Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció tercera. Anuncis particulars

FUNDACIÓ SINTES GROLLERO

Núm. 577312
Convocatoria beques d’estudis curs 24/25

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La present convocatòria va dirigida exclusivament als estudiants NATURALS I RESIDENTS a Sant Lluís que un cop hagin finalitzat el període d'ensenyança obligatòria segueixin amb estudis superiors, havent de presentar tota la documentació que s'indica a continuació degudament complimentada.

1º INSTANCIA DE L'INTERESAT/ADA (on consti nom i cognoms, domicili, població, telèfon, data de naixement, nº. D.N.I., correu electrònic i especificació del curs realitzat (2023/2024) i del curs a impartir (2024/25).

2º FOTOCÒPIA DEL D.N.I del interessat/ada. En cas que el D.N.I. indiqui el lloc de naixement en altre municipi s'haurà de justificar sol·licitant a la secretària d'Alcaldia de Sant Lluís Certificat d'empadronament histÒric d'alta per naixament  o document oficial que acrediti ser natural de Sant Lluís.

3º FOTOCÒPIA DE LA DECLARACIÓ/ONS DE LA RENDA DE LA UNITAT FAMILIAR DE L'ANY 2023 I/O DE TOTES LES PERSONES QUE CONVISQUIN AMB L'ALUMNO/A. En cas de no estar obligats a presentar declaració es tindrà que aportar obligatòriament certificat expedit per l'AEAT en el que constin les rendes rebudes per la totalitat dels membres de la unitat familiar i de totes les persones que convisquin amb l'alumne/a.

4º CERTIFICAT DE CONVIVENCIA DE LA UNITAT FAMILIAR.

5º FOTOCOPIA MATRÍCULA CURS 24/25 I RESULTATS ACADÈMICS DEL CURSO 23/24.

6º NÚMERO DE COMPTE BANCARIA DEL INTERESSAT (20 DÍGITOS)

Tota la documentació serà entregada a l'oficina de la Fundació al carrer Sant Lluís, 56 -1º 07710 Sant Lluis (Baleares) o a Cecome Sant Lluís en un sobre tancat en el que figurin nom i cognoms.

 

Sant Lluís, 11 de setembre 2024

El tresorer de la Fundació Pere Soler Gigo