Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 560765
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions per al foment d’instal·lacions d’autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d’energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d’Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (PITEIB PF)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 26 de desembre de 2023 es va publicar la convocatòria pública de subvencions per al foment d'instal·lacions d'autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d'energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d'Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (NextGenerationEU) (BOIB núm. 174, de 26 de desembre de 2023).

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular. Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients,  la qual es detalla a la taula següent,  i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb l'apartat desè de la resolució de la convocatòria de referència.

3. Cal indicar que, en el cas de l'esmena de deficiències, la data de presentació de la documentació de l'esmena és la que estableix l'ordre per resoldre l'expedient, i, en el cas de la presentació de l'aclariment, és la data de registre de la sol·licitud la que determina l'ordre de prelació.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies i/o aclariment

Observacions

PF_PITEIB-930/2024

GABRIELA BOTELLAS ROIG

***9569**

- Document 3: Quan el pressupost sigui superior a 40.000€: L'empresa elegida en el document 3 no concorda amb l'empresa instal·ladora habilitada i el tècnic que signa el document 4.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: L'empresa instal·ladora habilitada y el tècnic que signa no coincideix amb l'empresa elegida en el document 3. Aclarir divergència.

 

PF_PITEIB-1685/2024

FRANK MICHAEL FREDE

****3720*

- Document 1: Sol·licitud: No s'indica la potència de emmagatzematge (kWh) i no coincideix amb el doc. 4

 

PF_PITEIB-1981/2024

JOSE RIBAS RIBAS

***4658**

- Document 1: Sol·licitud: No està signat.

 

PF_PITEIB-2146/2024

PAU CARBONELL BALLESTER

***4963**

- Document 1: Sol·licitud: La potència total sol·licitada no coincideix amb doc. 4.

 

PF_PITEIB-2367/2024

MAGDALENA BENNASSAR RIUSECH

***9370**

- Document 1: Sol·licitud: Manca la seva presentació.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: No indica el núm. RII de l'empresa instal·ladora. No inclou les coordenades UTM, població i/o CP de l'emplaçament. Falta la descripció del sistema de monitoratge. No està emplenat amb les dades del pressupost de l'actuació fotovoltaica. La potència inversor no està emplenat. No s'inclou la ràtio entre el consum anual consumidor/producció anual FV. No s'indica el cost de l'actuació. El CUPS no correspon amb el registrat.        

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document presentat correspon a una altra convocatòria.

- Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: No està signat pel sol·licitant.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: No està signat pel sol·licitant.

 

PF_PITEIB-2368/2024

MAGDALENA BENNASSAR RIUSECH

***9370**

- Document 1: Sol·licitud: Manca la seva presentació.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: No indica el núm. RII de l'empresa instal·ladora. La memòria tècnica no inclou les coordenades UTM, Falta la descripció del sistema de monitoratge. No està ben emplenat amb les dades del pressupost de l'actuació fotovoltaica. No s'inclou la ràtio entre el consum anual consumidor/producció anual FV ni el cost de la actuació.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document presentat correspon a una altra convocatòria.

- Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

 

PF_PITEIB-2369/2024

MAGDALENA BENNASSAR RIUSECH

***9370**

- Document 1: Sol·licitud: Manca la seva presentació.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: No indica el núm. RII de l'empresa instal·ladora. No inclou les coordenades UTM de l'emplaçament. Falta la descripció del sistema de monitoratge. No està emplenat amb les dades del pressupost de l'actuació fotovoltaica. La potència inversor no està emplenat. No s'inclou la ràtio entre el consum anual consumidor/producció anual FV. No s'indica el cost de l'actuació.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document presentat correspon a una altra convocatòria.

- Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: La signatura és una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: La signatura és una imatge inserida.

 

PF_PITEIB-2371/2024

JUAN JOSE MIRANDA CABALLERO

***5230**

  - Document 1: Sol·licitud: La inversió total i les potències han de coincidir amb el doc. 4

- Document 4: memòria resum de l'actuació: La descripció de l'actuació no està ben indicada. No indica el núm. RII de l'empresa instal·ladora. No s'indica correctament la tecnologia de generació, fotovoltaica. Les potències (kW i kWp) i el núm. de mòduls FV no coincideixen. Falta la descripció del sistema de monitoratge. No està signat digitalment per l'empresa instal·ladora o el tècnic.

 

PF_PITEIB-2374/2024

JAIME REINES POMARES

***2646**

  - Document 1: Sol·licitud: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

 

PF_PITEIB-2376/2024

SABINE MARGARETHE LEDIN KANTEL

****3845*

  - Document 4: memòria resum de l'actuació: La memòria tècnica no s'inclou la ràtio entre el consum anual consumidor/producció anual FV. No s'indica el CUPS al que es dona servei.

 

PF_PITEIB-2378/2024

KELLY JOANNE MONEY

****5987*

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El num. RII no coincideix amb l'empresa instal·ladora.

