Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 586446
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de modificació de la composició del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l’ingrés pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 16 de març de 2023 es va publicar en el BOIB núm. 34 la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual es designen els membres del Tribunal Qualificador de la convocatòria per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. En data 2 de maig de 2024 es va publicar en el BOIB núm. 58 la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de modificació de la Resolució per la qual es designen els tribunals qualificadors de les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. Atesa que la presidenta titular es va trobar en situació de baixa laboral, el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears es va constituir amb la presidenta suplent, la que és vocal de la Comissió Permanent de Selecció i Provisió. Si bé un cop la presidenta titular ha passat a estar en situació d'alta laboral, la presidenta suplent ha presentat la seva renúncia com a membre del Tribunal Qualificador d'aquest procès selectiu, per motiu del gran volum de feina que suposa ser membre de la Comissió Permanent esmentada i per tal de dur a terme un millor desenvolupament de les seves tasques i un correcte acompliment de les funcions atribuïdes, per la qual cosa es consideren adients les causes al·legades, per tant resulta convenient modificar la composició del Tribunal Qualificador.

Per tot això, dict la següent,

Resolució

1. Acceptar la renúncia de la senyora Carme Bennasser Carratalá com a presidenta titular del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears pels motius al·legat en l'escrit presentat.

2. Modificar la composició del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, establert en la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 29 d'abril de 2024 (BOIB núm. 58, de 2 de maig de 2024)

3. Designar una nova presidenta titular i una suplent del Tribunal Qualificador esmentat, en substitució de la que presenta causa de renúncia justificada o ha passat a situació d'alta laboral, en els termes establerts en l'annex d'aquesta Resolució.

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la Seu Electrònica de la CAIB (www.caib.es) i en el Portal de l'Opositor (http://oposicions.caib.es).

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 13 de setembre de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

 

ANNEX

Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

- President/a 

Titular: Franch Casajuana, Diana

Suplent: Rosselló Ferrer, Àgueda

 

- Vocal primer/a 

Titular: Sastre Llodrà, Juan

Suplent: Clar Palou, Asunción

 

- Vocal segon/a 

Titular: Prior Morcillo, Maria del Carmen

Suplent: Rossinyol Seguí, Gabriel