Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT BALEAR DE L'ENERGIA

Núm. 529379
Resolució del president de l’Institut Balear de l’Energia sobre la relació de convenis subscrits en el segon quadrimestre de 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Donar compliment a allò que estableix l'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears.

Fonaments de dret

1. El Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. El Decret 83/2019, d'11 d'octubre, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Institut Balear de l'Energia.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Publicar la relació dels convenis de col·laboració que ha subscrit l'Institut Balear de l'Energia en el segon quadrimestre de l'any 2024:

  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Maó i l'Institut Balear de l'Energia per a les instal·lacions fotovoltaiques d'autoconsum col·lectiu als aparcaments de Borja Moll, Plaça Eivissa i del Poliesportiu i el seu aprofitament energètic.

  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament Llubí i l'Institut Balear de l'Energia per a la instal·lació fotovoltaica d'autoconsum col·lectiu a la Parcel·la 30 del polígon 7 (aparcament annex al poliesportiu municipal) al terme municipal de Llubí i el seu aprofitament energètic.

  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Selva i l'Institut Balear de l'Energia per la instal·lació fotovoltaica d'autoconsum col·lectiu a la coberta del Poliesportiu Ses Deveres de Caimari i el seu aprofitament energètic.

  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Fornalutx i l'Institut Balear de l'Energia per a les instal·lacions fotovoltaiques d'autoconsum col·lectiu al Poliesportiu Sa Rutllana i a l'aparcament públic d'Arbona-Colom de Fornalutx i el seu aprofitament energètic.

  • Conveni de col·laboració entre la Entitat Local Menor de Palmanyola i l'Institut Balear de l'Energia per a la instal·lació fotovoltaica d'autoconsum col·lectiu al CEIP Gaspar Sabater i el seu aprofitament energètic.

  • Conveni de col·laboració entre el Patronat Municipal de l'Habitatge i Rehabilitació Integral de Barris i l'Institut Balear de l'Energia per al desenvolupament d'instal·lacions fotovoltaiques d'autoconsum col·lectiu i el seu aprofitament energètic.

  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Inca i l'Institut Balear de l'Energia per a les instal·lacions fotovoltaiques d'autoconsum col·lectiu a l'aparcament de la Plaça del Mediterrani i el seu aprofitament energètic.

  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar i l'Institut Balear de l'Energia per a les instal·lacions fotovoltaiques d'autoconsum col·lectiu al Poliesportiu Sa Coma, Poliesportiu Son Carrió i a l'Ajuntament de San Llorenç des Cardassar i el seu aprofitament energètic.

  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Montuïri i l'Institut Balear de l'Energia per a la instal·lació fotovoltaica d'autoconsum col·lectiu a l'aparcament públic de l'Escola Infantil Sa Gallineta Rossa i el seu aprofitament energètic.

  • Conveni de col·laboració entre l'Institut Balear de l'Energia i l'Ajuntament de Lloret de Vistalegre per a la millora i manteniment del sistema públic de recàrregues per a vehicles elèctrics a les Illes Balears (MELIB).

  • Conveni de col·laboració entre l'Institut Balear de l'Energia i l'Ajuntament de Santa Maria del Camí per a la millora i manteniment del sistema públic de recàrregues per a vehicles elèctrics a les Illes Balears (MELIB).

  • Conveni de col·laboració entre l'Institut Balear de l'Energia i l'Ajuntament de Vilafranca de Bonany per a la millora i manteniment del sistema públic de recàrregues per a vehicles elèctrics a les Illes Balears (MELIB).

  • Conveni de col·laboració entre l'Institut Balear de l'Energia i l'Ajuntament de Santa Margalida per a la millora i manteniment del sistema públic de recàrregues per a vehicles elèctrics a les Illes Balears (MELIB).

 

Palma, data de la signatura electrònica (26 d'agost de 2024)

El president Alejandro Saenz de San Pedro Garcia