Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 521788
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la que s’aprova la llista definitiva de la borsa única d’ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia del cos de policia local actualitzada amb els aspirants que ha superat la promoció 45a del curs bàsic de capacitació i s’exclou a persones amb la condició de funcionari de carrera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant Resolució de la directora gerenta de l'Escola Balear d'Administració Pública de 28 de novembre de 2023 es va aprovar la convocatòria de la 45a promoció del Curs bàsic de capacitació per accedir a la categoria de policia del cos de policia local per a l'any 2024 (BOIB núm. 163, de 30 de novembre).

2. En data 11 de gener de 2024 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 6 la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 8 de gener de 2024 per la qual es convoca un procediment extraordinari per constituir una borsa única d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia local. Mitjançant Resolucions de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 21 de febrer (BOIB núm. 28, de 24 de febrer) i 4 juny de 2024 (BOIB núm. 77, de 8 de juny) es varen aprovar dues modificacions de les bases per la que es regeix aquesta borsa.

3. Per Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 19 de gener de 2024 es va aprovar el contingut, el desenvolupament, la metodologia, la durada, l'avaluació i el r`ègim intern del curs bàsic de capacitació per a l'accés a la categoria de policia local (BOIB núm. 11, de 23 de gener).

4. Mitjançant Resolució de la directora gerenta de l'Escola Balear d'Administració Pública es van adjudicar les places de la 45a promoció del Curs bàsic de capacitació per accedir a la categoria de policia per a l'any 2024 (BOIB núm. 13, de 27 de gener).

5. Mitjançant Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 25 de gener de 2024 es varen publicar les llistes definitives de persones aspirants admeses i la llista provisional de persones aspirants excloses, amb indicació de les causes de l'exclusió, del procediment extraordinari per constituir una borsa d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia i per la que s'adjudiquen les places a la 45a promoció de curs bàsic de capacitació de policia (BOIB núm. 13, de 27 de gener). Així mateix, per Resolució de la consellera de consellera de Presidència i Administracion Públiques de 6 de febrer de 2024 es varen corregir una sèrie d'errors materials de l'anterior resolució (BOIB núm. 19, de 8 de febrer).

6. Per Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 2 d'agost de 2024 es va aprovar la llista de persones que van superar la 45a promoció del curs bàsic de capacitació per a l'accés a la categoria de policia del cos de policia local per a l'any 2024 (BOIB núm. 104, de 8 d'agost), que serveix de base per dictar aquesta resolució.

7. Mitjançant Resolució de la directora gerenta de l'EBAP de dia 14 d'agost de 2024 es va aprovar la llista provisional de la borsa única d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia del cos de policia local actualitzada amb els aspirants que ha superat la promoció 45a del curs bàsic de capacitació i s'exclou a persones amb la condició de funcionari de carrera, es va publicar el dia 16 d'agost a la Seu Electrònica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears <http://www.caib.es> a i a la pàgina web <http://oposicions.caib.es> i es va atorgar un termini de tres dies hàbils per presentar observacions o reclamacions als interessants.

8. Transcorregut el termini esmentat, s'ha rebut una reclamació que comprovada la procedència s'afegeix a la llista d'integrants de la borsa única a un dels alumnes que han superat la 45a promoció del curs bàsic de capacitació.

Fonaments de dret

1. La Llei 4/2013, de 17 de juliol, de coordinació de les policies locals de les Illes Balears, i en concret, la Disposició addicional vuitena d'aquesta Llei, introduïda per l'apartat 4 de l'article únic del Decret llei 6/2021, de 9 de juliol, de modificació de la Llei 4/2013.

2. La Disposició addicional tercera del Reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears, aprovat pel Decret 40/2019, de 24 de maig, afegida per l'apartat 5 de la Disposició final primera del Decret llei 6/2021.

3. La Llei orgànica 2/1986, de 13 de març, de forces i cossos de seguretat.

4. L'article 92 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local.

5. El Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, i en concret, l'article 10.1 d'aquest cos legal.

6. Els articles 15 i 16 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que resulten d'aplicació en virtut del que disposen l'article 3.2 d'aquesta Llei i l'article 92.1 de la Llei 7/1985, abans esmentat.

7. L'article 189.1 i 2.b), de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, que contempla al personal funcionari interí com una classe de personal al servei de les entitats locals de les Illes Balears i l'article 190 de la mateixa llei.

8. El Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, aplicable de manera supletòria en virtut del que disposa l'article 190.1 primer paràgraf in fine de la Llei 20/2006.

9. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

10. La Resolució de 8 de gener de 2024 (BOIB núm. 6, de 11 de gener de 2024) per la qual es convoca un procediment extraordinari per constituir una borsa d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes,  per  a  la  categoria  de policia.

11. En la base 11.1 de l'annex 1 de la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 8 de gener de 2024 s'estableix que “la primera actualització de la borsa es durà a terme quan es publiqui la llista definitiva de persones que han superat la 45a promoció del curs bàsic de capacitació, amb la incorporació de les persones que hagin aprovat el curs i constin en la llista d'admesos en aquest procediment”.

Per tant, havent-se publicat la llista definitiva de persones que han superat la 45a promoció del curs bàsic de capacitació, procedeix actualitzar la llista d'aspirants de la borsa única.

12. Arran de la gestió de la borsa única d'ocupació temporal de la categoria de policia algunes persones integrants de la borsa única han manifestat que tenen la condició de funcionari de carrera del cos de policia local. Atès que en la base 6.4 de l'annex 1 de la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 8 de gener de 2024, disposa que les persones que ja han estat nomenades funcionaris de carrera del cos de policia local de qualsevol municipi espanyol no hi poden sol·licitar la participació, és necessari excloure a aquestes de la llista de persones que composen la borsa única.

13. En virtud de la base 11.3 de l'annex 1 de la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 8 de gener de 2024  correspon a la directora gerent de l'EBAP aprovar i fer pública la llista provisional de les persones que integren la borsa actualitzada d'acord amb la nota que han obtingut en el curs bàsic de capacitació de la categoria de policia, de conformitat amb el procediment establert a la base 9 i la llista s'ha de publicar segons l'establert a la base 3.

14. En la base 12.1 de l'annex 1 de la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 8 de gener de 2024 d'acord amb la proposta de la directora gerenta de l'EBAP, la consellera de Presidència i Adminstracions Públiques ha de dictar resolució d'actualització de la borsa amb la llista de totes les persones aspirants que formen part de la borsa temporal específica per a la categoria de policia, de manera descentralitzada per cada una de les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, per ordre de la puntuació obtinguda.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Actualitzar la composició de la borsa única d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia del cos de policia local amb els alumnes de la promoció 45a del curs bàsic de capacitació.

2. Excloure a les persones ja integrants de la borsa única que tenen la condició de funcionari de carrera del cos de policia local.

3. Aprovar la llista definitiva de les persones que integren la borsa única d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia, segons l'actualització i exclusions indicades, ordenades per ordre de nota del curs bàsic de capacitació, tal i com figuren en els annexos 1, 2 i 3 d'aquesta Resolució.

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la Seu Electrònica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears <http://www.caib.es>, i en la pàgina web <http://oposicions.caib.es>

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar, en via administrativa, recurs de reposició, amb caràcter potestatiu i previ al recurs contenciós administratiu, en el registre de l'EBAP o davant l'òrgan delegant en un termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 27 d'agost de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

 

ANNEX 1 Llista definitiva de persones aspirants que integren la borsa única de la categoria de policia de l'illa de Mallorca

NÚM.

