Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA I PATRIMONI

Núm. 533777
Substitució de dos membres dels jurats dels Premis Mallorca de Creació Literària 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 26 d'agost de 2024, la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura i Patrimoni va dictar la Resolució núm. 19780, que transcric literalment a continuació:

«Fets

  1. La convocatòria dels Premis Mallorca de Creació Literària 2024 estableix que el jurat de cadascun dels premis estarà format per cinc membres de reconegut prestigi dins l'àmbit de la cultura de parla catalana designats per la consellera executiva de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca, qui n'ha de nomenar un per presidir-lo.

  2. La Resolució de 23 de juliol de 2024 de la consellera executiva de Cultura i Patrimoni va designar els membres dels jurats dels Premis Mallorca de Creació Literària, que té cinc categories. En la categoria de narrativa un dels vocals nomenats era el senyor Francesc Puigpelat Valls i en la de textos teatrals un dels vocals era Joan Cavallé Busquets.

  3. El passat 8 d'agost de 2024, el senyor Puigpelat va comunicar al Servei de Normalització que no podia assumir l'encàrrec de ser membre del jurat de la categoria de narrativa.

  4. El passat 22 d'agost de 2024, el senyor Cavallé va comunicar al Servei de Normalització  que no podia assumir l'encàrrec de ser membre del jurat de la categoria de textos teatrals.

  5. En aquesta convocatòria s'han presentat cinquanta-quatre obres a la categoria de narrativa i cinquanta-sis a la de textos teatrals.

Fonaments de dret

  1. L'article 31 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

  2. Les Bases de la convocatòria dels Premis Mallorca 2024, aprovades per la Resolució de 17 de juny de 2024 de la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura i Patrimoni (BOIB núm. 82, de 20 de juny de 2024).

Per tot això, dict la següent

Resolució

  1. Substituir el senyor Francesc Puigpelat Valls com a membre del jurat dels Premis Mallorca de Narrativa i designar en el seu lloc la senyora Antònia Font Tous.

  2. Substituir el senyor Joan Cavallé Busquets com a membre del jurat dels Premis Mallorca de Textos Teatrals i designar en el seu lloc el senyor Miquel Àngel Torrens Llabrés.

  3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.»

 

(Signat electrònicament: 29 d'agost de 2024

La consellera executiva de Cultura i Patrimoni Antònia Roca Bellifante)