Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 549423
Resolució del conseller executiu d’Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca que aprova la constitució de borses mitjançant concurs de mèrits pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí per cobrir places vacants de la categoria de tècnic de protocol

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca, de 8 maig de 2024, s'aprova la convocatòria de borses mitjançant concurs de mèrits pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí per cobrir places vacants de la categoria de tècnic de protocol per al Consell Insular de Mallorca (BOIB núm. 64, de data 16 de maig de 2024).

2. Mitjançant la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 30 de juliol de 2024, per la qual es va aprovar la llista provisional de  persones admeses i excloses amb motiu d'exclusió, i la llista provisional de puntuacions corresponent a la convocatòria de borses, per concurs de mèrits, pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí per cobrir vacants de la categoria de tècnic de protocol,  es va donar un termini de deu dies hàbils, a partir del dia següent de la publicació de l'esmentada resolució, perquè les persones interessades poguessin presentar les esmenes, al·legacions i els documents que considerin adients. Aquest termini va finalitzar el 14 d'agost de 2024.

3. Mitjançant Resolució de rectificació d'error material del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, de data 15 d'agost de 2024, es va rectificar  la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de 30 de juliol de 2024 per la qual es va  aprovar la llista provisional de persones admeses i excloses, amb motiu d'exclusió, i la llista provisional de puntuacions corresponent a la convocatòria, per concurs de mèrits, pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí per cobrir vacants de la categoria de tècnic de protocol, i es va donar un termini de deu dies hàbils, a partir del dia següent de la publicació de l'esmentada rectificació d'errors materials de la resolució, perquè les dues persones interessades poguessin presentar les esmenes, al·legacions i els documents que considerin adients. Aquest termini va finalitzar el 30 d'agost de 2024.

4. D'acord amb la base 3.9.3, de la Resolució de la consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública, de 30 de novembre de 2023, que aprova l'Acord de les bases generals que han de regir el procediment de selecció de personal funcionari interí i de personal laboral temporal al Consell de Mallorca (BOIB núm. 167, de 9 de desembre de 2023, modificat al BOIB núm. 17, de 3 de febrer de 2024 i al BOIB núm. 107, de 15 d'agost de 2024),  les persones omeses o excloses  que no han esmenat el defecte, es consideren excloses definitivament del procediment.

5. D'acord amb el que estableix la base 3.2.4 de les bases generals, l'òrgan de selecció, reunit en data 2 de setembre de 2024, ha comprovat la documentació presentada per les persones aspirants i ha resolt les al·legacions, en els termes que s'estableix  l'annex 3 d'aquesta Resolució. Al mateix temps ha aprovat les puntuacions definitives de les persones integrants de les borses extraordinària i específica per ordre de prelació, que determina la constitució de les borses en els termes que s'estableixen als annexos  4 i 5  d'aquesta Resolució.

Fonaments de dret

1. L'article 15 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en matèria de nomenament de personal funcionari interí. 

2. L'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, relatiu a l'esmena i millora de les sol·licituds.

3. El Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 78, de 30 de maig de 2009 i modificacions posteriors). 

4. La Resolució de la consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública que va aprovar l'Acord de les bases generals que regeixen el procediment de selecció de personal funcionari interí i de personal laboral temporal al Consell de Mallorca (BOIB núm. 167, de data 9 de desembre de 2023, modificat al BOIB núm. 17, de 3 de febrer de 2024 i al BOIB núm. 107, de 15 d'agost de 2024).

 

5. La Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca que aprova la convocatòria de borses mitjançant concurs de mèrits, pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí per cobrir places vacants de la categoria de tècnic de protocol, per al Consell Insular de Mallorca, (BOIB núm. 64, de data 16 de maig de 2024).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la llista definitiva de persones admeses i excloses de la borsa de  la categoria de tècnic de protocol, pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí, mitjançant concurs de mèrits (annexes 1 i 2).

2. Informar dels acords adoptats, per part de l'òrgan de selecció, referents a les al·legacions i els documents presentats per les persones aspirants, així com la llista de puntuacions definitives, en els termes que s'estableixen a l'annex 3 d'aquesta Resolució.

3. Aprovar la constitució de les borses,  pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí, de la categoria de tècnic de protocol, amb les puntuacions definitives per ordre de prelació (annexes 4 i 5). 

4. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el BOIB i al tauler d'edictes de la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca. 