DNI

NOM

NOTA CBPL

1

***8484*

PRATS MARTI, JAUME

9,18

2

***9771*

VICTORY PEÑALVER, JAIME

9,16

3

***2468*

VILLENA CABOT, VICTOR APARICIO

9,07

4

***0628*

NAVARRO LORENZO, BORJA

9,06

5

***1429*

HIDALGO GONZALEZ, MARCOS

9,02

6

***4067*

CASAS JAUME, JESSICA

8,95

7

***2762*

GONZALEZ GONZALEZ, ADA EUGENIA

8,91

8

***4569*

MARTORELL MINGORANCE, PERE NOE

8,83

9

***2255*

CAMPS MUNAR, ESTER

8,75

10

***3557*

PALOU BUADES, RAFEL

8,73

11

***5273*

GARRIGUES CRESPI, CAROLINA

8,63

12

***8155*

SANCHEZ GONZALEZ, CRISTIAN JOSE

8,55

13

***0483*

SUAU JANER, LAURA

8,51

14

***0113*

MONSERRAT VERD, FRANCESC PERE

8,5

15

***8056*

BONNIN TORRES, MIQUEL

8,46

16

***9582*

CAÑELLAS MESTRE, MARIA ANGELS

8,45

17

***4006*

CORBALAN VAN UFFELEN, NORBERTO

8,44

18

***1988*

CABRERIZO FUENTES, ARITZ

8,43

19

***0480*

DE CELIS MONTALBAN, ALEJANDRO

8,4

20

***2311*

MONTILLA MORENO, JAVIER

8,39

21

***2445*

VIDAL FERRO, JUAN CARLOS

8,37

22

***6425*

ADROVER MELIS, JOAN

8,35

23

***7045*

POU NICOLAU, MIGUEL ANGEL

8,34

24

***5274*

DEL CURA POBLET, ARTURO

8,33

25

***0532*

MATAS GONZALEZ, BERNARDINO ANTONIO

8,33

26

***1792*

BERNAT LLANERAS, AINA

8,32

27

***4078*

VALLESPIR BONNIN, MARGARITA

8,32

28

***9007*

JARAMILLO BELTRAN, LUIS FELIPE

8,31

29

***1838*

SEISDEDOS CALVO, RAUL

8,31

30

***3347*

GOMEZ LUQUE, PATRICIA

8,3

31

***1594*

BARCELÓ PORTELL, GUILLEM

8,29

32

***2219*

GAMBIN MUÑOZ, JOSE ANTONIO

8,28

33

***8918*

ROMERO VERA, FRANCISCO MANUEL

8,28

34

***1685*

FERRER SERRA, JAUME

8,28

35

***4430*

FUENTES SORIANO, MARINA

8,27

36

***5795*

RAMON BARCELO, MARIA DEL MAR

8,27

37

***0775*

CARRILLO MARTINEZ, FERNANDO JUNIOR

8,26

38

***6188*

SIMO NIETO, CAROLINA Mª

8,25

39

***8336*

LEON POZO, PEDRO

8,24

40

***6802*

MENA GONZALEZ, IVAN

8,23

41

***0986*

FADRIQUE VILLEGAS, JOSE

8,23

42

***7154*

SALAS RAMIS, LLORENÇ

8,23

43

***8310*

MARTI VENY, ANTONI

8,2

44

***7381*

PUIGCERCOS GAYA, MAURICIO GABRIEL

8,2

45

***1508*

CALDENTEY TORTELLA, MARIA MAGDALENA

8,19

46

***0937*

SUBIRATS DURAZZI, ROBERTO DAVID

8,17

47

***8923*

GONZÁLEZ DEL VALLE MUNTANER, GABRIEL

8,08

48

***1439*

RIPOLL FRAU, AMARANTA

8,07

49

***6495*

FEMENIAS MORRO, CATALINA MARIA

8,04

50

***9387*

BARCELO TABERNER, MARIA DEL MAR

8

51

***9567*

LLABRES SOCIAS, BLANCA

7,98

52

***7239*

MESQUIDA BRUNET, CATALINA MARIA

7,95

53

***6272*

VILLALONGA BESTARD, ANDREU

7,92

54

***6200*

ORTIZ ESCARRER, CRISTINA

7,91

55

***8704*

CABAÑERO TEBAR, FRANCISCO

7,89

56

***2584*

CAPARROS GARCIA, ALEJANDRO

7,84

57

***5284*

PEDREIRA CANTALEJO, DANIEL

7,84

58

***8236*

SAIZ INIESTA, ANDRÉS

7,83

59

***4041*

GALLEGO LOPEZ, MARC

7,81

60

***3185*

TOMAS JAUME, GABRIEL

7,81

61

***5649*

JIMENO MOYA, JOSE MANUEL

7,81

62

***8483*

TORRES CAMPS, MARC

7,78

63

***9284*

LLABRÉS HERNÁNDEZ, DIEGO

7,77

64

***3757*

FRONTERA SANCHEZ, NAZARET SEBASTIAN

7,76

65

***3558*

FONT MAYOL, BERNARDINO

7,75

66

***5046*

AMER MULET, MIQUEL

7,73

67

***9000*

JÓDAR SERRA, ÀNGEL

7,72

68

***1667*

RAMÍREZ SANTOS, MANUEL

7,71

69

***7743*

VICH GARAU, PAULA JOANA

7,71

70

***2682*

MAS NAVARRO, ANTONIO JUAN

7,7

71

***6851*

FERRER SUAU, JOSE ANTONIO

7,67

72

***7339*

TARILONTE ZOILO, RAUL

7,66

73

***1925*

PUJADAS BARRIONUEVO, RAFEL JOAN

7,66

74

***9789*

ROSSELLO PELLICER, JOAN ANTONI

