Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 515161
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de modificació de la composició del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l’ingrés pel torn lliure, al cos ajudant facultatiu, escala d'agents de medi ambient de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establert en la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions públiques de 8 d’agost de 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques es varen aprovar la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, als cossos de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 172, de 21 de desembre de 2023).

2. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 8 d'agost de 2024 es va designar el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure, al cos ajudant facultatiu, escala d'agents de medi ambient de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, proves convocades per Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 19 de desembre de 2023 (BOIB núm. 105, de 10 d'agost de 2024).

3. El senyor Josep Maria Mayor Pérez, ha presentat causa que impossibilita la seva participació com a membre del Tribunal d'aquestes proves selectives, per la qual cosa es fa necessari designar un nou vocal titular primer.

4. El senyor Josep Ramon Sunyer Rullan, ha al·legat causa d'abstenció justificada, la qual es considera procedent.

5. En conseqüència, s'han de designar nous vocals titulars primer i segon i s'ha de modificar la composició del Tribunal Qualificador esmentat de les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure, al cos ajudant facultatiu, escala d'agents de medi ambient de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per tal de completar-lo i continuar amb la tramitació del procés, en els termes establerts en l'annex d'aquesta Resolució.

Fonaments de dret

1. L'article 10 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en relació amb l'article 6.3 c) de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Els articles 13 i 14 del Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el reglament d'ingrés del personal al servei de la CAIB.

3. La Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 8 d'agost de 2024 per la qual es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure, al cos ajudant facultatiu, escala d'agents de medi ambient de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, proves convocades per Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 19 de desembre de 2023.

Per tot això, i fent ús de les competències que m'atorga l'article 6.3.c) de la Llei 3/2007, dict la següent

Resolució

1. Modificar la composició i designar nous vocals titulars primer i segon del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure, al cos ajudant facultatiu, escala d'agents de medi ambient de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, establert en la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 8 d'agost de 2024 per la qual es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure, al cos ajudant facultatiu, escala d'agents de medi ambient de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, proves convocades per Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 19 de desembre de 2023, el qual està constituït pels membres que figuren en l'annex d'aquesta Resolució.

 

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la seu electrònica de la CAIB (www.caib.es) i en el Portal de l'Opositor (http://oposicions.caib.es).

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 21 d'agost de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

 

ANNEX Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure, al cos ajudant facultatiu, escala d'agents de medi ambient de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

President/a:

Titular: Carme Bennasser Carratalà. Del cos superior de la CAIB

Suplent: Elora Oliver Fonseca. Del cos superior de la CAIB

Vocal primer/a

Titular: Antoni Caimari Pieras. Del cos ajudant facultatiu escala d'agents de medi ambient

Suplent: Melcior Coll Rotger. Del cos ajudant facultatiu escala d'agents de medi ambient

Vocal segon/a

Titular: Joan Antoni Gelabert Ramis. Del cos ajudant facultatiu escala d'agents de medi ambient

Suplent: Josefa Hervás Bernal. Del cos ajudant facultatiu escala d'agents de medi ambient