Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA I PATRIMONI

Núm. 521030
Acord d'incoació de l'expedient de declaració com a Bé Catalogat del Llaüt Mare Nostrum

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

A la sessió del dia 23 de juliol de 2024, la Comissió Insular de Patrimoni Històric de Mallorca, va acordar, entre d'altres, el següent:

1. Desestimar la incoació com a Bé d'Interès Cultural de l'embarcació Mare Nostrum, Matrícula 7ª-BA-2-4069 NIB.194803, d'acord amb l'informe tècnic de dia 27 de juny de 2024, que s'adjunta i forma part integrant d'aquest acord, i amb els articles 1, 5 i 7.2 de la Llei 12/98, de 21 de desembre, del Patrimoni Històric de les Illes Balears.

 2. Incoar expedient de declaració com a Bé Catalogat de l'embarcació Mare Nostrum, Matrícula 7ª-BA-2-4069 NIB.194803, d'acord amb l'informe tècnic de dia 27 de juny de 2024, que s'adjunta i forma part integrant d'aquest acord, i amb els articles 1, 14 i 15 de la Llei 12/98, de 21 de desembre, del Patrimoni Històric de les Illes Balears.

 3. Els efectes d'aquesta incoació són els que genèricament estableixen la Llei 12/98, de 21 de desembre, del Patrimoni Històric de les Illes Balears i la normativa concordant.

 4. L'acord de declaració s'haurà d'adoptar en el termini d'un any, comptador des de la data d'iniciació del procediment, el qual caducarà un cop transcorregut aquest termini. Caducat el procediment, no es podrà tornar a iniciar fins al cap d'un any, llevat que ho demani el titular del bé.

 5. Notificar aquesta resolució als interessats, a l'Autoritat Portuària de Balears, a l'ajuntament de Palma i al Govern de les Illes Balears.

 6. Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el Boletín Oficial del Estado, anotar-ho al Catàleg Insular del Patrimoni Històric de Mallorca i comunicar-ho al de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears perquè procedeixi a anotar-lo al Catàleg General del Patrimoni Històric de les Illes Balears.

 Tot això, de conformitat amb el que estableix l'article 14 i següents reguladors del procediment de declaració de béns catalogats de la Llei 12/1998, de 21 de desembre, del patrimoni històric de les Illes Balears.”

El text definitiu queda subjecte als termes que resultin de l'aprovació de l'acta.

 

(Signat electrònicament: 26 d'agost de 2024)

El responsable de Servei de Patrimoni Històric Miquel Barceló Llompart

Documents adjunts