Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'INDÚSTRIES CULTURALS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 560402
Resolució del president de l’Institut d’Indústries Culturals de les Illes Balears per la qual es revoca la delegació de competències efectuada el dia 24 d’octubre de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. L'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears (d'ara endavant, ICIB) és una entitat pública empresarial de les que preveu l'article 2.1.b) de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb personalitat jurídica pròpia i diferenciada, i amb capacitat d'actuar i autonomia de gestió plenes, sens perjudici de la relació de tutela de l'Administració de la Comunitat Autònoma. L'ICIB està adscrit a la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports, en virtut del Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. En el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 140, de 14 d'octubre de 2023, es va publicar l'Acord del Consell de Govern de 13 d'octubre de 2023 pel qual es dona per assabentat del cessament de la directora gerent de l'ICIB.

3. Com a conseqüència de la destitució de la directora gerent anterior, i en virtut de l'article 19.9 del Decret 50/2018, de 21 de desembre, pel qual s'aproven els Estatuts de l'ICIB (BOIB núm. 160, de 22 de desembre de 2018; correcció d'errades BOIB núm. 6, de 12 de gener de 2019), el president de l'ens va dictar la Resolució de 24 d'octubre de 2023 per la qual es deleguen les funcions del càrrec de director gerent en la directora general de Cultura, la senyora Ricarda Margarita Vicens Schluhe (BOIB de nomenament núm. 143, de 21 d'octubre de 2023), com a membre del Consell de Direcció de l'ens.

Fonaments de dret

1. D'acord amb l'article 9.6 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, la delegació és revocable en qualsevol moment per l'òrgan que l'hagi conferit.

2. En aquest mateix sentit, l'article 25.2 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la delegació és revocable en qualsevol moment i correspon la revocació al mateix òrgan que l'ha atorgada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Revocar la delegació acordada mitjançant Resolució del president de l'ICIB de 24 d'octubre de 2023 per la qual es deleguen les funcions de director gerent en la directora general de Cultura, la senyora Ricarda Margarita Vicens Schluhe, com a membre del Consell de Direcció de l'ens.

2. Disposar que aquesta Resolució esdevengui efectiva des del dia en què es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (4 de setembre de 2024)

El president Jaume Bauzá Mayol