 - Per instal·lacions aïllades acreditació de la legalitat de l'edificació: En el cas d'instal·lacions aïllades, s'ha d'acreditar la legalitat del lloc d'emplaçament de la instal·lació amb un dels documents següents: un certificat de l'ajuntament que acrediti la legalitat, la cèdula d'habitabilitat, una còpia de la llicència d'obres en vigor o el certificat de final d'obra

 

PF_PITEIB-2380/2024

NIKO DARIUS FARSAN KAZEMI

****9690*

  - Document 1: Sol·licitud: Falta emplenar els punts 4, 8 i 9 de la declaració responsable del sol·licitant de la subvenció

 

PF_PITEIB-2381/2024

MARGRET DR. SCHIEMANN

****2270*

- Certificats d'obligacions tributàries/Seguretat Social/CAIB: El sol·licitant no està al corrent amb les seves obligacions tributàries amb l'AEAT.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: A les dades del programa d'incentius 1 falta la descripció del sistema de monitoratge, no s'ha rebut l'annex explicatiu

 

PF_PITEIB-2382/2024

BARTOLOME HERNANDEZ MATAS

***6483**

- Document 1: Sol·licitud: Falta emplenar el punt i 9 de la declaració responsable del sol·licitant de la subvenció.

- Document 4: memòria resum de l'actuació:

A les dades del programa d'incentius 1 falta la descripció del sistema de monitoratge detallada.

 

PF_PITEIB-2383/2024

PABLO BARCELÓ GARÍ

***9930**

- Document 1: Sol·licitud: La potència fotovoltaica sol·licitada (kWp) no correspon amb la sol·licitada en el document 4, cal revisar dades de capacitat sol·licitada (bateries) y ajut.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: La potència total sol·licitada FV (kWp) no correspon amb la sol·licitada en el document 1. Les dades del cost de l'actuació no estan emplenades.

 

 PF_PITEIB-2385/2024

HOLGER EGBERT SCHNEIDER

****0355*

- Certificats d'obligacions tributàries/Seguretat Social/CAIB: El sol·licitant no està al corrent amb les seves obligacions tributàries amb l'AEAT.

- Per instal·lacions aïllades acreditació de la legalitat de l'edificació: En el cas d'instal·lacions aïllades, s'ha d'acreditar la legalitat del lloc d'emplaçament de la instal·lació amb un dels documents següents: un certificat de l'ajuntament que acrediti la legalitat, la cèdula d'habitabilitat, una còpia de la llicència d'obres en vigor o el certificat de final d'obra.

 

PF_PITEIB-2386/2024

JAIME COLOMAR MARTINEZ

***4739**

- Certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal, expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària: Manca la seva presentació.

- Certificats d'obligacions tributàries/Seguretat Social/CAIB: El sol·licitant no està al corrent amb les seves obligacions tributàries amb la CAIB.

- Document 2: declaració de minimis (persones amb activitat econòmica): Manca la seva presentació.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: No s'indica la potència instal·lació generació (kW). Les dades del cost de l'actuació no estan ben emplenades.

- Per instal·lacions aïllades acreditació de la legalitat de l'edificació: El document aportat no es cap dels que se demanen en la convocatòria: En el cas d'instal·lacions aïllades, s'ha d'acreditar la legalitat del lloc d'emplaçament de la instal·lació amb un dels documents següents: un certificat de l'ajuntament que acrediti la legalitat, la cèdula d'habitabilitat, una còpia de la llicència d'obres en vigor o el certificat de final d'obra.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: Falta la pàg. 2, on apareix la signatura del sol·licitant.

 

PF_PITEIB-2388/2024

IONEL-COSMIN LUP

****9998*

- Document 4: memòria resum de l'actuació: A les dades del programa d'incentius 1 les potències (kWp) i el núm. de mòduls FV no coincideixen / no estan emplenats correctament i no s'indica el CUPS al que es dona servei

 

PF_PITEIB-2389/2024

JOSE MANUEL AIBAR GONZALEZ

***8851**

- Document 1: Sol·licitud: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: A les dades del programa d'incentius 1 no està emplenat amb les dades detallades del pressupost de l'actuació fotovoltaica i del cost de l'actuació.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

 

PF_PITEIB-2390/2024

DIEGO MARTINO MORALES

***6585**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El CIF/NIF no coincideix amb l'empresa instal·ladora.

 

PF_PITEIB-2391/2024

MARIA LUZ PEREZ GARCIA

***5131**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: A les dades del programa d'incentius 1 falta la descripció del sistema de monitoratge detallada.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: Manca la seva presentació

 

 PF_PITEIB-2392/2024

ANTONIO CARDELL CANTALLOPS

***5982**

- Document 1: Sol·licitud: La potència fotovoltaica sol·licitada kWp no coincideix amb l'indicada en el doc. 4.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Les dades del pressupost de l'actuació fotovoltaica i el cost de l'actuació no coincideixen amb el doc.1

 

PF_PITEIB-2395/2024

BOZIDAR LUZANIN

****3236*

  - Document 4: memòria resum de l'actuació: La potència unitària pel núm. de mòduls FV no coincideix amb la potència total sol·licitada (kWp)

 

PF_PITEIB-2398/2024

JOSE MIGUEL DASSOY MUT

***7151**

- Document 1: Sol·licitud: No té emplenades les dades de l'ajut sol·licitat. No està signat pel sol·licitant.