5. Publicar les borses al portal de selecció del Consell Insular de Mallorca https://seleccio.conselldemallorca.cat/portalseleccio/?lang=es

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant la Comissió de Govern del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada podeu interposar el recurs contenciós-administratiu davant el Jutjat Contenciós-Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós-administratiu davant el Jutjat Contenciós-Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa-administrativa, i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, al dia de la signatura electrònica (3 de setembre de 2024)

El conseller executiu del Departament d'Hisenda i Funció Pública (per delegació del Consell Executiu, segons acord de dia 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022) Rafael Ángel Bosch Sans

 

 

ANNEX 1 Llista definitiva de persones admeses

Procediment extraordinari

DNI

Llinatges i Nom

***2467**

ARBOS SEGUI, AINA

***6874**

CADENAS PEREZ, MARIA

***2321**

JIMENEZ CABRERA, MARTA

***8870**

LLADO COLOM, MARGALIDA

***6744**

LLADO ORTEGA, IRENE

***9484**

MAS VICH, VICTORIA

***8611**

MAYOL BARCELO, GEMMA

***2033**

MIÑANO CANTERO, MARIA CONSOLACIÓN

***5762**

MULET PRIOR, ROCIO

***9457**

NOGUERA POL, PAULA

***0081**

PALLIN PONS, MARIA LUISA

***9378**

REYNES BESTARD, MARIA DEL MAR

***2773**

ROSSELLO JULIA, MIQUEL

***1715**

SASTRE BATLE, MARIA

***5972**

TERRASA PROHENS, FATIMA

***1621**

THOMAS BAUZA, MARTA

Procediment específic

DNI

Llinatges i Nom

***2467**

ARBOS SEGUI, AINA

***6874**

CADENAS PEREZ, MARIA

***2321**

JIMENEZ CABRERA, MARTA

***8870**

LLADO COLOM, MARGALIDA

***6744**

LLADO ORTEGA, IRENE

***9484**

MAS VICH, VICTORIA

***8611**

MAYOL BARCELO, GEMMA

***2033**

MIÑANO CANTERO, MARIA CONSOLACIÓN

***5762**

MULET PRIOR, ROCIO

***9457**

NOGUERA POL, PAULA

***1715**

SASTRE BATLE, MARIA

***5972**

TERRASA PROHENS, FATIMA

***1621**

THOMAS BAUZA, MARTA

 

 

ANNEX 2 ​​​​​​​Llista definitiva de persones excloses

Procediment extraordinari

DNI

Llinatges i Nom

***2214**

CRESPI LLOMPART, MARIA DEL MAR

***2697**

FERNANDEZ OBRADOR, LUCIA

***7041**

MANSILLA ALVAREZ, PAULA ALICIA

***9303**

MORELL SALOM, VICTORIA

***9130**

MUNAR LLOMPART, PAULA

***8552**

SABATER MARGARIT, CLARA

Procediment específic

DNI

Llinatges i Nom

***2214**

CRESPI LLOMPART, MARIA DEL MAR

***2697**

FERNANDEZ OBRADOR, LUCIA

***7041**

MANSILLA ALVAREZ, PAULA ALICIA

***9303**

MORELL SALOM, VICTORIA

***9130**

MUNAR LLOMPART, PAULA

***8552**

SABATER MARGARIT, CLARA

 

 

ANNEX 3

Acords adoptats, per part de l'òrgan de selecció, referents a les esmenes i/o al·legacions presentades per les persones aspirants i la llista definitiva de puntuacions:

“RESOLUCIÓ DE LES AL·LEGACIONS PRESENTADES A LA LLISTA PROVISONAL DE PUNTUACIONS

  • MAYOL BARCELÓ, GEMMA , ***8611**- RE núm. 56195 - 07/08/202

L'aspirant, per una banda, sol·licita l'esmena de l'acreditació insuficient de l'experiència professional i aporta certificat de serveis prestats emès per l'Ajuntament de Calvià. Per una altra, sol·licita la revisió dels punts relatius a coneixements d'idiomes i als cursos de formació.

Revisat el certificat aportat s'acorda tenir per esmenada l'acreditació insuficient de l'experiència professional atès que compleix amb les bases i es va sol·licitar dins el termini de prestació d'instàncies.

Respecte al coneixement de llengües estrangeres, s'acorda estimar l'al·legació atès que el certificat acadèmic de l'Escola Oficial d'Idiomes que consta en la sol·licitud de l'aspirant acredita l'obtenció del nivell B2 d'anglès. 

Pel que fa a les al·legacions relatives puntuació en l'apartat de cursos de formació, revisat l'expedient, els cinc cursos al·legats i acreditats es corresponen amb cursos transversals (6.3), i s'han puntuat amb el màxim (10 punts) d'acord amb les bases que regeixen la convocatòria (apartat 6): “Els cursos i les accions formatives de l'apartat 6.3 tindran una puntuació màxima de 10 punts”; en conseqüència, es desestima aquesta al·legació. No obstant això, el tribunal ha observat que en el detall de puntuacions (Annex 4) que es va publicar amb la llista provisional de puntuacions, hi ha una errada atès que la puntuació de 10 punts correspon a la columna 6.3 Cursos transversals punts i no a la de Titulacions universitàries no oficials, apartat en el qual no ha puntuat  atès que la titulació universitària no oficial presentada (Protocolo, organización y producción de eventos (titulo propio) Universidad Internacional Valenciana), de conformitat amb l'apartat 6 de les bases, té la consideració d'acció formativa i no pot ser valorada perquè que no s'ha realitzat dins els darrers 10 anys a contar des del dia de la publicació de la convocatòria de la borsa. 

