Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 520995
Modificació de les atribucions del batle delegades a favor de la Junta de Govern Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El batle de l'Ajuntament de Son Servera ha resolt mitjançant Decret de batlia núm. 2024-1443, de 6 d'agost de 2024, el següent:

“Primer.- Modificar els apartats a), b) i c) del decret de Batlia número 2023-0957, de 29 de juny de 2023, relatiu a la delegació de les atribucions del batle a favor de la Junta de Govern Local en el sentit següent :

a) L'aprovació i disposició de despeses i reconeixement d'obligacions amb manca de fase prèvia favorable, superiors a 3.000,00 euros

b) L'aprovació de certificacions d'obra i subministraments i corresponent reconeixement de l'obligació.

c) L' atorgament de subvencions,  i corresponent disposició de la despesa, conforme a les bases del pressupost, superiors a 600,01 euros i inferiors a 60.000,00 euros.

Així, les atribucions delegades del batle a favor de la Junta de Govern Local seran les que a continuació s'indiquen:

a) L'aprovació i disposició de despeses i reconeixement d'obligacions amb manca de fase prèvia favorable, superiors a 3.000,00 euros.

b) L'aprovació de certificacions d'obra i subministraments i corresponent reconeixement de l'obligació.

c) L'atorgament de subvencions, i corresponent disposició de la despesa, conforme a les bases del pressupost, superiors a 600,01 euros i inferiors a 60.000,00 euros.

d) Els expedients d'expropiació de béns que siguin competència de la Batlia.

e) L'aprovació dels instruments de planejament de desenvolupament del planejament general no expressament atribuïdes al Ple, i la dels instruments de gestió urbanística i dels projectes d'urbanització.

f) L'aprovació dels projectes d'obres i de serveis quan sigui competent el batle per a la seva contractació o concessió i estiguin prevists en el Pressupost.

g) L'atorgament de les llicències urbanístiques d'obres majors.

h) La declaració de situacions administratives del personal funcionari i les situacions del personal laboral.

i) La resolució d'aquells assumptes que, per la seva repercussió o transcendència, es consideri convenient sotmetre'ls a la decisió de la Junta (exemple: sol·licituds d'informes de Demarcació de Costes per a l'autorització d'instal·lacions temporals en el domini públic marítimo – terrestre).

Segon.- De la present resolució es donarà coneixement al Ple en la primera sessió que celebri i es publicarà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), sense perjudici de la seva efectivitat des del dia següent de la signatura de la present resolució, d'acord amb el previst a l'article 44.2 del ROF”

 

(Signat electrònicament: 26 d'agost de 2024

El batle Jaume Servera Lliteras)