Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 586329
Convocatòria de subvencions por concurrència competitiva per la millora del medi ambient urbà en el terme municipal d’Andratx 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 Per acord de la Junta de Govern Local de data 6 de setembre de 2024, es va aprovar la convocatòria de subvencions por concurrència competitiva per la millora del medi ambient urbà en el terme municipal d'Andratx 2024, i que diu així:

«CONVOCATÒRIA PER A LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS PER CONCURRÈNCIA COMPETITIVA EN MATÈRIA DE MEDI AMBIENT ANY 2024

1. Bases reguladores

Aquestes subvencions es regiran pel que s'estableix en les bases reguladores de la present convocatòria, en les bases d'execució del pressupost general de l'Ajuntament per a l'exercici 2024, en la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions; en el Reglament General de la Llei de Subvencions aprovat per Reial decret 886/2006, de 21 de juliol; en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; en el Reial decret 130/2019, de 8 de març, pel qual es regula la Base de dades Nacional de Subvencions i la publicitat de les subvencions i altres ajudes públiques; en l'Ordenança General de Subvencions, publicada en el Butlletí Oficial dels Illes Balears núm. 47 amb data 20 d'abril de 2017 i en les restants normes de dret administratiu que si és el cas siguin aplicables, i en defecte d'això, les normes de dret privat.

El procediment per a la concessió d'aquestes subvencions serà en règim de concurrència competitiva, mitjançant la comparació de les sol·licituds presentades, a fi d'establir una prelació entre les mateixes d'acord amb els criteris de valoració establerts en aquesta convocatòria, adjudicant, amb el límit fixat en el punt següent, aquelles que hagin obtingut major valoració en aplicació dels citats criteris.

2. Crèdits pressupostaris

Per a les subvencions objecte d'aquesta convocatòria es destinarà la quantitat de 20.000 euros, amb càrrec a la partida 170.48000 de l'exercici pressupostari de l'any 2024.

3. Objecte, condicions i finalitat de la concessió de la subvenció

La present convocatòria té per objecte la concessió de subvencions destinades al finançament d'actuacions orientades a la millora del medi ambient en el terme municipal d'Andratx i la seva projecció exterior.

Aquestes subvencions estan dirigides a diverses entitats i col·lectius del municipi que, d'acord amb els compromisos 1, 3, 4 i 9 del Pla Estratègic de Subvencions per als exercicis 2023-2025, fomentin i donin suport a projectes i activitats que contribueixin a la millora del medi ambient en el terme municipal. Es busca promoure l'educació ambiental, la conservació d'espais naturals, el benestar animal i la sostenibilitat. A més, es pretén:

  • Protegir i projectar el patrimoni natural i cultural.
  • Sensibilitzar i visibilitzar polítiques de minimització de residus i reciclatge.
  • Millorar la qualitat, sostenibilitat, manteniment i neteja de l'espai públic.
  • Preservar l'entorn natural i la seva connexió amb espais verds urbans i platges, promovent un ús cívic dels mateixos.
  • Reduir l'impacte ambiental de les activitats del municipi.
  • Augmentar l'eficiència en el consum energètic.
  • Millorar la qualitat democràtica, fomentant una ciutadania lliure i responsable i un govern en xarxa.
  • Incrementar el nombre de xarxes ciutadanes i aconseguir un associacionisme més sòlid, viable i coresponsable.
  • Reforçar les polítiques de participació ciutadana per a fer-les més coresponsables, continuades i transformadores.

Condicions

La concessió de les subvencions contemplades en la present convocatòria se subjectarà als principis de publicitat, transparència, concurrència, objectivitat, igualtat i no discriminació, així com a l'eficàcia en el compliment d'objectius i a l'eficiència en l'assignació i utilització dels recursos públics.

No són subvencionables les següents despeses:

  • Les atribuïbles al funcionament ordinari de l'entitat (llum, telèfon, internet, etc).
  • Pel que fa al cost del personal, només és cost subvencionable en la proporció atribuïble a la tasca desenvolupada per a l'activitat objecte de subvenció.
  • Excepcionalment els costos relatius a menjars, refrigeris, serveis de menjars o altres semblants, que estiguin directament relacionats amb l'activitat subvencionable, es podran considerar despesa subvencionable; sempre que no superi un 10% del cost total de l'activitat subvencionable.