  • CADENAS PEREZ, MARIA, ***6874** - RE núm. 55553 - 05/08/2024

Inadmetre les al·legacions presentades per l'aspirant atès que no s'han presentat a través del tràmit telemàtic habilitat a l'efecte a la Seu electrònica del Consell de Mallorca.

Al respecte, en la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca que va aprovar la convocatòria per concurs de mèrits pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí per cobrir vacants de la categoria de tècnic de protocol (BOE núm. 64, de 16 de maig de 2024), es va indicar:

“3. La Disposició addicional primera de l'Ordenança reguladora de l'Administració electrònica del Consell de Mallorca i dels organismes que en depenen, modificada per Acord del Ple del Consell de Mallorca de dia 9 de juny de 2022 (BOIB núm. 122, de 17 de setembre de 2022), regula l'obligatorietat d'usar mitjans electrònics en els processos selectius per accedir a l'ocupació pública en l'àmbit de l'Administració Insular de la forma següent:

“[...]

D'acord amb la Disposició addicional primera esmentada a l'apartat 3 d'aquesta resolució, la base 3.1.3 estableix que “La presentació de la sol·licitud i la documentació, i en el seu cas, l'esmena, així com qualsevol altra actuació relacionada amb el procediment, s'ha de fer mitjançant el tràmit telemàtic habilitat per tal efecte a la Seu Electrònica del Consell de Mallorca. Qualsevol actuació al marge d'aquest tràmit telemàtic serà considerada com a no realitzada”.

LLISTA DEFINITIVA DE PUNTUACIONS I ORDRE DE PRELACIÓ

Ordre

DNI

Llinatges, Nom

Puntuació total

1

***1715**

SASTRE BATLE, MARIA

40,00

2

***6874**

CADENAS PEREZ, MARIA

33,50

3

***8611**

MAYOL BARCELO, GEMMA

29,25

4

***0081**

PALLIN PONS, MARIA LUISA

21,80

5

***9484**

MAS VICH, VICTORIA

18,50

6

***2773**

ROSSELLO JULIA, MIQUEL

18,25

7

***5972**

TERRASA PROHENS, FATIMA

17,00

8

***5762**

MULET PRIOR, ROCIO

10,00

9

***9457**

NOGUERA POL, PAULA

10,00

10

***1621**

THOMAS BAUZA, MARTA

10,00

11

***2467**

ARBOS SEGUI, AINA

5,00

12

***2321**

JIMENEZ CABRERA, MARTA

0,00

13

***8870**

LLADO COLOM, MARGALIDA

0,00

14

***6744**

LLADO ORTEGA, IRENE

0,00

15

***2033**

MIÑANO CANTERO, MARIA CONSOLACIÓN

0,00

16

***9378**

REYNES BESTARD, MARIA DEL MAR

0,00

 “

 

 

ANNEX 4 Constitució de la borsa de la categoria Tècnic de Protocol pel procediment extraordinari.

DNI

Llinatges i Nom

Puntuació total

***1715**

SASTRE BATLE, MARIA

40,00

***6874**

CADENAS PEREZ, MARIA

33,50

***8611**

MAYOL BARCELO, GEMMA

29,25

***0081**

PALLIN PONS, MARIA LUISA

21,80

***9484**

MAS VICH, VICTORIA

18,50

***2773**

ROSSELLO JULIA, MIQUEL

18,25

***5972**

TERRASA PROHENS, FATIMA

17,00

***5762**

MULET PRIOR, ROCIO

10,00

***9457**

NOGUERA POL, PAULA

10,00

***1621**

THOMAS BAUZA, MARTA

10,00

***2467**

ARBOS SEGUI, AINA

5,00

***2321**

JIMENEZ CABRERA, MARTA

0,00

***8870**

LLADO COLOM, MARGALIDA

0,00

***6744**

LLADO ORTEGA, IRENE

0,00

***2033**

MIÑANO CANTERO, MARIA CONSOLACIÓN

0,00

***9378**

REYNES BESTARD, MARIA DEL MAR

0,00

 

 

​​​​​​​ANNEX 5 ​​​​​​​Constitució de la borsa de la categoria Tècnic de Protocol pel procediment específic.

DNI

Llinatges i Nom

Puntuació total

***1715**

SASTRE BATLE, MARIA

40,00

***6874**

CADENAS PEREZ, MARIA

33,50

***8611**

MAYOL BARCELO, GEMMA

29,25

***9484**

MAS VICH, VICTORIA

18,50

***5972**

TERRASA PROHENS, FATIMA

17,00

***5762**

MULET PRIOR, ROCIO

10,00

***9457**

NOGUERA POL, PAULA

10,00

***1621**

THOMAS BAUZA, MARTA

10,00

***2467**

ARBOS SEGUI, AINA

5,00

***2321**

JIMENEZ CABRERA, MARTA

0,00

***8870**

LLADO COLOM, MARGALIDA

0,00

***6744**

LLADO ORTEGA, IRENE

0,00

***2033**

MIÑANO CANTERO, MARIA CONSOLACIÓN

0,00