Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 530460
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions per al foment d’instal·lacions d’autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d’energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d’Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (PITEIB PF)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 26 de desembre de 2023 es va publicar la convocatòria pública de subvencions per al foment d'instal·lacions d'autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d'energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d'Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (NextGenerationEU) (BOIB núm. 174, de 26 de desembre de 2023).

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular. Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients,  la qual es detalla a la taula següent,  i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb l'apartat desè de la resolució de la convocatòria de referència.

3. Cal indicar que, en el cas de l'esmena de deficiències, la data de presentació de la documentació de l'esmena és la que estableix l'ordre per resoldre l'expedient, i, en el cas de la presentació de l'aclariment, és la data de registre de la sol·licitud la que determina l'ordre de prelació.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies i/o aclariment

Observacions

PF_PITEIB-276/2024

ANTONIA ROSA CAMPANER ALBA

***9470**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Les dades del cost de l'actuació no estan ben emplenades. No està signat digitalment per l'empresa instal·ladora o el tècnic. La memòria tècnica no s'inclou la ràtio entre el consum anual consumidor/producció anual FV.

 

PF_PITEIB-683/2024

PAULA PUJOL SALAS

***8086**

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: Falta la seva presentació.

 

PF_PITEIB-1078/2024

MARIA RAMIS VIDAL

***0409**

- Document 1: Sol·licitud: Manca el codi CNAE, ja que en el punt 4 de la declaració responsable es marca que el sol·licitant realitza una activitat econòmica a l'emplaçament de l'actuació.             

- Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document presentat no està signat pel sol·licitant

 

PF_PITEIB-1510/2024

MARIA IDOIA COLIO CILAURREN

***9848**

- Document 1: Sol·licitud: Els kWt sol·licitats no coincideixen amb els indicats en el doc.4.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Confirmar que la instal·lació dona subministrament a 4 habitatges (consum.). La potència tèrmica del nou document aportat no coincideix amb el doc. 1.

 

PF_PITEIB-1589/2024

MARTIN KARL LORENZ BACH

****4803*

- Document 1: Sol·licitud: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: No està ben emplenat amb les dades del pressupost de l'actuació fotovoltaica i el sistema d'emmagatzematge. El cost de l'actuació no està emplenat.             

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida

 

PF_PITEIB-1615/2024

FRANCISCO BISBAL BENNASAR

***7687**

- Document 1: Sol·licitud: Els kWp sol·licitats no coincideixen amb els indicats en el doc.4.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Confirmar que la instal·lació dona subministrament a 4 habitatges (consum.).

 

PF_PITEIB-1981/2024

JOSE RIBAS RIBAS

***4658**

- Document 1: Sol·licitud: No està signat

 

PF_PITEIB-2293/2024

JOSE ANTONIO CORDONIE MORATA

***2942**

- Document 1: Sol·licitud: No coincideixen les dades aportades de la potència de generació tèrmica (kWt) amb les del document 4.

 

PF_PITEIB-2300/2024

JUAN FRANCH FLUXA

***9625**

- Pressuposts, en cas que superi els 40.000 euros: Manca la seva presentació.

- Document 3: Quan el pressupost sigui superior a 40.000€: Manca la seva presentació.

- Per instal·lacions aïllades acreditació de la legalitat de l'edificació: Manca la seva presentació

 

PF_PITEIB-2307/2024

KLAUS JURGEN SCHNEIDER

****0531*

- Document 4: memòria resum de l'actuació: A les dades del programa d'incentius 1 falta la descripció del sistema de monitoratge

 

PF_PITEIB-2308/2024

MARTIN HEESE

****6760*

- Document 4: memòria resum de l'actuació: A les dades del programa d'incentius 1 falta la descripció del sistema de monitoratge detallada

 

PF_PITEIB-2313/2024

ISAIAS MORATA CUADROS

***3373**

- Document 1: Sol·licitud: La potència fotovoltaica sol·licitada (kWp) no correspon amb la sol·licitada en el document 4.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: A les dades del programa d'incentius 1 falta la descripció del sistema de monitoratge detallada.

 

PF_PITEIB-2314/2024

MIGUEL PASCUAL BIBILONI

***8270**

- Document 1: Sol·licitud: No inclou les dades bancàries del sol·licitant.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: A les dades del programa d'incentius 1 falta la descripció del sistema de monitoratge detallada

 

PF_PITEIB-2316/2024

ERIC RUDOLF FELLHAUER

****4263*

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El num.RII no coincideix amb l'empresa instal·ladora. A les dades del programa d'incentius 1 falta la descripció del sistema de monitoratge detallada

 

PF_PITEIB-2317/2024

SARA MOURIÑO RAMOS

***6709**

- Document 1: Sol·licitud: No es pot verificar que la signatura digital correspongui al sol·licitant.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: No s'indica la tecnologia de generació ni la potència instal·lació generació (kW). A les dades del programa d'incentius 1 falta la descripció del sistema de monitoratge. No es pot verificar que la signatura digital correspongui a l'empresa instal·ladora o al tècnic.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: No es pot verificar que la signatura digital correspongui al sol·licitant.

- Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: No es pot verificar que la signatura digital correspongui al sol·licitant.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El DNI no concorda amb el del sol·licitant. No es pot verificar que la signatura digital correspongui al sol·licitant.

 

PF_PITEIB-2318/2024

JUAN ANTONIO BERMEJO MATEOS

***9636**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El nombre de mòduls FV per la potència unitària no coincideix amb la potència total sol·licitada. A la memòria tècnica no s'inclou la ràtio entre el consum anual consumidor/producció anual FV.

 

PF_PITEIB-2322/2024

MARIA GONZALEZ LOPEZ

***8764**

- Document 1: Sol·licitud: El sol·licitant no ha autoritzat a l'administració a consultar els fitxers públics amb la finalitat d'acreditar les dades o els documents establerts a l'apartat 8 de la convocatòria, per tant ha de presentar els certificats documentalment o tornar a presentar un nou document autoritzant la seva consulta.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El num.RII no coincideix amb el de l'empresa instal·ladora.

 

PF_PITEIB-2331/2024

HONGXIANG JIANG

****7182*

- Document 1: Sol·licitud: Les dades de la inversió sense IVA i amb IVA no inclouen el pressupost del sistema d'emmagatzematge.

 

PF_PITEIB-2332/2024

MIRKO FRIEDRICH GUSTAV DR. MEYER-SCHÖNHERR

****6419*

- Pressuposts, en cas que superi els 40.000 euros: En cas que la subvenció superi els 40.000€, han de presentar-se 3 pressupostos.

- Document 3: Quan el pressupost sigui superior a 40.000€: Per imports superiors a 40.000€, és necessari la presentació del document 3 emplenat i signat.

 

PF_PITEIB-2337/2024

TONI TOMÀS MASCARO

***2573**

- Per instal·lacions aïllades acreditació de la legalitat de l'edificació: L'acreditació de la legalitat de l'edificació no indica la referència cadastral. L'adreça de la documentació aportada no coincideix amb la de la sol·licitud

 

PF_PITEIB-2339/2024

DAVID ROLLINGS

****6995*

- Document 1: Sol·licitud: La potència tèrmica sol·licitada (kWt) no correspon amb la sol·licitada en el document 4. En comptes d'estar signat, té una imatge inserida. El Número d'Identificació d'Estrangers no correspon al del sol·licitant.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Les dades del sol·licitant no coincideixen amb el sol·licitant de la subvenció. La potència tèrmica total sol·licitada (kWt) no correspon amb la sol·licitada en el document 1. No està signat digitalment per l'empresa instal·ladora o el tècnic.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida. El Número d'Identificació d'Estrangers no correspon al del sol·licitant.

- Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida. El Número d'Identificació d'Estrangers no correspon al del sol·licitant.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida. El Número d'Identificació d'Estrangers no correspon al del sol·licitant.

 

PF_PITEIB-2345/2024

BÜLENT GÜRLER STEEB

****5316*

- Certificats d'obligacions tributàries/Seguretat Social/CAIB: El sol·licitant no està al corrent amb les seves obligacions tributàries amb l'AEAT i la CAIB.

 

PF_PITEIB-2347/2024

PETRA RAMIS COLL

***2439**

- Document 1: Sol·licitud: La potència fotovoltaica sol·licitada (kWp) no correspon amb la sol·licitada en el document 4.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Les dades del programa d'incentius 1 no estan emplenades amb les dades del pressupost de l'actuació fotovoltaica.

 

PF_PITEIB-2351/2024

MIQUEL PALLICER ANGEL

***4114**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: A les dades del programa d'incentius 2 falta la descripció del sistema de monitoratge.

 

PF_PITEIB-2355/2024

CATALINA VALLES COMAS

***3650**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El num. RII no coincideix amb l'empresa instal·ladora. No s'indica la potència unitària dels mòduls fotovoltaics.

 

PF_PITEIB-2356/2024

MARIA LUZ PEREZ GARCIA

***5131**

- Document 1: Sol·licitud: No té emplenades les dades de la inversió amb IVA.

- Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: Manca la seva presentació.

 

PF_PITEIB-2357/2024

ANTONIA LUIS MUNTANER

***9361**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El num.RII no coincideix amb el de l'empresa instal·ladora

 

PF_PITEIB-2360/2024

ISABEL LOPEZ RAMIREZ

***5314**

- Document 1: Sol·licitud: La potència fotovoltaica sol·licitada (kWp) no correspon amb la sol·licitada en el document 4.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: La potència total sol·licitada FV (kWp) no correspon amb la sol·licitada en el document 1

 

PF_PITEIB-2362/2024

JOSE MANUEL ARRIETA ESTURO

***2115**

- Document 1: Sol·licitud: La capacitat d'emmagatzematge sol·licitada (kWh) no coincideix amb la sol·licitada en el document 4.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: La capacitat d'emmagatzematge sol·licitada (kWh) no coincideix amb la sol·licitada en el document 1.

 

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 27 d'agost de 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez