Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 532485
Convocatòria extraordinària sol·licitud d'instal·lació de barres exteriors a bars i cafeteries durant els dies 7 i 8 de setembre de les fetes patronals de la Mare de Déu de Gràcia 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per decret d'Alcaldia núm. 2024/DA/0002986, de data 29/8/2024, s'obre la convocatòria extraordinària per a l'atorgament de les autoritzacions per a la instal·lació de barres exteriors per a l'activitat d'oferta complementària i similar durant les festes patronals de la Mare de Déu de Gràcia de l'any 2024.

Es poden presentar sol·licituds en el termini de dos dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, mitjançant tràmit telemàtic, en el lloc web municipal:

https://www.ajmao.org/gesserveis/Gestion.aspx?IDGESTION=278

Les bases reguladores que regeixen la convocatòria de l'atorgament de les autoritzacions per a la instal·lació de barres exteriors a la via pública durant les festes patronals del municipi de Maó 2024 estan publicades al mateix lloc web municipal.

Contra aquest acte, que és definitiu en via administrativa, podreu interposar recurs contenciós administratiu davant els Jutjats Contenciosos Administratius de Palma, en el termini de DOS MESOS, a comptar a partir de l'endemà de la recepció de la notificació corresponent.

Així mateix, podreu interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant l'òrgan que l'ha dictat, en el termini d'UN MES, a comptar a partir de l'endemà de la recepció d'aquesta notificació, d'acord amb l'establert als articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Maó, en la data de la signatura electrònica (29 d'agost de 2024)

L'alcalde Héctor Pons Riudavets