure i dipositar l'Acord d'adhesió del personal de l'Institut Balear de la Joventut (IBJOVE) al V Conveni col·lectiu del personal laboral al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en el Registre de Convenis col·lectius, Acords col·lectius de treball i Plans d'igualtat de les Illes Balears.

2. Notificar aquesta Resolució a la persona interessada.

3. Ordenar la traducció del text de l'acord a la llengua castellana i fer constar que la versió catalana és l'original signada per les parts.

4. Publicar l'Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, signat electrònicament: 13 d'agost de 2024

La secretària autonòmica de Treball, Ocupació i Diàleg Social Catalina Teresa Cabrer González Per delegació del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia i per suplència de la directora general de Treball i Salut Laboral (BOIB núm. 103/2023 i BOIB 67/2024)

 

ACTA D'ADHESIÓ AL V CONVENI COL·LECTIU PER AL PERSONAL LABORAL AL SERVEI DE L'ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA DE LES ILLES BALEARS

Assistents:

Per la representació empresarial: Institut Balear de la Joventut (IBJove) Sra. Maria José Frau Marí (Directora)

Per la representació dels treballadors: Sr. Víctor Martorell Ramis Sra. Rosa Montalbán Gracia

Palma 27 de novembre de 2013

Reunits,

D'una banda, la representació empresarial, i de l'altra, els representants deis treballadors abans esmentats, amb motiu de l'adhesió al Conveni Col•lectiu per al personal laboral al servei de l'administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears;

D'acord amb allà que estableix l'art. 92.1 de l'Estatut deis Treballadors i després d'exposar els motius, ambdues parts, per comú acord,

Manifesten:

Primer.

Les dues parts es reconeixen capacitat i legitimitat suficient, d'acord amb l'art. 87 de l'E.T.

Segon.

En el moment de la signatura d'aquesta Acta, les parts aquí representades tenen coneixement de la no afectació a cap altre conveni col•lectiu a la totalitat dels treballadors, llevat del IV Conveni Col•lectiu per al personal laboral al servei de l'administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears, al qual hi estaven adherits en virtut de la resolució de la directora general de Treball, de dia 27 de 2006 (BOIB núm. 24 de 18-2-2006)

En conseqüència, arriben als següents,

ACORDS

Primer. A l'adhesió de tot el personal laboral de l' IB Jove al contingut del V Conveni Col·lectiu per al personal laboral al servei de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb excepció feta als conceptes retributius bàsics i complementaris, que per imperatiu legal es regeixen per la disposició addicional quinzena de la Llei 15/201 2, de 27 de desembre, de pressuposts general de la comunitat autònoma de les Illes Balears per a l'any 2013.

Segon. Donar trasllat i còpia d'aquest Acta a I'Autoritat Laboral competent als efectes de constància i registre.

l, en prova de conformitat de tot el que s'ha exposat, subscriuen la present Acta els qui sotasignen en el lloc i data indicat a l'encapçalament.

Sra. Maria José Frau Marí Directora de l'IB Jove

Sr. Víctor Martorell Ram                                            Sra. Rosa Montalbán Gracia President del Comitè d'empresa                                   Vocal, representant dels treballadors