Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL DE SECRETARIS, INTERVENTORS I TRESORERS D'ADMINISTRACIÓ LOCAL DE LES ILLES BALEARS

Núm. 580422
Anunci de convocatòria d'eleccions a membres de la Junta de Govern

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern del Consell de Secretaris, Interventors i Tresorers d'Administració Local de les Illes Balears, en sessió d'11 de setembre de 2024, ha acordat la convocatòria d'eleccions a membres de la Junta de Govern, de conformitat amb el disposat als articles 24 i següents dels estatuts col·legials.

Per aquest motiu, i fent ús de les atribucions que tinc conferides pels esmentats estatuts, procedesc a efectuar la corresponent convocatòria mitjançant aquest anunci que es publica en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, amb subjecció a les prescripcions estatutàries i a les normes de procediment següents:

a) La presentació de candidatures en llista tancada es farà a la seu electrònica col·legial mitjançant escrit que haurà d'estar signat per cadascun dels seus integrants. També s'acceptarà la presentació mitjançant correu electrònic, amb els mateixos requisits, enviat a l'adreça cositalillesbalears@gmail.com.

b) Cada llista electoral haurà d'integrar-se per nou membres, amb els suplents que es considerin oportuns, havent-se d'acomodar als requisits de representació per subescales següents: tres secretaris; tres interventors-tresorers; tres secretaris-interventors.

c) En el supòsit en què es presenti més d'una llista i s'hagi de produir l'acte de la votació, es podrà utilitzar una aplicació informàtica que permeti l'emissió telemàtica del vot amb les degudes garanties de privacitat i secret.

Dins els quinze primers dies hàbils següents a la publicació d'aquesta convocatòria es podran presentar llistes de candidatures sempre que els col·legiats inclosos en aquestes compleixin les condicions previstes a l'article 24 dels estatuts col·legials.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (12 de setembre de 2024)

El president del Consell de Secretaris, Interventors i Tresorers d'Administració Local de les Illes Balears Nicolau Conti Fuster