Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE FAMÍLIES I AFERS SOCIALS

Núm. 585754
Resolució de la consellera de Famílies i Afers Socials per la qual es publica la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria de Famílies i Afers Socials durant el segon quadrimestre de l’any 2024 i amb anterioritat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

2. Mitjançant anteriors resolucions es varen publicar les relacions dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria de Famílies i Afers Socials del Govern de les Illes Balears en el primer quadrimestre de 2023 (BOIB núm. 66 de dia 18 de maig de 2023); en el tercer quadrimestre de 2023 (BOIB núm. 10 de dia 20 de gener de 2024) i en el primer quadrimestre de 2024 (BOIB núm. 66 de dia 18 de maig de 2024).

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria de Famílies i Afers Socials del Govern de les Illes Balears durant el segon quadrimestre de 2024 i amb anterioritat que no havien estat publicats (vegeu l'annex d'aquesta Resolució). 

 

Palma, 11 de setembre de 2024

La consellera de Famílies i Afers Socials Catalina Cirer Adrover

 

ANNEX Llistat dels convenis subscrits per la Conselleria de Famílies i Afers Socials (antiga Conselleria d'Afers Socials i Esports) en el segon quadrimestre de l'any 2024 i amb anterioritat que no havien estat publicats:

  • Conveni de col·laboració entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Conselleria d'Afers Socials que reguli l'establiment i la gestió de l'intercanvi de dades entre el sistema d'informació poblacional CIVITAS, el sistema de recepta electrònica, Història de Salut (HSAL) i la Base de Dades Assistencial Corporativa (BDAC) del Servei de Salut i els sistemes d'informació ADA, GCR, AEGERUS i RESIPLUS de les residències de gent gran en el marc de projectes d'atenció integrada de dia 14 de febrer de 2023.
  • Conveni entre la Conselleria de Famílies i Afers, la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Universitat-Empresa (FUEIB) per a la gestió i impartició de dos cursos d'expert universitari en matèria d'atenció a la discapacitat i la dependència de dia 15 de desembre de 2023.
  • Conveni entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials i la Fundació per a Persones amb Discapacitat de l'illa de Menorca, per a l'ús de determinades dependències de forma gratuïta i temporal de la seu de la Fundació ubicada a l'avinguda Palma de Mallorca, 1-baixos, a Ciutadella de Menorca de dia 26 d'abril de 2024.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) per gestionar el Servei d'Ajuda a Domicili per a persones en situació de dependència de dia 22 de març de 2024.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència de dia 9 d'abril de 2024.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Son Servera per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència de dia 26 d'abril de 2024.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Pollença per a la reserva i l'ocupació de places residencials per a gent gran en situació de dependència de dia 22 de març de 2024.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials i l'Ajuntament d'Estellencs per gestionar el Servei d'Ajuda a Domicili per a persones en situació de dependència de dia 21 de març de 2024.
  • Addenda al conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, mitjançant la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat, el Consell Insular de Mallorca i l'Institut Balear de la Dona per a l'execució del projecte «Creació de serveis d'atenció integral 24 h a víctimes de violència sexual (centre de crisi a l'illa de Mallorca)», amb càrrec al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea, Next Generation EU, signat el 26 de juny de 2023 de dia 26 de març de 2024.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials, el Consell Insular de Menorca i l'Institut Balear de la Dona per a l'execució del subprojecte: Creació d'un centre de crisi d'atenció integral 24 h a víctimes de violència sexual a l'illa de Menorca amb càrrec al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat pels Fons Europeus Next Generation EU de dia 25 d'abril de 2024.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitats, la Conselleria de Famílies i Afers Socials i la Fundació Institut S'Estel per garantir el dret a l'educació de les persones menors d'edat i joves que estan complint mesures de justícia juvenil als centres socioeducatius gestionats per la Fundació Institut Socioeducatiu S'Estel de dia 29 de febrer de 2024.
  • Addenda de modificació i pròrroga del Conveni entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Marratxí per a l'accés al programa de gestió de discapacitat i dependència (DISDEP) de dia 19 de juny de 2024.
  • Conveni entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials i l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia per a l'accés al programa de gestió de discapacitat i dependència (DISDEP) de dia 19 de juny de 2024.
  • Addenda de modificació i pròrroga del Conveni entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament d'Es Mercadal per a l'accés al programa de gestió de discapacitat i dependència (DISDEP) de dia 10 de juliol de 2024.
  • Addenda de modificació i pròrroga del Conveni entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament d'Alaior per a l'accés al programa de gestió de discapacitat i dependència (DISDEP) de dia 5 de juliol de 2024.
  • Conveni entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials i l'Ajuntament de Manacor per a l'accés al programa de gestió de discapacitat i dependència (DISDEP) de dia 1 de juliol de 2024.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials del Govern de les Illes Balears i l'Associació d'Esport Adaptat d'Eivissa i Formentera (ADDIF) en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal de les persones menors d'edat de dia 26 d'agost de 2024.
  • Addenda al conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament des Castell per gestionar el Servei d'Ajuda a Domicili per a persones en situació de dependència de dia 23 de juliol de 2024.
  • Addenda de modificació i pròrroga del Conveni entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Sant Lluís per a l'accés al programa de gestió de discapacitat i dependència (DISDEP) de dia 9 d'agost de 2024.