Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 569034
Aprovació inicial de la modificació puntual núm. 99 de les Normes subsidiàries de planejament

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que l'Ajuntament de Santanyí, en sessió plenària celebrada el dia 12 d'agost de 2024, ha aprovat inicialment la modificació puntual núm. 99 de les Normes subsidiàries de planejament, que té per objecte:

  • Regular el règim urbanístic de les edificacions i construccions existents que es troben en situació d'inadequació respecte al planejament vigent o fora d'ordenació, com preveu l'article 129 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears.
  • Modificar l'article 2.1 i 2.7 per tal de permetre en el tipus d'ordenació continua la construcció de plantes soterranis d'ús exclusiu d'aparcament més enllà de la profunditat edificable     respectant el coeficient d'ocupació i de separació a fons fixats quan així estigui previst en els quadres de normes d'edificació.
  • Definir en el quadre de normes de l'edificació dels nuclis interiors la reculada a fons de parcel·la fixada en les zones residencial intensiva C i semiintensiva amb ordenació contínua i simplificar la seva regulació.
  • Incorporar un punt 5 a l'article 2.8 Superfícies i dimensions dels solars.
  • Incorporar la regulació de les pèrgoles i les piscines dins les condicions generals de les NU, elements que a dia d'avui no tenen una regulació dins les NS.
  • Actualitzar les condicions d'ambient i estètica de la regulació dels nuclis interiors i les     previstes pel sòl rústic, incorporant aclariments i zonificació al nucli de Cala d'Or.

D'acord amb l'article 55.3 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, se sotmet la documentació a informació pública per un període de 30 dies hàbils, que començarà a comptar des de la publicació d'aquest anunci al BOIB. L'anunci també s'ha de publicar a la seu electrònica d'aquest Ajuntament.

Durant el termini d'informació pública la documentació completa es podrà consultar en horari d'oficines i dies hàbils en el departament d'urbanisme d'aquest Ajuntament i a la web municipal http://www.ajsantanyi.net. - seu electrònica- tauler d'anuncis.

 

Santanyí, 4 de setembre de 2024

El batle accidental  Joan Gaspar Aguiló Martínez Per resolució núm. 2024/1367 de 14/08/2024