- DNI, NIF: Manca la seva presentació.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: No està signat digitalment per l'empresa instal·ladora o el tècnic.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: Manca la seva presentació.

- Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: Manca la seva presentació.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: Manca la seva presentació

 

PF_PITEIB-2402/2024

ANDRE PHILIPPE GERONDEAU

****8707*

- Document 1: Sol·licitud: Falta emplenar el punt 9 de la declaració responsable del sol·licitant de la subvenció.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: No indica el NIF/CIF de l'empresa instal·ladora.

- Per instal·lacions aïllades acreditació de la legalitat de l'edificació: Manca la seva presentació

 

PF_PITEIB-2404/2024

MIGUEL CERDA CASAS

***4044**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: La potència total sol·licitada FV (kWp) no correspon amb la sol·licitada en el document 1.

 

 PF_PITEIB-2408/2024

MARGALIDA RIGO GARCÍA

***7313**

- Document 1: Sol·licitud: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: En comptes d'estar signat digitalment, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida

 

PF_PITEIB-2409/2024

WALTER THEEGARTEN

****0521*

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El num. RII i el NIF/CIF no coincideix amb l' empresa instal·ladora

 

PF_PITEIB-2418/2024

BIEL MAYOL CAPO

***2913**

- Document 1: Sol·licitud: Falta emplenar els punts 4, 8 i 9 de la declaració responsable del sol·licitant de la subvenció.

- Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: No està signat pel sol·licitant.

 

PF_PITEIB-2423/2024

MIGUEL LLULL GILI

***0268**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: No indica el núm. RII, el CIF de l'empresa instal·ladora no coincideix amb el que se indica a la signatura digital

 

PF_PITEIB-2429/2024

MIREILLE SUSANA LARATTE DIONNET

***6815**

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: No està signat pel sol·licitant.

 

PF_PITEIB-2433/2024

MARIA ROSELLO RIBAS

***2993**

- Document 1: Sol·licitud: La potència fotovoltaica sol·licitada (kWp) no correspon amb la sol·licitada en el document 4.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: La potència fotovoltaica sol·licitada (kWp) no correspon amb la sol·licitada en el document 1

 

PF_PITEIB-2436/2024

ESTER CASELLAS VIVES

***1876**

- Document 1: Sol·licitud: La potència fotovoltaica sol·licitada (kWp) no correspon amb l'indicada en el document 4.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: A les dades del programa d'incentius 1 les dades de la potència total sol·licitada (kWP) no estan emplenades correctament.

 

 PF_PITEIB-2442/2024

MARIUS DUMITRU STEFAN

***6718**

- Document 1: Sol·licitud: La potència fotovoltaica sol·licitada (kWp) no correspon amb la sol·licitada en el document 4.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: La potència total sol·licitada FV (kWp) no correspon amb la sol·licitada en el document 1. Falta emplenar la descripció del sistema de monitoratge. El CIF no coincideix amb l' empresa instal·ladora.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: No està signat pel sol·licitant.

- Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: No està signat pel sol·licitant.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: No està signat pel sol·licitant

 

PF_PITEIB-2445/2024

CARLOS ALBERTO DE LA TORRE HOWELL

***6773**

- Document 1: Sol·licitud: Falta emplenar els punts 4 i 9 de la declaració responsable del sol·licitant de la subvenció.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El num. RII i el NIF/CIF no coincideixen amb l' empresa instal·ladora. Falta la descripció del sistema de monitoratge. No està signat digitalment per l'empresa instal·ladora o el tècnic.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: Manca la seva presentació

 

PF_PITEIB-2446/2024

SEBASTIAN GERNOT WITKE

****9343*

- Document 4: memòria resum de l'actuació: La memòria tècnica no indica el núm. RII de l'empresa instal·ladora

 

PF_PITEIB-2447/2024

MARK JOHN SHARPLES

****7424*

- Document 1: Sol·licitud: Falta emplenar el punt 4 de la declaració responsable del sol·licitant de la subvenció.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: No indica el núm. RII de l'empresa instal·ladora

 

PF_PITEIB-2448/2024

JUSTINO SAIZ SACRISTAN

***9889**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El num. RII no coincideix amb l'empresa instal·ladora

 

F_PITEIB-2475/2024

KARL MICHAEL GROSS

****8237*

- Certificats d'obligacions tributàries/Seguretat Social/CAIB: El sol·licitant no està al corrent amb les seves obligacions tributàries amb l'AEAT.

- Pressuposts, en cas que superi els 40.000 euros: Manca la seva presentació.

 Document 3: Quan el pressupost sigui superior a 40.000€: Manca la seva presentació.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: l'import de l'actuació  no coincideix amb el document 1.

 

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 4 de setembre de 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez