Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE MEDI AMBIENT, MEDI RURAL I ESPORTS

Núm. 516165
Comunicació de la rectificació d’errada material de l’anunci d’informació pública de l’aprovació inicial del «projecte de condicionament del vial de Son Cabaspre corresponent a l’etapa 3 de la Ruta de Pedra en Sec » al terme municipal d’Esporles, declaració de necessitat d’ocupació i aprovació de la relació de béns i drets afectats, publicat en el BOIB núm. 109 de dia 20 d’agost de 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que en data 20 d'agost de 2024 es va publicar en el BOIB núm. 109 l'anunci d'informació pública. de l'aprovació inicial del «projecte de condicionament del vial de Son Cabaspre  corresponent a l'etapa 3 de la Ruta de Pedra en Sec » al terme municipal d'Esporles, declaració de necessitat d'ocupació i   aprovació de la relació de béns i drets afectats.

Atesa l'errada material detectada en la publicació en la qual l'adreça electrònica de la web no és correcta, en el sentit següent:

On diu:

https://cim.secimallorca.net/segex/expediente.aspxid=1001554

Ha de dir:

https://cim.secimallorca.net/segex/expediente.aspx?id=1001554&vista=Documentos&c=5505979

Atès l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, que preveu que “Les Administracions Públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

Per tot això, i vista l'errada material observada a l'anunci d'aprovació inicial del «projecte de condicionament del vial de Son Cabaspre corresponent a l'etapa 3 de la Ruta de Pedra en Sec» al terme municipal d'Esporles, declaració de necessitat d'ocupació i aprovació inicial de la relació de béns i drets afectats, durant el tràmit d'informació pública, es fa necessari la rectificació de dita errada i la publicació novament de l'anunci amb l'adreça rectificada.

 

Palma, (signat electrònicament: 23 d'agost de 2024)

El vicepresident segon i conseller executiu del departament de Medi Ambient, Medi Rural i Esports Pedro Bestard Martínez