Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

MANCOMUNITAT DES RAIGUER

Núm. 576602
Emplaçament per donar audiència als interessats

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 6 de setembre de 2024, el Sr. JJMG en representació del Col·legi de Geògrafs, va presentar recurs de reposició contra l'Acord de Ple de la Mancomunitat des Raiguer de data 31 de Juliol de 2024, pel que s'aprova la relació de llocs de feina, publicat al BOIB nº 103 de 6 de d'agost de 2024.

Per això, i de conformitat amb l'article 118 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions publiques, per la present es dona tràmit d'audiència als interessats durant un termini de deu dies comptadors des del següent a aquesta publicació perquè presentin les al·legacions, documents i justificants estimin pertinents.

Transcorregut aquest termini sense que s'hagin presentat al·legacions, s'entendrà que desisteix del seu dret a formular-les. En el cas de no presentar-se aquestes al registre general de la Mancomunitat, i es presentin en qualssevol de les formes previstes en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, la persona interessada ha de comunicar-ho per correu electrònic a la següent adreça  mancomunitat@mancomunitatdesraiguer.net, adjuntant còpia de la sol·licitud presentada.

 

Binissalem, (signat electrònicament: 10 de setembre de 2024)

El president Joan Rotger Seguí