Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 577303
Resolució del director gerent de l’Hospital de Manacor de correcció d’errors de la Resolució del director gerent de l’Hospital de Manacor de 20 d’agost de 2024 per la qual s’aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de lliure designació, el lloc de feina de cap de secció del servei de Medicina Interna de l’Hospital de Manacor, publicada en el BOIB núm. 111, de 24 d’agost de 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.  Per mitjà de la Resolució del director gerent de l'Hospital de Manacor de 20 d'agost de 2024 es va aprovar la convocatòria per cobrir, pel sistema de lliure designació, el lloc de feina de cap de secció del Servei de Medicina Interna de l'Hospital de Manacor.

2.  S'ha advertit un error en la composició de la Comissió de Selecció (annex 2), que s'ha de rectificar per mitjà d'aquesta resolució.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que «les Administracions Públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes».

2. L'article 56.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que «la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició».

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Rectificar, en l'annex d'aquesta resolució, els errors observats en la Resolució del director gerent de l'Hospital de Manacor de 20 d'agost de 2024 per la qual s'aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de lliure designació, el lloc de feina de cap de secció del Servei de Medicina Interna de l'Hospital de Manacor.

2. Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, de conformitat amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar.

 

(Signat electrònicament: 9 de setembre de 2024)

El director gerent de l'Hospital de Manacor Ignasi Casas Olle

 

ANNEX

On diu:

ANNEX 2 Comissió de Selecció

- Presidenta: Marina Payeras Mas, cap del Servei de Medicina Interna de l'Hospital de Manacor.

- Suplent: Bernardo García de la Villa Redondo, cap del Servei de Cardiologia de l'Hospital de Manacor.

- Vocal: José Daniel García Martín, cap de secció d'Urgències de l'Hospital de Manacor.

- Suplent: Gabriela Corte Torres, cap del Servei d'Anatomia Patològica de l'Hospital de Manacor.

- Secretària: Carme Vadell Villacorta, tècnica de la funció administrativa del Servei de Recursos Humans de l'Hospital de Manacor.

- Suplent: Asunción Álvarez Fuster, cap de secció de Contractació del Servei de Recursos Humans de l'Hospital de Manacor

Ha de dir:

ANNEX 2 Comissió de Selecció

- Presidenta: Marina Payeras Mas, cap del Servei de Medicina Interna de l'Hospital de Manacor.

- Suplent: Bernardo García de la Villa Redondo, cap del Servei de Cardiologia de l'Hospital de Manacor.

- Vocal: José Daniel García Martín, cap de secció d'Urgències de l'Hospital de Manacor.

- Suplent: Gabriela Corte Torres, cap del Servei d'Anatomia Patològica de l'Hospital de Manacor.

- Secretària: Asunción Álvarez Fuster, cap de secció de Contractació del Servei de Recursos Humans de l'Hospital de Manacor

- Suplent: Cristina Fiol Isern, cap de secció de la Unitat d'Atenció a l'usuari de Recursos Humans de l'Hospital de Manacor.