Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE MEDI AMBIENT, MEDI RURAL I ESPORTS

Núm. 547119
Resolució designació del jurat del concurs de fotografia amb títol «Caça i món rural», emmarcat dins la Fira de caça i món rural de l’any 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets:

1. Per resolució del conseller executiu de Medi Ambient, Medi Rural i Esports s'aprovaren les bases del concurs de fotografia amb títol «caça i món rural», emmarcat dins la fira de caça i món rural de l'any 2024. A l'apartat «6. Jurat El jurat serà designat per la Direcció Insular de Caça entre persones competents en l'art fotogràfic i/o les temàtiques pròpies del concurs entre persones externes a aquesta Direcció insular. El jurat es reserva el dret de la interpretació d'aquestes bases per resoldre els casos no contemplats, d'acord amb el seu millor criteri.

2. El jurat no tindrà coneixement en cap moment de l'autoria de les fotografies.

3. La decisió del jurat serà inapel·lable i es farà pública en el marc de la fira de la caça i del món Rural a l'hipòdrom de Son Pardo. Podreu consultar el programa de la fira.»

4. En data 20 d'agost de 2024 ha finalitzat el termini per presentar les fotografies al concurs

Fonaments de dret:

1. El Decret 106/2010, de 24 de setembre, sobre el traspàs als consells insulars de les funcions i els serveis inherents a les competències pròpies d'aquestes institucions insulars que actualment exerceix l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en matèria de caça i de regulació, vigilància i aprofitament dels recursos cinegètics, com també de pesca fluvial, estableix en el seu punt B.4 que correspon al Consell de Mallorca en les matèries de les competències pròpies les funcions i els serveis inherents a les quals es traspassen mitjançant aquest Acord i en el seu respectiu àmbit territorial, l'exercici de l'activitat de foment, sens perjudici de l'activitat que correspongui a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars. (BOE núm. 197, de 17 d'agost de 2022).

3. Resolució d'aprovació de les bases del concurs de fotografia amb títol «caça i món rural», emmarcat dins la fira de caça i món rural de l'any 2024, del conseller de Medi Ambient, Medi Rural i Esports, de data 6 d'agost de 2024, (BOIB núm. 105 de 10 d'agost de 2024).

4. Decret de la presidència del Consell Insular de Mallorca, de dia 10 de juliol de 2023, pel qual es creen els departaments que han d'estructurar el govern (BOIB núm. 95, d'11 de juliol de 2023).

5. Decret de la presidència del Consell Insular de Mallorca, de dia 12 de juliol de 2023, pel qual es creen les direccions insulars i les secretaries tècniques en què han d'estructurar-se els departaments (BOIB núm. 97, de 13 de juliol de 2023).

6. Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca pel qual s'estableixen les competències dels departaments del Consell Insular de Mallorca (BOIB núm. 106 de 29 de juliol de 2023).

Vist els fets i fonaments de dret

RESOLC

Primer.- Nomenar al jurat designat a l'apartat 6 de les bases del concurs de fotografia amb títol «caça i món rural», emmarcat dins la fira de caça i món rural de l'any 2024:

  • Sr. Josep Antoni Aguiló Ribes. Cap del Servei de Medi Ambient del Consell de Mallorca
  • Sr. Antoni Cladera Barceló. Fotògraf professional de paisatges

Segon.- El jurat tindrà les competències designades a les bases de la convocatòria del concurs, així com resoldre qualsevol impugnació que pogués produir-se en allò referent a les qüestions de tècnica i/o qualitat de les imatges presentades.

Tercer.- Formar part d'aquest jurat no dóna dret a cap compensació econòmica.

Quart.- Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al Tauló d'Anuncis del Consell de Mallorca, pel seu general coneixement.

Contra aquest acte, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació. El recurs es pot interposar formalment davant aquest conseller executiu/consellera executiva o davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, que és l'òrgan competent per resoldre'l.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada, hi podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, a data de la signatura electrònica (26 d'agost de 2024

El conseller executiu de Medi Ambient, Medi Rural i Esports Pedro Bestard Martínez

Signat electrònicament: 27 d'agost de 2024

El secretari general Antoni Benlloch Ramada)