Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 568585
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual s’adjudiquen els llocs de treball de personal funcionari de carrera de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, pel procediment de lliure designació, convocat per Resolució de 21 de juny de 2024 (BOIB núm. 86, de 29 de juny)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Per Resolució de 21 de juny de 2024 (BOIB núm. 86, de 29 de juny) es va publicar la convocatòria i les bases del procediment per proveir llocs de feina de personal funcionari de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears pel procediment de lliure designació.

2. Mitjançant Resolució de l'11 de juliol de 2024 (BOIB núm. 91, de l'11 de juliol) es van rectificar les errades detectades en l'annex 1 i en l'annex 2 de la Resolució esmentada.

3. El dia 22 de juliol de 2024 va finalitzar el termini previst en la convocatòria per presentar les sol·licituds per participar en aquest procediment.

4. En data 26 de juliol de 2024 es va publicar en la pàgina web http://ebap.caib.es la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, de la mateixa data, per la qual s'aproven les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes de l'exclusió, d'aquest procediment de proveïment de llocs de treball.

5. Mitjançant Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, de 16 d'agost de 2024, publicada en la mateixa data, es van aprovar les llistes de les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes de l'exclusió, del concurs de referència, a la vegada que va donar per desistides a les persones interessades que no van esmenar o aportat els corresponents documents preceptius, dins el termini establert per la convocatòria.

6. En dates 22 i 23 d'agost de 2024 van presentar escrit de renúncia per participar a aquest procediment de proveïment de llocs de treball, la sra. Esperança Coll Bestard i la sra. Maria Lourdes Calafat Nadal, respectivament.

7. D'acord amb la base 7 de l'Annex 1 de la convocatòria, els òrgans responsables/titulars de les conselleries/òrgans autònoms on figuren adscrits els llocs de treball objecte de convocatòria, han formulat les propostes d'adjudicació, d'entre les persones més idònies per a desenvolupar les funcions específiques d'aquests llocs de treball.

D'altra banda, els següents llocs de treball han quedat deserts:

CONSELLERIA EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

- F01760077 Secretaria Personal

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

- F0176009A Secretaria Personal

- F01760112 Secretaria Personal (IBASSAL)

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

- F01760083 Secretaria Personal

- F0103001H Cap del Departament del Secretariat del Govern

- F01760119 Secretaria Personal

- F00550002 Director/a de l'Institut de seguretat pública de les Illes Balears

 

CONSELLERIA DE SALUT

- F02650001 Coordinador/a del portal de salut i la pàgina web

CONSELLERIA DE SALUT DE LES ILLES BALEARS (IB-SALUT)

- F01760065 Secretaria Personal

- F01760085 Secretaria de Gabinet

O.A. SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

- F00470017 Direcció Oficina Palma

CONSELLERIA DE TURISME, CULTURA I ESPORTS

- F01050005 Director/a acadèmic del Consorci Escola Hoteleria de les IB (Eivissa)

Fonaments de dret

1. L'article 16 c) de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 44, de 3 d'abril).

2. L'article 6.3 f) i 81 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 49, de 3 d'abril).

3. El Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública (BOIB núm. 78, de 16 de juny).

4. Els articles 31 i següents del Decret 33/1994, de 28 de març, pel qual s'aprova el Reglament de proveïment de llocs de feina i promoció professional dels funcionaris al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 41, de 5 d'abril).

5. La Resolució de 21 de juny de 2024 (BOIB núm. 86, de 29 de juny), per la qual s'aproven la convocatòria i les bases del procediment per proveir llocs de feina de personal funcionari de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears pel procediment de lliure designació

Resolució

Vistos els antecedents i fonaments de dret exposats, i de conformitat amb els preceptes legals i l'article 16 c) de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears; de conformitat amb les competències que li atribueix l'art. 6.3 f) de la Llei 3/2007, de funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears,

Resolc

1. Aprovar el nomenament dels funcionaris que han obtingut, pel sistema de lliure designació, els llocs de treball objecte del procediment de proveïment esmentat, de conformitat amb les propostes d'adjudicació de les conselleries i Organismes Autònoms on estan adscrits aquests llocs de treball.

