Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 519557
Aprovació definitiva de la modificació puntual núm. 1 del Pla General d'Ordenació Urbana de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament d'Eivissa, per acord Plenari de data 1 d'agost de 2024, ha acordat el següent:

«PRIMER- Aprovar definitivament la modificació puntual número 1 del Pla General d'Ordenació Urbana segons documentació presentada per l'equip redactor en data 23 de juliol de 2024 ( Reg. Entrada 20419 ) , que consta a l'expedient.

SEGON.-.- Publicar el present acord, junt amb el contingut de les normes urbanístiques aprovades, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a l'efecte de l'establert a l'article 65.1 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, i a la seu electrònica de l'Ajuntament d'Eivissa.

TERCER.- Remetre un exemplar diligenciat de la modificació puntual número 1 del Pla General aprovada definitivament, a l'Arxiu d'Urbanisme de les Illes Balears i al Consell Insular d'Eivissa.».

Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa, s'hi pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa-Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-ne publicat aquest anunci al BOIB, d'acord amb el previst a la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

En aplicació dels articles 70.2 i 70.ter de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local, i als efectes de l'establert en l'article 65.1 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears, es procedeix a la publicació del seu contingut normatiu.

 

Eivissa, document signat electronicament (20 d'agost de 2024)

El secretari acctal. (Joaquím Roca Mata)

 

MODIFICACIÓ PUNTUAL NÚM. 1 DEL PLA GENERAL D'ORDENACIÓ URBANA 2023 DEL MUNICIPI D'EIVISSA

Modificacions a la documentació normativa del PGOU.

Com a conseqüència de les determinacions de la MP 1 del PGOU resulten modificats:

a) El primer paràgraf de l'apartat 1. Descripció, de l'article 153 Zona d'equipaments E de les NNUU del PGOU que passa a tenir la següent redacció:

1. Descripció.

Aquesta ordenació fa referència a les àrees dotacionals al servei de la població ubicades dins de la trama urbana. Comprenen una gran diversitat d'usos amb requeriments molt diferents, pel que fa a les condicions d'edificació es refereixen a les ordenances lucratives circumdants a l'equipament i es dóna la possibilitat d'adequar l'edificació a les necessitats concretes de l'equipament.

b) Les determinacions normatives que es contenen al plànol 03.6 Figueretes de la documentació gràfica del PGOU, essent el nou plànol 03.6 el següent: