Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 513984
Aprovació definitiva del projecte d'urbanització de la Unitat d'Actuació carrer Villacarlos

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Maó, en sessió ordinària, realitzada el dia 17/6/2024, va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

Primer. Aprovar definitivament el projecte d'urbanització de la Unitat d'actuació UA Carrer Villacarlos, redactat per l'arquitecte Sr. Luis Villalonga Sánchez, signat electrònicament el 6 de març de 2023, i el projecte de xarxa de baixa tensió redactat per l'enginyer tècnic industrial Sr. Miguel Hernández Pons, visat núm. 12240214-00, d'11-3-2024 del COPETIGTIB, amb les següents condicions:

a) Obres d'urbanització de la Unitat d'actuació UA Carrer Villacarlos.

b) Pressupost/cost d'execució material: 141.948,49 euros.

c) Valoració gestió de residus: 320,90 euros.

d) S'haurà de dipositar una fiança a l'Ajuntament en el moment d'iniciar-se les obres, l'import del qual serà d'un 125 % dels costos estimats corresponents a l'adequada gestió dels residus generats a l'obra, per mitjà del certificat de l'autor del projecte i/o valorització efectuada per l'Administració, en compliment de l'article 24 (Obligacions dels productors) i 25 (Obligacions dels posseïdors) del Pla director sectorial de prevenció i gestió de residus no perillosos de Menorca, aprovat definitivament pel Ple del Consell Insular de Menorca, en sessió de 15 de juny de 2020 (publicat en el BOIB núm. 115 de 27 de juny de 2020).  A més, el contractista haurà de lliurar un contracte amb un gestor autoritzat de residus, en el moment de presentar el projecte d'execució.

La fiança es tornarà després de la concessió del final d'obra i d'haver justificat la gestió adequada dels residus generats presentant el rebut de lliurament dels residus a les plantes autoritzades.

e) Haurà de complir el que disposen els capítols V i VI de l'Ordenança sobre la protecció de l'atmosfera contra la contaminació per renous i vibracions (BOIB núm. 77 de 23-6-2018).

f) Haurà de presentar el certificat final d'obres i sol·licitar la recepció de les obres d'urbanització, segons determina l'article 121 (Recepció de les obres d'urbanització) de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears (LUIB), i disposicions reglamentàries.

El termini màxim per acabar les obres serà de 24 mesos, segons la DA5a  (Terminis per a la urbanització quan no venguin fixats en el planejament) de l'LUIB.

Segon. Disposar la publicació de l'acord aprovatori en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a l'adreça o el punt d'accés electrònic municipal, amb publicació en aquest darrer mitjà de la documentació íntegra que ha estat objecte de l'aprovació definitiva.

Tercer. Informar l'entitat promotora que, atès que el sistema d'actuació previst a l'acord adoptat pel Ple de l'Ajuntament de Maó, a la sessió celebrada el 27 de juny de 1989, pel qual es va aprovar definitivament la delimitació de la Unitat d'actuació carrer Villacarlos, és el de cooperació, per poder executar i contractar les obres haurà de sol·licitar la modificació de la modalitat d'actuació, i passar de cooperació a compensació, d'acord amb el que disposa l'apartat 5 de l'article 75 (Sistemes d'actuació) de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears.

Quart. Notificar aquesta resolució a l'entitat promotora del projecte d'urbanització de la Unitat d'actuació carrer Villacarlos.

La documentació que integra els projectes es podrà consultar al lloc web https://www.ajmao.org/tauler/edictes.aspx?TIPO=01

 

Maó, en la data de la signatura electrònica (22 d'agost de 2024)

La tinenta d'alcaldia d'Urbanisme i Ciutat Dolores Antonio Florit