Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 578507
Conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Formentera i È Escola de Temps Lliure Projectes per la realització de pràctiques formatives en activitats de lleure infantil.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb allò previst a l'article 48 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, del règim jurídic del sector públic, es fa públic el següent conveni:

Conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Formentera i È Escola de Temps Lliure Projectes per la realització de pràctiques formatives en activitats de lleure infantil.

Parts

FPA, representant legal de l'Escola È – TEMPS LLIURE (TEMPS LLIURE PROJECTES), amb el NIF B16510752, situada al carrer SELLETERS, 21. (DESPATX 21) d'INCA, CP 07350.

Lorenzo Córdoba Marí, president del Consell Insular de Formentera, representant legal qui actua en nom i representació d'aquesta Institució, amb CIF núm. P0702400C i amb domicili social a la plaça de la Constitució núm. 1, de Sant Francesc de Formentera.

Antecedents

1. L'escola È – TEMPS LLIURE (TEMPS LLIURE PROJECTES), reconeguda com a escola d'educació de temps lliure infantil i juvenil per la Direcció Insular de Joventut del Departament de Desenvolupament Local, ofereix un model d'escola dirigida a les potencialitats, interessos i motivacions de la població infantil i juvenil per generar un lleure lúdic i educatiu, i promocionar un desenvolupament integral a partir de l'animació sociocultural.

2. El Consell Insular de Formentera, per mitjà de l'Escola d'Estiu i la persona que n'és responsable, ofereixen l'oportunitat de fer-hi les pràctiques.

3. L'article 32.3 del Decret 23/2018, de 6 de juliol, pel qual es desplega parcialment la Llei 10/2006, de 26 de juliol, integral de la joventut, requereix la signatura prèvia d'un conveni de col·laboració entre el centre de pràctiques i l'escola d'educació en el temps lliure infantil i juvenil per fer les pràctiques d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil. Les parts ens reconeixem mútuament la capacitat legal necessària per formalitzar aquest conveni, d'acord amb les següents:

Clàusules

1. Aquest conveni té per objecte regular la col·laboració entre l'escola È – TEMPS LLIURE (TEMPS LLIURE PROJECTES) i l'entitat Consell Insular de Formentera a través de l'Escola d'Estiu per fer les pràctiques d'activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil.

2. La signatura d'aquest conveni no implica cap relació laboral entre l'alumnat i el centre/entitat/empresa. El centre/entitat/empresa de pràctiques no té cap obligació de remunerar l'alumnat mentre durin aquestes.

3. El centre/entitat/empresa de pràctiques declara que les activitats que s'hi duen a terme compleixen els requisits que estableix l'article 31 del Decret 23/2018, de 6 de juliol, i també els que estableix el títol III d'aquesta normativa, relativa a les activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil. A més, es compromet a comunicar les activitats a la Direcció Insular de Joventut del Departament de Desenvolupament Local, i a incloure el personal que es troba en pràctiques en el quadre de l'equip dirigent que ha d'acompanyar aquesta comunicació.

4. L'escola È – TEMPS LLIURE (TEMPS LLIURE PROJECTES) té contractada una pòlissa d'accidents i de responsabilitat civil per cobrir les contingències que puguin esdevenir a l'alumnat a conseqüència de les pràctiques que fan, amb les cobertures que fixa el Decret 23/2018, de 6 de juliol.

5. L'escola È – TEMPS LLIURE (TEMPS LLIURE PROJECTES) ha nomenat el Sr. FPA com a responsable de l'àrea de pràctiques per fer-ne el seguiment i/o valoració, i per encarregar-se dels aspectes que li encomana la normativa establerta. Per la seva banda, el Consell Insular de Formentera ha nomenat el Sr. MDA responsable de l'àrea de pràctiques i amb les mateixes obligacions i responsabilitats.

6. La col·laboració d'aquest Conveni es concreta en un projecte formatiu per alumne, que ha de constar com a document annex. Es poden dur a terme tants projectes formatius de pràctiques com s'acordi entre l'escola È – TEMPS LLIURE (TEMPS LLIURE PROJECTES) i el l'entitat Consell Insular de Formentera.

7. L'escola È – TEMPS LLIURE (TEMPS LLIURE PROJECTES) ha de facilitar al centre/entitat/empresa la fitxa de pràctiques corresponent a cada practicant, en la qual s'ha de deixar constància documental del centre/lloc on farà les pràctiques, així com les altres dades relatives al desenvolupament de les pràctiques perquè quedi constància que es compleixen les condicions establertes. Per la seva banda, el centre/entitat/empresa ha d'emplenar la fitxa i n'ha d'emetre dos exemplars, un per a l'alumne i un altre per a l'escola de formació.

8. L'escola È – TEMPS LLIURE (TEMPS LLIURE PROJECTES) ha de facilitar al centre/ entitat/empresa el certificat de pràctiques, perquè la persona responsable de la tutoria avaluï l'aptitud de l'alumne, en funció de l'actitud i les capacitats demostrades a través de l'avaluació per competències. Per la seva banda, el Consell Insular de Formentera es compromet a emplenar aquest document en finalitzar el període de pràctiques, certificant si l'alumne o alumna es considera apte.

9. Aquest Conveni és mantindrà vigent durant el període de realització de les pràctiques. Però també es pot rescindir per alguna de les causes següents:

a. Per mutu acord de les parts, manifestat per escrit.

b. Per la impossibilitat sobrevinguda legal o material per donar compliment a l'objecte d'aquest Conveni.

c. L'incompliment greu per qualsevol de les parts de les obligacions que s'hi preveuen.

d. La denúncia d'una de les parts, feta amb un mínim de 3 mesos d'antelació.

e. Els i les alumnes que facin les pràctiques, les acabaran en el moment de l'extinció.

10. Les parts signants intentarem resoldre de mutu acord les divergències que puguin sorgir en relació al desenvolupament d'aquest Conveni. Si això no és possible, sotmetrem les divergències, pel que fa a la interpretació o el compliment d'aquest Conveni, als tribunals que corresponguin.

11. La vigència d'aquest conveni és d'1 any.

Com a mostra de conformitat, signam aquest Conveni en dos exemplars en data de la signatura electrònica.

El representant de l'escola

El representant del Consell Insular de Formentera

 

(data de les signatures electròniques 20 d'agost de 2024)

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

 

(Signat electrònicament: 29 d'agost de 2024)

El president del Consell Insular de Formentera Lorenzo Córdoba Marí