Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE SALUT

Núm. 519813
Resolució del director general de Recerca en Salut, Formació i Acreditació de les Illes Balears, per la qual s’estableix el procediment autonòmic per a obtenir el certificat necessari per accedir extraordinàriament al títol d’especialista en Medicina d’Urgències i Emergències i es fan públiques les instruccions generals del tràmit

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 6 d'agost de 2024 la consellera de Salut va dictar resolució per la qual es designà la Direcció General de Recerca en Salut, Formació i Acreditació com a òrgan competent per expedir el certificat de l'exercici professional per a l'accés extraordinari al títol d'especialista en Medicina d'Urgències i Emergències, que preveu el Reial decret 610/2024, de 2 de juliol (BOIB núm. 105, de 10 d'agost de 2024).

2. Es fa necessari establir-ne el tràmit, facilitar unes instruccions dirigides tant a interessats com a centres i publicar els documents d'interès relacionats amb aquest procediment.

Fonaments de dret

1. Reial decret 610/2024, de 2 de juliol, pel qual s'estableix el títol de metge o metgessa especialista en Medicina d'Urgències i Emergències i s'actualitzen diversos aspectes en la formació del títol de metge o metgessa especialista en Medicina Familiar i Comunitària, que assenta les bases del procediment que ens ocupa.

2. Resolució de la consellera de Salut relativa a la designació de l'òrgan competent per expedir el certificat d'acreditació de l'exercici professional per a l'accés extraordinari al títol d'especialista en Medicina d'Urgències i Emergències, previst en la disposició transitòria primera del Reial decret 610/2024, de 2 de juliol.

Resolució

1. Establir el tràmit autonòmic per a obtenir el certificat acreditatiu de prestació de serveis.

2. Adjuntar les instruccions relatives al procediment, llista dels centres C.1.1 i C.2.5.7 autoritzats i el model de document proposta que han de signar els centres.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant la consellera de Salut en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Palma, en data de la signatura digital (21 d'agost de 2024)

El director general de Recerca en Salut, Formació i Acreditació  Vicenç Juan Verger

Documents adjunts