Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 570213
Resolució del director general de Personal Docent de 9 de setembre de 2024 mitjançant la qual es modifica, atesa l’estimació d’un recurs, la Resolució de la directora general de Personal Docent de 29 de juny de 2023 per la que es fan publiques les llistes definitives d’aspirants seleccionats que han superat el procés selectiu d’estabilització mitjançant el sistema excepcional de concurs de mèrits per a l’ingrés als cossos docents a les Illes Balears, convocat per Resolució de la directora general de Personal Docent de 3 de novembre de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Resolució de la directora general de Personal Docent de 29 de juny de 2023 va publicar les llistes definitives d'aspirants seleccionats que han superat el procés selectiu d'estabilització, mitjançant el sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés als cossos docents a les Illes Balears, convocat per Resolució de la directora general de Personal Docent de 3 de novembre de 2022 (BOIB núm. 90, de 4 de juliol), modificada per la Resolució del director general de Personal Docent de dia 29 d'agost de 2023, per la Resolució del director general de Personal docent de dia 21 de setembre de 2023 i de dia 3 d'octubre de 2023.

La senyora Maria Dolores Peris Vila va participar en el procediment selectiu extraordinari d'estabilització per a l'ingrés, mitjançant concurs de mèrits al cos de mestres i als cossos de professors d'ensenyament secundari, professors especialistes en sectors singulars de formació professional, professors d'escoles oficials d'idiomes, catedràtics de música i arts escèniques, professors de música i arts escèniques, professors d'arts plàstiques i disseny i mestres de taller d'arts plàstiques i disseny, a la Comunitat Valenciana, convocat per l'Ordre 66/2022, de 15 de novembre (DOGV núm.9473, de 18 de novembre).

A la seva sol·licitud de participació per l'especialitat d'audició i llenguatge del cos de mestres va consignar en segon lloc places de les Illes Balears.

Mitjançant la Resolució de 9 de maig de 2023, de la directora general de Personal Docent, s'anuncia la publicació de les puntuacions definitives de la valoració de mèrits corresponent al procediment selectiu extraordinari d'estabilització per a l'ingrés, mitjançant concurs de mèrits en la funció pública docent,  convocat per l'Ordre 66/2022, de 15 de novembre. La senyora Peris va obtenir una puntuació total de 2,8000 punts.

En data 27 de maig de 2023 la senyora Peris interposa recurs d'alçada contra la Resolució de 9 de maig de 2023 dictada per la directora general de Personal Docent de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació de la Comunitat Valenciana.

Per Resolució de 14 de juny de 2023 de la directora general de Personal Docent de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació de la Comunitat Valenciana es publiquen les llistes definitives de les persones seleccionades en el procediment extraordinari d'estabilització convocat per l'Ordre 66/2022, de 15 de novembre, a l'àmbit de la Comunitat Valenciana. La senyora Peris no va ser seleccionada.

En data 20 de juny de 2023 la senyora Peris interposa recurs d'alçada contra la Resolució de 14 de juny de 2023 esmentada al paràgraf anterior.

Per Resolució d'1 d'agost de 2023 de la directora general de Personal Docent de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació de la Comunitat Valenciana es publiquen actualitzades les llistes definitives de persones seleccionades a l'esmentat procediment selectiu extraordinari d'estabilització. La senyora Peris no va resultar seleccionada.

En data 25 de setembre de 2023 la senyora Peris va interposar recurs potestatiu de reposició contra la Resolució d'1 d'agost de 2023 esmentada al paràgraf anterior.

En data 18 de juny de 2024 la directora general de Personal Docent de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació de la Comunitat Valenciana va dictar Resolució mitjançant la qual estima parcialment el recursos presentats per la senyora Maria Dolores Peris Vila i li atorga una puntuació de 7,7000 punts per l'especialitat d'audició i llenguatge del cos de mestres.

En data 8 de juliol de 2024 la directora general de Personal Docent de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació de la Comunitat Valenciana dicta Resolució on s'indica que la senyora Peris no ha obtingut plaça en el procediment extraordinari d'estabilització per l'ingrés, mitjançant concurs de mèrits, en la funció docent, convocat per l'Ordre 66/2022.

En data 26 d'agost de 2024, en virtut de l'acord de cooperació interadministrativa assolit dins la Conferència Sectorial d'Educació relatiu al concurs extraordinari de mèrits, la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació de la Comunitat Valenciana va trametre a aquesta Direcció General Resolució mitjançant la qual estima parcialment el recursos presentats per la senyora Maria Dolores Peris Vila i li atorga una puntuació de 7,7000 punts per l'especialitat d'audició i llenguatge del cos de mestres.

D'acord amb la nova puntuació atorgada la senyora Maria Dolores Peris Vila hauria d'haver estat seleccionada en el procediment extraordinari d'estabilització mitjançant concurs de mèrits a les Illes Balears per l'especialitat d'audició i llenguatge del cos de mestres.

En data 28 d'agost de 2024 la Direcció General de Personal Docent i Centres Concertats, de la Conselleria d'Educació i Universitats de les Illes Balears va comunicar a la senyora Peris que ha estat seleccionada en aquest procediment i li va oferir una sèrie de places vacants per al curs 2024-2025.

En data 2 de setembre de 2024 la senyora Peris va presentar escrit de renúncia a ser nomenada funcionària de carrera del cos de mestres especialitat audició i llenguatge a les Illes Balears.

D'acord amb el que disposa l'article 94 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, tot interessat pot desistir de la seva sol·licitud, o quan això no estigui prohibit per l'ordenament jurídic, renunciar als seus drets.

Així mateix, l'apartat 4 d'aquest mateix article indica que l'Administració ha d'acceptar per complet el desistiment o la renúncia, i ha de declarar conclús el procediment llevat que, havent-s'hi personat tercers interessats, aquests n'instin la continuació en el termini de deu dies des de que van ser notificats del desistiment o renúncia, mitjançant una Resolució dictada en els termes de l'article 21.1 d'aquesta Llei.

El Decret 1/2024, de 4 de gener, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, modificat pel Decret 16/2023, de 20 de juliol, i pel Decret 17/2023, de 23 d'agost, atribueix a la Direcció General de Personal Docent i Centres Concertats de la Conselleria d'Educació i Universitats, entre d'altres competències, l'ordenació i la gestió del personal docent.

El punt 1.a)  de la Resolució del conseller d'Educació i Universitats de 30 de gener de 2024 de delegació de determinades competències en matèria de gestió del personal docent en el director general de Personal Docent i Centres Concertats (BOIB núm. 19, de 8 de febrer) delega en el director general de Personal Docent i Centres Concertats, entre altres competències administratives en matèria de gestió de personal docent, la facultat de convocar i resoldre els processos de selecció derivats de l'oferta pública per a l'ingrés i l'accés a la funció pública docent, establir-ne les bases, nomenar els membres dels òrgans de selecció i valoració i establir el procediment de la fase de pràctiques.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Acceptar la renúncia de la senyora Maria Dolores Peris Vila amb DNI ***4278** a ser nomenada funcionària de carrera de l'especialitat d'audició i llenguatge del cos de mestres.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (6 de setembre de 2024)

El director general de Personal Docent i Centres Concertats Ismael Alonso Sánchez Per delegació del conseller d'Educació i Universitats (BOIB núm. 19, de 08/02/2024)