L'import de la subvenció podrà cobrir el 100% del pressupost de l'activitat subvencionada i l'activitat haurà d'haver-se executat en el terme municipal d'Andratx, durant l'any 2024, de l'1 de gener al 30 de novembre.

Els beneficiaris es comprometen a donar publicitat adequada al caràcter públic del finançament de l'activitat objecte de la subvenció. A aquest efecte, hauran d'esmentar el suport per part de l'Ajuntament d'Andratx en tots els elements publicitaris de l'activitat subvencionada. Això consisteix en la inclusió de la imatge institucional de l'Ajuntament d'Andratx en llegendes, plaques o altres materials impresos o mitjans electrònics o audiovisuals, xarxes socials o esments en mitjans de comunicació.

Els beneficiaris hauran de contractar una pòlissa de responsabilitat civil que cobreixi l'execució del projecte o activitat subvencionada, si existís risc per a tercers en la seva execució.

3.1.- Beneficiaris:

Podran ser beneficiaris d'aquestes subvencions les següents entitats i col·lectius:

  • Associacions de pares i mares d'alumnes (APIMAs).
  • Confraries de pescadors.
  • Cooperatives agrícoles
  • Associacions de cavallistes del municipi.
  • Associacions de gossos o animals domèstics del municipi.
  • Entitats sense ànim de lucre i ONGs que desenvolupin la seva acció en el terme municipal.

3.2.- Distribució de fons:

L'import total destinat a les subvencions ascendeix a 20.000 euros, que es distribuirà entre els diferents tipus d'actuacions de la manera següent:

  • Associacions de pares i mares d'alumnes (APIMAs): Fins a un màxim de 3.000 euros
  • Confraries de pescadors:Fins a un màxim de 1.500 euros.
  • Cooperatives agrícoles: Fins a un màxim de 1.500 euros.
  • Associació de cavallistes del municipi: Fins a un màxim de 1.000 euros.
  • Associacions de gossos o animals domèstics del municipi: fins a un màxim de 1.000 euros.
  • Entitats sense ànim de lucre i ONGs que desenvolupin la seva acció en el terme municipal: Fins a un màxim de 12.000 euros.

3.3.- Reassignació de fons no utilitzats:

En el cas que no s'esgoti el pressupost assignat a alguna de les línies d'actuació, l'import no utilitzat es reassignarà a les entitats sense ànim de lucre i ONGs que hagin presentat sol·licituds vàlides però que no hagin estat completament finançades.

4. Requisits per a sol·licitar la subvenció i manera de justificar-los

Per a sol·licitar la subvenció, les entitats o col·lectius hauran de complir amb els següents requisits:

Associacions de pares i mares d'alumnes (APIMAs):

  • Estar oficialment reconegudes i estar situades en el terme municipal d'Andratx.
  • Presentar un projecte o pla d'acció.

Confraries de pescadors

  • Estar legalment constituïdes i registrades en el municipi.
  • Presentar un projecte o pla d'acció.

Cooperatives agrícoles

  • Estar legalment constituïdes i registrades en el municipi.
  • Presentar un projecte o pla d'acció.

Associació de cavallistes del municipi:

  • Estar legalment constituïdes i registrades en el municipi.
  • Presentar un projecte o pla d'acció.

Associacions de gossos o animals domèstics del municipi:

  • Estar legalment constituïdes i registrades en el municipi.
  • Presentar un projecte o pla d'acció.

Entitats sense ànim de lucre i ONGs:

  • Estar legalment constituïdes.
  • Presentar un projecte o pla d'acció.

Forma d'acreditar-ho

Per a acreditar el compliment dels requisits esmentats, les entitats i col·lectius hauran de presentar la següent documentació:

  • Còpia del CIF de l'entitat.
  • Document acreditatiu de la inscripció en el registre corresponent.
  • Projecte o pla d'acció

4.1. Incompatibilitats

La concessió d'aquesta subvenció serà compatible amb altres subvencions, ajudes o ingressos procedents de qualssevol administració o entitat pública o privada, tant d'àmbit nacional com de la Unió Europea o d'organismes internacionals. No obstant això, en cap cas la suma total de les aportacions podrà superar el cost total de l'activitat subvencionable.

