Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 531798
Resolució definitiva del conseller d'Educació i Universitats de 28 d’agost de 2024, per la qual es declara seleccionat l’aspirant proposat pel Consell Rector del centre de Formació, Innovació i Recerca per a l’exercici de la Direcció Escolar de les Illes Balears (CFIRDE-IB) a la plaça de director del CFIRDE-IB, convocada per concurs de mèrits en règim de comissió de serveis

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. La Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats del 10 de juny de 2024 aprovà la convocatòria pública per cobrir, en comissió de serveis, plaça de director del centre de Formació, Innovació i Recerca per a l'exercici de la Direcció Escolar de les Illes Balears (CFIRDE-IB).

2. La comissió de selecció una vegada finalitzat el procés de selecció, d'acord amb la convocatòria esmentada en el punt anterior, va publicar la llista definitiva de les persones aspirants a la plaça de director del CFIRDE-IB amb les puntuacions assignades en ambdues fases, amb indicació de la puntuació dels mèrits, del projecte i de l'entrevista i la puntuació total i elevà aquesta llista al Consell Rector del CFIRDE-IB.

3. El Consell Rector, reunit el 27 d'agost de 2024, va emetre la proposta de la persona seleccionada per cobrir, en comissió de serveis, la plaça de director del centre de Formació, Innovació i Recerca per l'Exercici de la Direcció Escolar de les Illes Balears (CFIRDE-IB) tal com està estipulat en l'apartat 1 d) de l'article 9 del Decret 22/2023, de 17 d'abril, pel qual es regula el Centre de Formació, Innovació i Recerca per a l'Exercici de la Direcció Escolar de les Illes Balears (CFIRDE-IB).

Fonaments de dret

1. La Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats del 10 de juny de 2024 per la qual s'aprova la convocatòria pública per cobrir, en comissió de serveis, plaça de director del centre de F ormació, Innovació i Recerca per a l'exercici de la Direcció Escolar de les Illes Balears (CFIRDE-IB).

2. Els apartats 1 de l'article 5 i 1 d) de l'article 9 del Decret 22/2023, de 17 d'abril, pel qual es regula el Centre de Formació, Innovació i Recerca per a l'Exercici de la Direcció Escolar de les Illes Balears (CFIRDE-IB).

 

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

 

1. Finalitzar el procediment de selecció. Cessar el Sr. Manel Perelló Beau en data 31 d'agost de 2024 i nomenar l'aspirant Antonio Márquez Muñiz proposat pel Consell Rector del CFIRDE-IB, com a director del CFIRDE-IB en comissió de serveis a partir de l'1 de setembre de 2024.

2. Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i al web de la Direcció General de Personal Docent i Centres Concertats http://dgpdocen.caib.es

Presentació de reclamacions

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller d'Educació i Universitats en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta Resolució, d'acord amb el que estableixen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. També poden interposar, directament, un recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos, davant els jutjats contenciosos administratius de Palma, d'acord amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa.

(Signat electrònicament: 28 d'agost de 2024) El conseller d'Educació i Universitats Antoni Vera Alemany