Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 532412
Resolució de la Presidència de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials per la qual es modifica el Tribunal Qualificador de la convocatòria per constituir una borsa de treball pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí per concurs de mèrits de l’especialitat de tècnic/tècnica superior Pedagogia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Per Resolució de la Presidència de l'IMAS de data 17 de maig de 2024, rectificada per posterior Resolució de 22 de maig de 2024 (BOIB núm.69, de 25 de maig de 2024 ) s'aprovà la convocatòria per constituir una borsa de treball pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí per concurs de mèrits de l'especialitat de tècnic/tècnica superior Pedagogia.

2. A l'Annex 3 de la Resolució que aprova la convocatòria, de l'especialitat de tècnic/tècnica superior Pedagogia, consta la composició del Tribunal Qualificador i es va designar entre d'altres membres, al senyor Francesc Serra Buades, president titular.

3. El dia 21 de juny de 2024 es va constituir el Tribunal Qualificador i d'acord al que consta en l'acta de la sessió de constitució, el president titular, va al·legar motiu legal d'abstenció per formar part del referit Tribunal Qualificador conforme amb l'article 23, de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre de Règim jurídic del sector públic i la presidenta suplent va assumir les funcions de presidenta titular.

4. Atès l'exposat es fa necessari designar un nou president-a suplent del Tribunal Qualificador que es designarà lliurement entre el personal funcionari de carrera.

Fonaments de dret

1. El Tribunal Qualificador és un òrgan col·legiat que es regeix per la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic. L'abstenció i la recusació dels membres dels tribunals qualificadors se substanciaran d'acord amb el que disposen els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

2. L'article 4.6 del Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 78, de 30 de maig de 2009 i la Base 3.2 de les bases generals que han de regir el procediment de selecció de personal funcionari interí i de personal laboral temporal a l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (BOIB núm. 11, de 23 de gener de 2024), i posterior rectificació per Resolució de 26 de febrer de 2024 (BOIB núm. 30, de 29 de febrer de 2024) en relació a la regulació de l'Òrgan de selecció.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Declarar que concorr el motiu legal d'abstenció al·legat pel senyor Francesc Serra Buades per formar part del Tribunal Qualificador de la convocatòria per constituir una borsa de treball pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí i personal laboral temporal, per concurs de mèrits, de l'especialitat de tècnic/tècnica superior Pedagogia.

2. Modificar la composició del Tribunal Qualificador de la referida convocatòria i designar com a president suplent al senyor Antonio Garijo Leal.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el tauler d'edictes electrònic de l'IMAS, al Portal de Selecció i a la Seu Electrònica del Consell de Mallorca.

Interposició de recursos

Aquesta resolució no posa fi a la via administrativa i contra ella es pot interposar, d'acord amb l'article 28.1 dels Estatuts de l'IMAS aprovats per Acord del Ple del Consell de Mallorca d'11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019), recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, dins el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada, podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada, podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir de l'endemà de la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

(Signat electrònicament: 29 d'agost de 2024

El conseller executiu de Benestar Social i president de l'IMAS Guillermo Sánchez Cifre

La secretària delegada de Institut Mallorquí d'Afers Socials (BOIB núm. 93, d'13 de juliol de 2021) Ana Cristina Gallardo Nielsen)