Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 530434
Requeriment de documentació per al pagament de la subvenció en el tràmit de subvencions per al foment d’instal·lacions d’autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d’energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d’Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (PITEIB PF)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 26 de desembre de 2023 es va publicar la convocatòria pública de subvencions per al foment d'instal·lacions d'autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d'energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d'Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (NextGenerationEU) (BOIB núm. 174, de 26 de desembre de 2023).

2. Els serveis tècnics de la Direcció general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat la documentació presentada per a la justificació i han detectat les anomalies indicades en la taula següent que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb l'apartat desè de la resolució de la convocatòria de referència:

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

PF_PITEIB-81/2024

ALVARO ACUÑA ALLOZA

***7151**

- Document normalitzar 10. Memòria resum de l'actuació: El nombre RII indicat no correspon a cap empresa instal·ladora autoritzada. La potència indicada no coincideix amb la registrada.

PF_PITEIB-181/2024

LAURA ROSELLO MESTRES

***3035**

- Document normalitzar 10. Memòria resum de l'actuació: La potència indicada no coincideix amb la registrada.

PF_PITEIB-197/2024

RENATE MARGARETE NEUMANN GRIEM GEB

****1868*

- Document normalitzar 10. Memòria resum de l'actuació: La potència indicada no coincideix amb la registrada.

PF_PITEIB-199/2024

LORENZO GOMILA MARQUEZ

***3588**

- Reportatge fotogràfic de les actuacions realitzades: Falten les imatges del monitoratge de dades que han de ser accessibles a través de dispositiu mòbil.

PF_PITEIB-225/2024

MARKUS ADOMEIT

****4936*

- Document normalitzar 10. Memòria resum de l'actuació: Falten les dades referents a la capacitat d'emmagatzematge

PF_PITEIB-457/2024

JOSE BALAGUER JUANEDA

***4278**

- Certificat que acrediti les dades bancàries per a transferència de l'import de l'ajut: El certificat bancari ha de ser un document original, no una imatge

PF_PITEIB-487/2024

PEDRO IGNACIO GELABERT TALTAVULL

***3869**

- Document normalitzat 9. Memòria econòmica : Falta el número d'expedient del registre de la instal·lació.

- Document normalitzar 10. Memòria resum de l'actuació: Falta emplenar el número d'expedient de la instal·lació registrada. La capacitat d'emmagatzematge (kWh) i la potència d'emmagatzematge no estan registrades. La potència fotovoltaica dels inversors indicada no coincideix amb la registrada. Els imports de l'apartat Cost d'Actuació no coincideix amb el document 4 de la sol·licitud. Si hi ha modificacions respecte a la sol·licitud inicial, hi han de figurar.

- Factures : Com que s'indica que es té vinculació amb l'empresa instal·ladora, és necessari aportar els albarans.

- Reportatge fotogràfic de les actuacions realitzades: Falta el reportatge fotogràfic del sistema de monitoratge relatiu al sistema de generació fotovoltaica d'energia elèctrica

PF_PITEIB-489/2024

JOSE GOÑALONS FEBRER

***3380**

- Reportatge fotogràfic de les actuacions realitzades: Falten les imatges del monitoratge de dades que han de ser accessibles a través de dispositiu mòbil

PF_PITEIB-731/2024

FRANCISCO LLABRES TALTAVULL

***3687**

- Document normalitzat 9. Memòria econòmica : La data de concessió de l'ajut és errònia.           

- Document normalitzar 10. Memòria resum de l'actuació: El nombre RII indicat no correspon a cap empresa instal·ladora autoritzada

PF_PITEIB-745/2024

MIGUEL SAMPOL BONET

***0432**

- Document normalitzat 8. Sol·licitud de pagament: Falta la segona pàgina del document.

- Document normalitzat 9. Memòria econòmica : L'import de la factura no coincideix amb l'import total destinat a l'actuació subvencionada.

- Document normalitzar 10. Memòria resum de l'actuació: La capacitat (kWh) i la potència (kW) d'emmagatzematge no coincideixen amb les registrades.

- Certificat que acrediti les dades bancàries per a transferència de l'import de l'ajut: Falta el certificat de titularitat del compte bancari

PF_PITEIB-822/2024

JOSÉ MARÍA PECHARROMÁN LÁZARO

***0635**

- Certificat que acrediti les dades bancàries per a transferència de l'import de l'ajut: Falta el certificat de titularitat del compte bancari

PF_PITEIB-853/2024

JOSEFA RIERA VERA

***8351**

- Document normalitzat 8. Sol·licitud de pagament: Falta indicar si té vinculació o no.

- Document normalitzat 9. Memòria econòmica : El número d'expedient del registre de la instal·lació no és correcte.

- Document normalitzar 10. Memòria resum de l'actuació: El nombre RII indicat no correspon a cap empresa instal·ladora autoritzada.

PF_PITEIB-883/2024

RAFAEL RODRIGUEZ PUIGROS

***9303**

- Document normalitzat 9. Memòria econòmica : El cost total de l'actuació ha de coincidir a l'apartat dades sobre la subvenció, amb l'apartat llista enumerativa de despeses derivades de l'execució de l'activitat subvencionada amb el cost indicat al document 1

PF_PITEIB-885/2024

JUAN CARLOS SAMPOL MASSANET

***0290**

- Document normalitzar 10. Memòria resum de l'actuació: Falta emplenar les dades del cost de l'actuació realitzada.

- Factures : Com que s'indica que es té vinculació amb l'empresa instal·ladora, és necessari aportar els albarans.

PF_PITEIB-954/2024

OLGA SALVAT MARCA

***8895**

- Document normalitzar 10. Memòria resum de l'actuació: La potència indicada no coincideix amb la registrada.

- Reportatge fotogràfic de les actuacions realitzades: Falta el reportatge fotogràfic del sistema de monitoratge relatiu al sistema de generació fotovoltaica d'energia elèctrica

PF_PITEIB-982/2024

ISABEL LEAL TORTELLA

***4559**

- Document normalitzat 9. Memòria econòmica : L'import total destinat a la subvenció no coincideix amb l'indicat al document 10.

- Certificat que acrediti les dades bancàries per a transferència de l'import de l'ajut: Falta el certificat de titularitat del compte bancari.

D'acord amb l'apartat desè punt 2 de la Resolució de la convocatòria, disposau d'un termini  de quinze dies hàbils des de la publicació d'aquest requeriment al Butlletí Oficial de les Illes Balears. En cas que no presenteu la documentació esmentada es procedirà a la revocació de la subvenció, d'acord amb l'apartat desè punt 6 de la Resolució de la convocatòria.

 

Palma, 27 d'agost de 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez