Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE MEDI AMBIENT, MEDI RURAL I ESPORTS

Núm. 549108
Aprovació inicial de la modificació del reglament d’organització i funcionament del Consell Esportiu de Mallorca (COESMA)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple del Consell de Mallorca, en sessió de dia 11 d'abril de 2024, va aprovar inicialment la modificació el reglament d'organització i funcionament del Consell Esportiu de Mallorca (COESMA).

Així mateix, va acordar sotmetre l'expedient a informació pública, mitjançant la inserció dels anuncis corresponents en el tauler d'edictes del Consell de Mallorca i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, amb la finalitat que totes les persones que hi estiguin interessades puguin examinar-lo i presentar les reclamacions i els suggeriments que considerin pertinents, dins el termini de trenta dies, comptadors des de la inserció de l'anunci corresponent en el butlletí.

Es pot consultar l'expedient complet a la Direcció Insular d'Esports (Poliesportiu Sant Ferran, Camí ca l'Ardiaca núm. 5), i el text del Reglament d'organització i funcionament del Consell Esportiu de Mallorca (COESMA) a la seu electrònica del Consell de Mallorca (https://seu.conselldemallorca.net).

En el cas que no es presenti cap reclamació ni suggeriment, l'acord inicialment adoptat s'entendrà aprovat definitivament sense necessitat de nou acord exprés.

 

Palma, 30 d'agost de 2024

El vicepresident segon i conseller executiu del Departament de Medi Ambient, Medi Rural i Esports Pedro Bestard Martínez