Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 555587
Acord de 23 de desembre de 2022, del consell executiu del Consell Insular d’Eivissa, referent a la convocatòria per proveir vàries places

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Als “Butlletins Oficials de les Illes Balears”, número 170, de 30 de desembre de 2022, i número 171, de 31 de desembre de 2022, es varen publicar íntegrament les bases que han de regir la convocatòria para proveir les següents places, corresponents a les ofertes públiques d'ocupació dels anys 2019, 2020, 2021 i 2022.

En el BOIB núm. 16, d'1 de febrer de 2024, es va publicar l'acord del consell executiu del Consell Insular d'Eivissa per l'adaptació temporal de les bases reguladores dels processos de selecció de personal laboral.

En el BOIB núm. 26, de 22 de febrer de 2024, es va publicar l'acord del consell executiu del Consell Insular d'Eivissa per l'acumulació de l'oferta pública d'ocupació de 2023.

En el BOIB núm. 115, de 3 de setembre de 2024 es va publicar l'acord del consell executiu del Consell Insular d'Eivissa per l'acumulació de les ofertes públiques d'ocupació de 2023 i 2024.

Per l'anterior, es fa pública la convocatòria de les següents places:

  • Vuit places d'auxiliar d'infermeria, personal laboral, grup C, subgrup C2, pel torn de promoció interna i mitjançant el sistema de concurs-oposició.
  • Dos places de fisioterapeuta, una a mitja jornada i una a jornada completa personal laboral, grup A, subgrup A2, pel torn de promoció interna i mitjançant el sistema de concurs-oposició.
  • Tres places d'infermer/a, personal laboral, grup A, subgrup A2, pel torn de promoció interna i mitjançant el sistema de concurs-oposició.
  • Tres places de treballador/a social, personal laboral, gup A, subgrup A2, pel torn de promoció interna i mitjançant el sistema de concurs-oposició.

El termini de presentació serà de vint dies naturals a comptar des del següent de la publicació d'aquesta convocatòria en el “Butlletí Oficial de les Illes Balears”.

De conformitat amb el que estableixen les bases generals que regeixen els processos de selecció de personal funcionari del Consell Insular d'Eivissa; BOIB núm. 173, de 18 de desembre de 2021;els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan s'escaigui, es faran públics a la Seu electrònica del Consell Insular d'Eivissa (seu.conselldeivissa.es) i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

 

Eivissa, 3 de setembre de 2024

El president del Consell Insular d'Eivissa en funcions Mariano Juan Colomar