Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT BALEAR DE LA NATURA (IBANAT)

Núm. 514350
Resolució del director gerent de l’Institut Balear de la Natura (IBANAT) per la qual es publica la llista definitiva per constituir el borsí del procés excepcional d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits de la plaça de cap de departament de Gestió Econòmica i adjunt/a a l’Illa de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 29 de desembre de 2022 al BOIB número 169 es publica la Resolució del director gerent de l'Institut Balear de la Natura número 11606 de dia 21 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'IBANAT.

2. En data 18 de gener de 2024, s'emet Resolució del director gerent de l'Institut Balear de la Natura, que es publica a la pàgina web de l'IBANAT, per la qual s'aproven les llistes definitives de mèrits de persones admeses de les categories/especialitats del grup A.

3. En data 7 de maig de 2024, s'emet Resolució del director gerent de l'Institut Balear de la Natura, que es publica a la pàgina web de l'IBANAT, en la què s'aproven les llistes definitives de mèrits de persones admeses de les categories/especialitats del grup A que engloba les categories/ especialitats següents:

  • Cap de Delegació, a l'illa d'Eivissa.
  • Cap de departament de gestió econòmica i adjunt/a, a l'illa de Mallorca.
  • Cap de departament jurídic i contractació i adjunt/a, a l'illa de Mallorca.
  • Cap de departament de gestió forestal, a l'illa de Mallorca.
  • Facultatiu/iva superior forestal, a l'illa de Mallorca.
  • Facultatiu/iva superior sensibilització forestal, a l'illa de Mallorca.

4. En data 27 de maig de 2024, s'emet Resolució del director gerent de l'Institut Balear de la Natura per la qual s'adjudiquen els llocs de treball de les llistes del concurs extraordinari de mèrits  del Procés d'Estabilització per cobrir places laborals del GRUP A, publicada al BOIB núm. 72, de 30 de maig de 2024.

5. Els dies 3 i 4 de juny de 2024 van prendre possessió dels llocs de treball mencionats al punt 3 de la present resolució les persones adjudicatàries de les places.

6. En data 3 de juny de 2024, va tenir entrada la sol·licitud d'excedència forçosa de la persona adjudicatària de la plaça de Cap de departament de gestió econòmica adjunt, a l'illa de Mallorca.

 

7. En data 2 de juliol de 2024, la cap de departament de gestió econòmica, va emetre informe on requeria la cobertura de la plaça de Cap de departament de gestió econòmica adjunt/a en la menor brevetat possible.

8. Conforme a l'establert al punt 19.3 de l'Annex 2 de les bases específiques de la convocatòria que regeix el procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits “un cop comprovats tots el mèrits de tots els aspirants que hagin declarat un mínim de 10 punts, s'ha de publicar la constitució de les borses de personal laboral temporal,...segons el major nombre de puntuació obtinguda un cop revisats els mèrits.”

9. Així com, al punt 19.4 de l'Annex 2  estableix que les borses tindran una vigència limitada, fins a la creació de noves borses derivades del resultat de nous processos selectius. A més, estableix que es regiran per l'Acord aprovat per la comissió paritària de l'IBANAT en sessió de 14 de novembre de 2018.

10. En data 5 de juliol de 2024, s'emet Resolució del director gerent de l'Institut Balear de la Natura per la qual requereix a les persones admeses, i amb una puntuació mínima de 10 punts, l'acreditació de mèrits i requisits al·legats per a la plaça de Cap de departament de gestió econòmica i adjunt/a, a l'illa de Mallorca. Les persones requerides, disposen d'un termini de 10 dies hàbils perquè acreditin els mèrits i requisits al·legats a la declaració responsable, segons l'establert a la base 10.2 de l'Annex 2.

11. En data 26 de juliol de 2024 s'emet acta on es resol la comprovació dels requisits i mèrits de les persones admeses que han presentat, en termini i forma escaient, i s'emet llistat provisional del borsí de Cap de departament de gestió econòmica i adjunt/a, a l'illa de Mallorca.

12. En data 26 de juliol de 2024 es publica la llista provisional per constituir el borsí del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits de la plaça de Cap de departament de gestió econòmica i adjunt/a a l'Illa de Mallorca, i s'estableix un termini de set dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació de la present resolució a la web de l'IBANAT per tal de poder esmenar els errors de fet, materials o aritmètics que hagin pogut cometre en les al·legacions dels mèrits.

13. En data 6 d'agost de 2024 finalitzà el termini de presentació d'esmenes, i en data 16 d'agost es verifica que no s'ha enregistrat cap sol·licitud d'esmena, per la qual cosa la llista provisional de mèrits passa a ser definitiva.

Resolució

1. Aprovar la llista provisional com a definitiva de mèrits del Borsí de Cap de departament de gestió econòmica i adjunt/a a l'illa de Mallorca publicada el passat dia 26 de juliol de 2024 per no haver-se presentat cap esmena. Annex I a la present resolució.

2. Constituir el Borsí de Cap de departament de gestió econòmica i adjunt/a a l'illa de Mallorca i establir la vigència limitada de la mateixa fins la constitució de noves borses derivades de nous processos selectius a la mateixa categoria professional, o, una vigència màxima de dos anys des de que es publiqui la present resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb l'establert a la base 19 i 20 de l'Annex 2 “Bases específiques de la convocatòria” i  a “l'Acord del procediment per a la selecció i contractació de personal laboral no permanent a l'IBANAT” aprovat per comissió paritària en sessió de 14 de novembre de 2018, modificat en comissió paritària de dia 30 de juny de 2021 i a la comissió paritària 18 de novembre de 2022, en aplicació de l'article 21 del conveni col·lectiu actualment vigent.

3. Publicar la present Resolució a la pàgina web de l'IBANAT i al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

​​​​​​​Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el Consell d'Administració de l'IBANAT en el termini d'un mes, comptador a partir del següent a la seva publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar demanda davant la jurisdicció social de Palma, en el termini de dos mesos des de la publicació, d'acord amb els articles 10.4 a) i 69 concordants de la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social.

 

Palma, (signat electrònicament: 22 d'agost de 2024)

El director gerent Bartolomé Llabrés Salom

Documents adjunts