2. Acceptar les renúncies presentades per les senyores Maria Lourdes Calafat Nadal i Esperança Coll Bestard.

3. Ordenar la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el Butlletí Oficial del l'Estat dels nomenaments dels funcionaris que han obtingut, pel sistema de lliure designació, llocs de treball objecte del citat procediment de proveïment, de conformitat amb les propostes d'adjudicació de les conselleries on estan adscrits aquests llocs de treball. Aquest llistat s'adjunta com Annex d'aquesta Resolució.

4. Declarar deserts els següents llocs de treball:

CONSELLERIA EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

- F01760077 Secretaria Personal

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

- F0176009A Secretaria Personal

- F01760112 Secretaria Personal (IBASSAL)

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

- F01760083 Secretaria Personal

- F0103001H Cap del Departament del Secretariat del Govern

- F01760119 Secretaria Personal

- F00550002 Director/a de l'Institut de seguretat pública de les Illes Balear

​​​​​​​CONSELLERIA DE SALUT

- F02650001 Coordinador/a del portal de salut i la pàgina web

CONSELLERIA DE SALUT DE LES ILLES BALEARS (IB-SALUT)

- F01760065 Secretaria Personal

- F01760085 Secretaria de Gabinet

O.A. SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

- F00470017 Direcció Oficina Palma

CONSELLERIA DE TURISME, CULTURA I ESPORTS

- F01050005 Director/a acadèmic del Consorci Escola Hoteleria de les IB (Eivissa)

5. El termini per prendre possessió de la nova destinació obtinguda és de tres dies hàbils si la destinació radica a la mateixa localitat a la qual ja estava destinat, o d'un mes si la nova destinació radica en una localitat diferent.

En els casos que la persona adjudicatària ho demani i, a més, ho justifiqui degudament, la conselleria de Presidència i Administracions Públiques pot concedir una pròrroga del termini.

No obstant això, en el cas de les persones que estan en situació d'excedència voluntària especial prevista en l'article 29 de la Llei 12/2023, de 29 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2024, el termini per prendre possessió s'entén ajornat fins que acabi el període de l'excedència. El personal funcionari que està en alguna situació que implica el dret a la reserva del lloc de treball d'acord amb l'article 23.2 del Reial decret 365/1995, de 10 de març, pel qual s'aprova el Reglament de situacions administratives dels funcionaris civils de l'Administració General de l'Estat, romandrà en la situació que correspongui, amb reserva del lloc obtingut.

6. La consellera de Presidència i Administracions Públiques pot decidir excepcionalment:

a) Ajornar la data del cessament del funcionari o funcionària durant un termini màxim d'un mes, completada la pròrroga que preveu l'apartat anterior, per exigències del funcionament normal dels serveis. En aquest cas, si el funcionari o funcionària ho sol·licita, se li han de respectar les retribucions del nou lloc de treball.

b) Prorrogar, per un termini de fins a vint dies hàbils, la incorporació del funcionari o funcionària a la nova destinació si implica canvi de localitat i s'al·leguen raons justificades de la pròrroga sol·licitada.

7. En tot cas, el còmput dels terminis per prendre possessió s'ha d'iniciar quan acabin els permisos o les llicències que s'hagin pogut concedir a les persones interessades, tret que per causes justificades l'òrgan competent decideixi suspendre'n el gaudi.

8. Les persones funcionàries a les quals s'adjudiqui la titularitat d'un lloc de treball en aquesta convocatòria tendran l'obligació de romandre en el lloc de treball adjudicat un mínim de dos anys abans de participar en un altre procediment de provisió ordinari, sense perjudici que s'hi apliquin les excepcions previstes en la convocatòria..

A aquests efectes, les persones a les que s'adjudiqui un lloc de treball no podran participar en convocatòries de provisions de llocs de feina en comissió de serveis durant dos anys.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones excloses poden interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques, en el termini d'un mes comptador a  partir de l'endemà que s'hagi publicat la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 6 de setembre de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

Documents adjunts