Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SES SALINES

Núm. 559796
Constitució borsí interins arquitecte municipal Ses Salines, derivat del procés selectiu d'estabilització per sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal funcionari

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El batle de l'Ajuntament de Ses Salines, en virtut de Decret 2024/1149, de 2 de setembre de 2024, ha disposat el següent:

Decret de Batlia

Assumpte: constitució borsí interins arquitecte municipal Ses Salines derivat del procés selectiu d'estabilització per sistema excepcional de concurs de mèrits par a l'ingrés com a personal funcionari.

Conforme la base 10 de las bases específiques que regeixen la convocatòria del procés selectiu d'estabilització per sistema excepcional de concurs de mèrits per a cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o esp) administració general i especial dels subgrups A1, A2, C1, C2 i grup AP derivada de l'oferta d'ocupació extraordinària dels Ajuntaments Alcúdia, Algaida, Andratx, Artà, Binissalem, Búger, Capdepera, Consell, Esporles, Estellencs, Felanitx, Inca, Lloseta, Manacor, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Santa Maria del Camí, Sa Pobla, Sencelles, Ses Salines, Son Servera i Valldemossa (BOIB núm. 158 de 6 desembre de 2022)

Atès l'acord del Tribunal qualificador d'aprovació del llistat definitiu de mèrits del procés selectiu de referència de 22 de febrer de 2024

Ajuntament de Ses Salines Arquitecte/a

Llinatges

Nom

DNI

Puntuació definiviva

Manjavacas Lindmark

Agneta

***7790**

58,5

Ginard Fullana

Bartolomé

***2995**

57

Bauzá Estarellas

Bartomeu

***5153**

48,1662

Mayor Ferrer

Maria

***3723**

46,7332

Cabrer Rivera

Pedro Luis

***8052**

44,4

Pérez Far

Ariana

***4253**

37,9

Calviño Frau

Catalina

***2795**

37,6

Pereiro Barceló

David

***2821**

27,8666

Buñola Pedrol

Aina Maria

***8883**

23

Segura Pons

Estanislao Luis

***8769**

19

Oliver Colell

Gabriel Martín

***1371**

12,2

Motiu pel qual, en ús de les atribucions que m'han estat legalment conferides,

RESOLC

Primer.- Aprovar la constitució del següent borsí d'interins d'arquitecte municipal de l'Ajuntament de Ses Salines derivat, del procés selectiu d'estabilització per sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal funcionari: 

Ajuntament de Ses Salines Arquitecte/a

Llinatges

Nom

DNI

Puntuació definiviva

Manjavacas Lindmark

Agneta

***7790**

58,5

Ginard Fullana

Bartolomé

***2995**

57

Bauzá Estarellas

Bartomeu

***5153**

48,1662

Mayor Ferrer

Maria

***3723**

46,7332

Cabrer Rivera

Pedro Luis

***8052**

44,4

Pérez Far

Ariana

***4253**

37,9

Calviño Frau

Catalina

***2795**

37,6

Pereiro Barceló

David

***2821**

27,8666

Buñola Pedrol

Aina Maria

***8883**

23

Segura Pons

Estanislao Luis

***8769**

19

Oliver Colell

Gabriel Martín

***1371**

12,2

Segon.- Establir el següent sistema de funcionament del borsí:

1.- Quan es doni algun dels supòsits prevists a la normativa per el nomenament d'un funcionari interí, s'haurà d'oferir el lloc a les persones del borsí que estiguin en situació de disponible, d'acord amb l'ordre de prelació, sempre que compleixin els requisits que exigeix la relació de llocs de feina per ocupar-lo.

2.- S'ha de comunicar a l'aspirant a qui correspongui, el lloc i el termini en el qual s'ha de presentar. La persona interessada ha de manifestar la seva conformitat en el termini d'un dia hàbil, i la seva disposició a incorporar-se en el termini indicat pel servei de personal de l'Ajuntament. Aquest termini ha de ser, com a mínim, de tres dies hàbils i, com a màxim de deu dies hàbils.  

3.- Si la persona interessada no manifesta la seva conformitat amb la proposta de nomenament en el termini d'un dia hàbil i la seva disposició a incorporar-se en el termini indicat pel servei de personal de l'Ajuntament, s'entén que renuncia a ocupar el lloc de feina. 

4.- A les persones aspirants que renunciïn de manera expressa o tàcita, se'ls ha d'excloure del borsí de feina, a no ser que al·leguin, en el termini establert per manifestar la seva conformitat , la concurrència d'alguna de les circumstàncies següents, que han de justificar documentalment en els tres dies següents:

a.- Estar en un període d'embaràs, de maternitat o paternitat, adopció o acolliment permanent o preadoptiu, i s'ha d'incloure el període en què sigui procedent la concessió d'excedència per cura de filles i/o fills.  

b.- Prestar servei com a funcionari en un altre municipi.

c.- Patir malaltia o incapacitat temporal.

5.- En relació a la reincorporació al borsí, les persones interessades estan obligades a comunicar per escrit a l'Ajuntament la finalització de les situacions anteriors, en un termini no superior a deu dies hàbils des de que es produeixi, amb la justificació corresponent. D'aquesta manera tornaran a la situació de disponibles. La falta de comunicació en el termini establert determinarà l'exclusió del borsí. 

6.- El personal funcionari que cessi en el seu lloc de feina o no prengui possessió com a conseqüència del procés d'estabilització, s'incorpora automàticament al borsí del qual pren part en el lloc que li correspongui, d'acord amb la puntuació obtinguda en el moment en què es va forma el mateix.”

Contra el present acord que esgota la via administrativa es pot interposar alternativament recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes a contar des del dia següent al de la publicació  del present anunci, davant la Batlia d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el jutjat Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, a partir del dia següent al de la publicació del present anunci, de conformitat amb l'art. 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. Si optàs per interposar recurs contenciós-administratiu fins que sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci.

Tot l'anterior sense prejudici que es pugui interposar qualsevol altre recurs que s'estimi més convenient en dret. 

 

(Signat electrónicament: 5 de setembre de 2024)

El batle Juan Rodríguez Ginard