7,65

75

***7185*

GOMEZ LAMELA, AITOR

7,63

76

***9464*

FERNANDEZ FONT, JOSEP MARIA

7,61

77

***8433*

DEL RIO LOPEZ, OSCAR

7,6

78

***8885*

RIUTORT ALORDA, AINA

7,6

79

***6350*

SÁNCHEZ NOGALES, ALICIA MARÍA

7,59

80

***0252*

CABEZUELO RIERA, MARC

7,59

81

***5317*

BUJOSA RUBIO, GUILLERMO

7,56

82

***2464*

PONS FERRIOL, MIQUEL

7,55

83

***8818*

CALERO TORRES, TERESA

7,53

84

***3782*

CLADERA LLOBERA, MIQUEL

7,49

85

***2074*

SERRA MARTORELL, JOAN

7,49

86

***6166*

ALBERTI CASTILLO, RAFAEL

7,48

87

***0700*

MORENO VERT, FRANCESC

7,44

88

***1789*

MONROIG RIERA, ANTONI

7,44

89

***6493*

SOCIAS SEGUI, ALEJANDRO

7,44

90

***6541*

SUREDA GIL, LARA

7,43

91

***9392*

SEGHIR SASTRE, ISMAEL

7,4

92

***1957*

FERNANDEZ RODRIGUEZ, ANTONIA

7,38

93

***1143*

BORRÀS CATALÀ, PERE ANTONI

7,36

94

***9723*

JAUME VALCANERAS, GABRIEL

7,35

95

***2304*

CIFRE POL, JOSE

7,33

96

***2667*

BELDA BELTRÁN, LAURA

7,31

97

***9515*

GUILLÉN RUBIO, FRANCISCO

7,3

98

***1550*

GOMILA URBANUS, SEBASTIÁN

7,26

99

***9319*

FERNÁNDEZ RAMOS, MARINA

7,25

100

***2532*

PROHENS PIZA, MIQUEL ANGEL

7,25

101

***8821*

GARCÍA-RUIZ MARTÍN, TOMÁS

7,19

102

***8968*

FUERTES CARBONELL, MARINA

7,18

103

***7213*

GAMBIN MUNTANER, PERE

7,17

104

***0526*

MASCARO SABORIT, SANTIAGO

7,16

105

***9341*

HERNANDEZ REINA, LOURDES

7,16

106

***1764*

ROSSELLO GARCIA, ANTONI

7,15

107

***5393*

CANOVAS BUJOSA, GABRIEL ANTONIO

7,13

108

***3059*

LEAL RODRÍGUEZ, JANET

7,1

109

***0669*

GARCIA ESCUDERO, PABLO FACUNDO

7,09

110

***5983*

GARCÍA GÓMEZ, VERÓNICA

7,05

111

***2388*

PINOS DIAZ, JUAN JOSE

6,97

112

***5218*

LABRADOR CONDE, JONATHAN

6,94

113

***9885*

COMAS CABANELLAS, CHRISTIAN

6,59

114

***4229*

MEDRANO ALONSO, JUAN MANUEL

6,56

115

***7172*

PONS MARTINEZ, ALEJANDRO

6,42

116

***6284*

SALVA GONZALEZ, RAFAEL

5,83

 

 

ANNEX 2 Llista definitiva de persones aspirants que integren la borsa única de la categoria de policia de l'illa de Menorca

NÚM.

DNI

NOM

NOTA CBPL

1

***1717*

LOPEZ LOPEZ, MIRIAM

9,38

2

***4452*

AGUILO JANER, IGNASI

9,31

3

***8484*

PRATS MARTI, JAUME

9,18

4

***8322*

GARI BARCELO, JAUME

9,18

5

***2468*

VILLENA CABOT, VICTOR APARICIO

9,07

6

***1429*

HIDALGO GONZALEZ, MARCOS

9,02

7

***1301*

MELIA TORRES, FERRAN

8,91

8

***3412*

MOREY LARA, DAVID

8,78

9

***5332*

PAEZ CAMPOS, EVA

8,55

10

***1304*

CARRASCO SEGURA, JOSE LUIS

8,29

11

***4430*

FUENTES SORIANO, MARINA

8,27

12

***4637*

PIRIS MASCARO, GABRIEL

7,7

13

***4125*

MUÑOZ DE DOMINGO, FRANCISCO JAVIER

7,66

14

***9392*

SEGHIR SASTRE, ISMAEL

7,4

15

***4229*

MEDRANO ALONSO, JUAN MANUEL

6,56

16

***0655*

SINTES DAVILA, DAVID

5,8

 

ANNEX 3 Llista definitiva de persones aspirants que integren la borsa única de la categoria de policia de les illes d'Eivissa i Formentera

NÚM.

DNI

NOM

NOTA CBPL

1

***5358*

GONZALEZ ANGORILLA, PEDRO ANTONIC

8,86

2

***5926*

PEREZ FERRER, JOSE MIGUEL

8,71

3

***2311*

MONTILLA MORENO, JAVIER

8,39

4

***3066*

ROTLLAN CALVO, ALEXANDRA

8,24

5

***5491*

REVENGA SEPÚLVEDA, MÓNICA

7,94

6

***5459*

ORIHUELA ROMERO, ALBERTO

7,88

7

***6150*

QUINTERO COSTA, JOSÉ MANUEL

7,6

8

***5046*

GARCÍA PEDREÑO, DAVID

7,42

9

***5402*

CASTILLO MARTINEZ, ANTONIO JOSE

7,39

10

***0593*

TOLEDO RIVERO, JOSE ANTONIO

7,35

11

***0578*

MASSANET ROIG, LUIS

6,61