5. Òrgan competent per a la instrucció i resolució del procediment

L'òrgan competent per a la instrucció de l'expedient és l'àrea de medi ambient de l'Ajuntament. Una vegada comprovada la documentació presentada obrant en l'expedient i l'informe de la Comissió avaluadora, l'òrgan instructor formularà la proposta de resolució provisional, degudament motivada.

L'òrgan competent per a resoldre serà la Junta de Govern Local.

6. Termini de presentació de sol·licituds i documentació

Les sol·licituds es formularan en el model que figura com a Annex d'aquesta convocatòria. Es dirigiran a la Batlessa de l'Ajuntament, i es presentaran en el Registre d'entrada de l'Ajuntament o per qualsevol dels mitjans assenyalats en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en el termini de 10 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació en el BOIB de l'extracte de la convocatòria.

Hauran d'acompanyar-se a la sol·licitud els documents següents:

Documents que acreditin la personalitat del sol·licitant i, si és el cas, la representació de qui signa la sol·licitud (còpia de l'escriptura de constitució o modificació, còpia de l'acta fundacional i Estatuts, còpia del NIF, etc.).

Declaració responsable a la qual el sol·licitant exposi que no ha demanat una altra subvenció per a dur a terme l'acció subvencionable de la sol·licitud o, si és el cas, la relació dels suports econòmics, de les subvencions i de les ajudes sol·licitades i/o concedides, i que no concorre cap de les circumstàncies que impedeixin obtenir la condició de beneficiari de subvencions públiques, establertes en l'article 13 de la Llei General de Subvencions.

Certificats d'estar al corrent e els pagaments a l'Agència Tributària, a la ATIB i a la Seguretat Social.

Certificat de l'entitat financera on el sol·licitant tingui el seu compte, indicant el codi IBAN de la mateixa (Model SEPA facilitat per l'Ajuntament).

Projecte o pla d'acció: Programa detallat de les activitats a realitzar i per a les quals es sol·licita la subvenció. La manca d'aquest requisit no és objecte de requeriment i esmena i serà motiu d'exclusió. Aquest apartat haurà de tenir una extensió màxima de 40 fulles (les fulles que excedeixin d'aquest número no seran tingudes en compte) en format Din A4 i haurà de recollir el contingut mínim següent:

  • Denominació de l'activitat.
  • Introducció (breu exposició general que descrigui les actuacions a executar).
  • Justificació (raons per a les quals s'executen les accions).
  • Objectius (el que es pretén aconseguir amb la seva execució).

Pressupost total degudament desglossat en el qual figuri el cost de les activitats proposades i les fonts de finançament. Per a l'adquisició de material haurà d'aportar-se pressupost detallat de les empreses subministradores.

L'Ajuntament d'Andratx podrà requerir en qualsevol moment de la tramitació de la sol·licitud els documents que consideri necessaris a fi de garantir la correcta adjudicació de la subvenció segons els criteris d'avaluació establerts.

Si la sol·licitud no reuneix els requisits establerts en la norma de convocatòria, l'òrgan competent requerirà a l'interessat perquè l'esmeni en el termini màxim i improrrogable de 10 dies, indicant-li que si no ho fes se li tindrà per desistit de la seva sol·licitud.

7. Proposta de resolució provisional, resolució definitiva, terminis i notificació

Una vegada avaluades les sol·licituds, per l'òrgan instructor es formularà la proposta de resolució provisional, degudament motivada, que serà notificada als interessats mitjançant anunci en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i en la pàgina web, concedint un termini de 10 dies per a presentar al·legacions.

Després d'examinar les al·legacions si n'hi hagués, es formularà la proposta de resolució definitiva, que haurà d'expressar el sol·licitant o la relació de sol·licitants per als quals es proposa la concessió de la subvenció, i la quantia, especificant l'avaluació i els criteris de valoració seguits per a efectuar-la.

