Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 519528
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de modificació de la composició del Tribunal Qualificador del cos superior de establert en la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 3 d’agost de 2024 de les proves selectives per a l’ingrés pel torn lliure, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari a l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 20 de desembre de 2022 es va publicar en el BOIB núm. 165 la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s'aproven la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna vertical i pel torn de promoció interna creuada, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 3 de maig de 2024, es varen designar els Tribunals Qualificadors del procés selectiu per a l'ingrés pel torn lliure, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 61, de 9 de maig de 2024).

3. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques d'1 d'agost de 2024 es va modificar la composició dels Tribunals Qualificadors de varis cossos de l'Administració general establerts en la Resolució per la qual es designen els Tribunals Qualificadors de les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 102, de 3 d'agost de 2024).

4. El senyor Abel Blanco Montañés, designat com a President titular del Tribunal Qualificador del cos superior, ha al·legat causa d'abstenció legal, la qual es considera procedent.

5. Així mateix, es considera adient nomenar com a vocal primera titular i secretària d'aquest Tribunal Qualificador una persona de la Comissió Permanent de Selecció i Provisió per motius organitzatius i funcionals, per aquest motiu la vocal segona titular passa a ser vocal primera titular i secretària.

6. En conseqüència, s'han de designar nous membres i s'ha de modificar la composició del Tribunal Qualificador del cos superior de les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en el sentit indicat en l'annex d'aquesta Resolució.

Fonaments de dret

1. L'article 10 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en relació amb l'article 6.3 c) de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Els articles 13 i 14 del Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el reglament d'ingrés del personal al servei de la CAIB.

3. La Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 3 de maig de 2024, per la qual es varen designar els Tribunals Qualificadors del procés selectiu per a l'ingrés pel torn lliure, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Modificar la composició del Tribunal Qualificador del cos superior establert en la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 3 d'agost de 2024 (BOIB núm. 102, d'1 d'agost de 2024).

2. Designar les noves persones com a membres del Tribunal Qualificador, en substitució de la que presenta causa de abstenció legal justificada o per motius organitzatius i funcionals del Tribunal, en els termes establerts en l'annex d'aquesta Resolució.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la seu electrònica de la CAIB (www.caib.es) i en el Portal de l'Opositor (http://oposicions.caib.es). .

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 10 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 26 d'agost de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

 

ANNEX

Subgrup A1. Tribunal Qualificador del cos superior

  • President/a. Del Cos superior de l'Administració de la CAIB.

Titular: Ramis Pericàs, Arnau.

Suplent: Calviño Julià, Carme.

  • Vocals. Del Cos superior de l'Administració de la CAIB.

◦ Primer/a i secretari/ària

Titular: Arnao Sáez, Amparo.

Suplent: Morillas Esteban, Rocío.

◦ Segon/a

Titular: Romo Bosch, Vanesa.

Suplent: Sureda Mora, Marta.