Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MURO

Núm. 556202
Aprovació inicial del reglament de participació ciutadana de l'Ajuntament de Muro

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple Municipal, en sessió celebrada el passat dia 29 d'agost de 2024, va prendre, entre d'altres, l'acord següent:

Primer.- Aprovar inicialment el Reglament de participació ciutadana de l'Ajuntament de Muro.

Segon.- Sotmetre el text del Reglament de participació ciutadana de l'Ajuntament de Muro a un període d'informació pública de trenta dies, mitjançant anunci publicat al BOIB i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament, a fi de que la ciutadania i les persones legítimament interessades puguin examinar l'expedient i formular reclamacions o observacions, que seran resoltes per la Corporació.

Simultàniament, publicar el text de Reglament, al portal web i a la seu electrònica de l'Ajuntament de Muro amb l'objectiu de donar audiència als ciutadans afectats i recollir quantes aportacions addicionals puguin fer-se per altres persones o entitats.

Tercer- De no presentar-se reclamacions o suggeriments dins el mencionat termini, es considerarà aprovat definitivament sense necessitat d'acord exprés del Ple, i l'acord d'aprovació definitiva tàcita del reglament, amb el text íntegre del mateix es publicaran per al seu general coneixement en el tauler d'anuncis de la Corporació i en el BOIB. Així mateix estarà a disposició de les persones interessades a la seu electrònica d'aquest Ajuntament.

Quart.- Facultar el senyor Batle-President per a subscriure i firmar tota classe de documents relacionats amb aquest assumpte.

 

Muro, en data de la signatura electrònica (4 de setembre de 2024

El batle Miguel  Porquer Tugores)