Una vegada aprovada la proposta de resolució definitiva, l'òrgan competent resoldrà el procediment. La resolució, a més de contenir el sol·licitant o relació de sol·licitants als quals es concedeix la subvenció, farà constar, si és el cas, de manera expressa, la desestimació de la resta de les sol·licituds.

El termini de resolució i notificació serà de 6 mesos.

El venciment del termini màxim sense haver-se notificat la resolució legitima als interessats per a entendre desestimada per silenci administratiu la sol·licitud de concessió de la subvenció.

8. Fi de la via administrativa

L'acte de resolució de la subvenció esgota la via administrativa.

D'acord amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment administratiu comú de les administracions públiques, contra aquesta resolució podrà interposar-se recurs potestatiu de reposició davant la Batlessa d'aquest Ajuntament, en el terme d'un mes a comptar des de l'endemà de la recepció de la notificació, o bé directament recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós administratiu de Palma en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà de la recepció de la notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció contenciosa administrativa.

9. Criteris de valoració de sol·licituds

Comissió de valoració: La valoració de les sol·licituds correspon a un òrgan col·legiat en la composició del qual s'haurà de promoure la presència equilibrada d'homes i dones d'acord amb l'article 51 de la Llei orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i homes.

La comissió de valoració estarà composta per:

  • President: Regidor de l'àrea de medi ambient. Substitut: Regidor de l'àrea de patrimoni.
  • Secretari: Tècnic de Medi Ambient. Substitut: Tècnic d'una altra àrea municipal.
  • 1 vocal: Tècnic de Patrimoni. Substitut: Tècnic d'una altra àrea municipal.

Després de la valoració de les sol·licituds, l'òrgan col·legiat emetrà un informe motivat en el qual es concretarà el resultat d'aquesta, i si és el cas, una prelació de les sol·licituds.

L'informe servirà de base perquè s'elabori la proposta de resolució per l'òrgan instructor.

Els criteris per a l'assignació de les subvencions seran els següents:

Per a cadascuna de les línies:

Els projectes seran valorats comparativament entre els presentats, per a establir l'ordre de prelació per a la concessió de les subvencions, d'acord amb els criteris següents, a qualificar per la comissió avaluadora:

  • Es valorarà màxim fins a 10 punts el nivell d'innovació del projecte.
  • Es valorarà màxim fins a 10 punts l'impacte positiu que l'execució del projecte genera en el medi ambient.
  • Es valorarà màxim fins a 10 punts la viabilitat i idoneïtat dels mitjans amb els quals compta el projecte i el grau de coneixement que aquest mostra del mitjà on es realitzarà.
  • Es valorarà màxim fins a 10 punts el nombre estimat de potencials receptors de la difusió del projecte.
  • Es valorarà màxim fins a 10 punts la idoneïtat del projecte en relació als objectius de la convocatòria.

Sent la puntuació màxima possible de 50 punts per sol·licitud presentada.

La puntuació obtinguda determinarà l'ordre de prelació en la concessió de les subvencions, fins a esgotar el pressupost.

Els empats es resoldran d'acord amb l'ordre de registre d'entrada de la sol·licitud.

En cas de romanent, és a dir, si hi ha crèdit sobrant que no sigui suficient per a subvencionar una sol·licitud íntegrament, s'assignarà igualment.

10. Mitjans de notificació o publicació

Les notificacions es practicaran en el lloc i pel mitjà que el sol·licitant faci constar a aquest efecte en la sol·licitud, tenint en compte el que s'estableix a aquest efecte en l'article 41 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

11. Mètode de pagament i justificació

La liquidació i pagament de les subvencions es realitzarà una vegada comprovada la documentació aportada per a la seva justificació.

Els beneficiaris hauran de justificar la realització de l'activitat subvencionada, aportant documentalment totes les despeses ocasionades per a la realització de l'activitat, i els seus possibles ingressos.

El termini per a presentar la justificació de les activitats finalitzarà el 10 de desembre de 2024. Transcorregut el termini establert de justificació sense que aquesta s'hagi presentat es tindrà per desistit de la seva sol·licitud.

La documentació justificativa que s'ha d'aportar és la següent:

Una memòria de l'activitat degudament emplenada, on se certifiquin les accions realitzades, els resultats obtinguts i el compliment de les condicions imposades en la concessió de la subvenció, inclosa la publicitat de la subvenció, activitats efectivament realitzades i participants en aquestes, avaluació, balanç econòmic amb indicació d'ingressos i despeses, material publicitari, etc.

Relació detallada i equilibrada de les despeses de l'activitat total objecte de subvenció, amb identificació del creditor, n° de factura o document justificatiu, l'import, la data d'emissió i la de pagament.

Les factures o documents justificatius de les despeses de l'activitat objecte de subvenció, que han d'estar expedides a nom del beneficiari. Haurà de constar obligatòriament:

  • Dades fiscals identificatives del proveïdor i del destinatari.
  • Data i número de la factura. Només s'acceptaran factures emeses en 2024.

Les factures i els justificants de pagament s'han de presentar en un sol PDF

 

Qualsevol altra documentació que li sigui requerida a l'efecte de comprovar la justificació econòmica de l'activitat.

 

(Signat electrònicament: 12 de setembre de 2024

La batlessa presidenta Estefania Gonzalvo Guirado)

 

ANNEX I. SOL·LICITUD SUBVENCIONS EN MATÈRIA DE MEDI AMBIENTE 2024

A. DADES DEL/LA SOL·LICITANT

NOM:

 

DNI/NIE/CIF:

COGNOMS:

 

DIRECCIÓ:

 

 

NÚM. TELEFON:

E-MAIL:

B. DOCUMENTACIÓ A APORTAR AMB LA SOL·LICITUD

  • Documents que acreditin la personalitat del sol·licitant i, si és el cas, la representació de qui firma la sol·licitud
  • Declaració responsable que en el sol·licitant no ha demanat una altra subvenció per a dur a terme l'acció subvencionable de la sol·licitud o, si és el cas, la relació dels suports econòmics, de les subvencions i de les ajudes sol·licitades i/o concedides, i que no concorr cap de les circumstàncies que impedeixin obtenir la condició de beneficiari de subvencions públiques, establertes en l'article 13 de la Llei General de Subvencions.
  • Certificats d'estar al corrent dels pagaments amb l'Agència Tributària, l'ATIB i a la Seguretat Social
  • Certificat de l'entitat financera on el sol·licitant tingui el seu compte, indicant el codi IBAN de la mateixa (Model SEPA facilitat per l'Ajuntament)
  • Projecte o pla d'acció
  • Pressupost total degudament desglossat

EXPOSO:

Sol·licito la subvenció de la convocatòria per a la concessió de subvencions per concurrència competitiva en matèria de medi ambient per a l'any 2024.

Andratx, a …………. de …………………………………… de 2024

 

 

BATLESSA DE L'AJUNTAMENT D'ANDRATX

 

SOL·LICITUD DE TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA PER A PAGAMENTS SOLICITUD DE TRANSFERENCIA BANCARIA PARA PAGOS

( I )

NIF/CIF CREDITOR

NIF/CIF ACREEDOR

LLINATGES I NOM/RAÓ SOCIAL

APELLIDOS Y NOMBRE/RAZÓN SOCIAL

 

 

ADREÇA

DIRECCIÓN

 

LOCALITAT

LOCALIDAD

CODI POSTAL

CÓDIGO POSTAL

PROVÍNCIA

PROVINCIA

 

 

 

TELÈFON

TELÉFONO

MAIL

 

 

( II )

NIF REPRESENTANT

NIF REPRESENTANT

REPRESENTANT: LLINATGES I NOM

REPRESENTANTE: APELLIDOS Y NOMBRE

 

 

( III )

ENTIDAD BANCÀRIA/SUCURSAL

ENTIDAD BANCARIA/SUCURSAL

CODI PAIS

CODIGO PAÍS

D.C.

CODI BANC

CÓDIGO BANCO

CODI OFICINA

CÓDIGO OFICINA

D.C.

COMPTE NÚM.

CUENTA NÚM.

 

 

 

 

 

 

 

Sota la meva responsabilitat declaro que aquestes dades són certes i corresponen al c/c o a la llibreta oberta a nom meu.

Bajo mi responsabilidad declaro que estos datos son ciertos y corresponden a la c/c o libreta abierta a mi nombre.

 

 

Signatura

Firma

Andratx, a …………. de …………………………………… de 20

CERTIFICAT DE CONFORMITAT DE L'ENTITAT BANCÀRIA:

CERTIFICADO DE CONFORMIDAD DE LA ENTIDAD BANCARIA:

Aquestes dades coincideixen amb les que consten en aquesta oficina.

Estos datos coinciden con los que constan en esta oficina.

El Director/El Delegat El director/EL Delegado

 

Signatura i segell de l'Entitat Bancaria

Firma y sello de la Entidad Bancaria

 

INSTRUCCIONS PER EMPLENAR LA “SOL·LICITUD DE TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA PER A PAGAMENTS”.

APARTAT I.- Creditor: Persona física o jurídica que ha de percebre el pagament. Hauran de consignar-se el nom i els cognoms o la denominació social tal com figurin en el document d'identitat (NIF).

APARTAT II.- Representant (Emplenar sempre que el creditor sigui persona jurídica o quan sigui persona física que actuï per mitjà de representant). El representant haurà de consignar el seu NIF, nom i cognoms, i signar el model.

APARTAT III.- Alta de dades bancàries: Codi IBAN (24 dígits), l'estructura dels quals és: “ES”+ Nombre de control (2 dígits) + Codi de Compte Client (20 dígits), i que haurà de ser de titularitat del creditor (és a dir, de la persona que figuri a l'Apartat I), la qual cosa haurà de justificar-se:

a) En el cas que el creditor sigui persona jurídica mitjançant signatura i segell de l'entitat bancària corresponent.

b) En el cas que el creditor sigui persona física, la signatura i segell de l'entitat bancària poden substituir-se per certificat de titularitat bancària o d'un document bancari que acrediti aquesta titularitat.

* TOTS ELS CAMPS HAN DE SER EMPLENATS OBLIGATÒRIAMENT.

* NO OBLIDI SIGNAR EL MODEL I PRESENTAR-HO EN ORIGINAL.

Lloc de presentació: Presencialment al registre de l'Ajuntament d'Andratx (sempre que no estigui obligat a relacionar-se a través de mitjans electrònics amb aquesta Administració) o en qualsevol dels llocs que admet l'art. 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

INSTRUCCIONES PARA CUMPLIMENTAR LA “SOLICITUD DE TRANSFERENCIA BANCARIA PARA PAGOS”.

APARTADO I.- Acreedor: Persona física o jurídica que ha de percibir el pago. Deberán consignarse el nombre y los apellidos o la denominación social tal y como figuren en el documento de identidad (NIF).

APARTADO II.- Representante (Cumplimentar siempre que el acreedor sea persona jurídica o cuando sea persona física que actúe por medio de representante). El representante deberá consignar su NIF, nombre y apellidos, y firmar el modelo.

APARTADO III.- Alta de datos bancarios: Código IBAN (24 dígitos), cuya estructura es: “ES”+ Número de control (2 dígitos) + Código de Cuenta Cliente (20 dígitos), y que habrá de ser de titularidad del acreedor (es decir, de la persona que figure en el Apartado I), lo que deberá justificarse:

a) En el caso de que el acreedor sea persona jurídica mediante firma y sello de la entidad bancaria correspondiente.

b) En el caso de que el acreedor sea persona física, la firma y sello de la entidad bancaria pueden sustituirse por certificado de titularidad bancaria o de un documento bancario que acredite esa titularidad.

* TODOS LOS CAMPOS DEBEN SER CUMPLIMENTADOS OBLIGATORIAMENTE.

* NO OLVIDE FIRMAR EL MODELO Y PRESENTARLO EN ORIGINAL.

Lugar de presentación: Presencialmente en el registro de l'Ajuntament d'Andratx (siempre que no esté obligado a relacionarse a través de medios electrónicos con esta Administración) o en cualquiera de los lugares que admite el art. 16.4 de la Ley 39/2015, de 1 de octubre de Procedimiento Administrativo Común de las Administraciones Públicas.