Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 513934
Aprovació inicial del projecte municipal d'aparcament públic a la zona esportiva del camp de San Carlos, situat al carrer Antoni Alemany, s/n del terme municipal de Maó

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Maó, en sessió ordinària realitzada el dia 24/6/2024, va adoptar el següent acord:

Primer. Aprovar inicialment el Projecte bàsic i d'execució d'aparcament públic situat en els terrenys de propietat municipal que limiten amb el camp de futbol de la Unió, amb accés des de la rotonda de l'avinguda Fort de l'Eau, redactat per l'enginyer tècnic d'obra pública amb número de visat col·legial 57240038PC/1, de data 2.5.2024, i l'Addenda núm. 1, sense visat col·legial.

Segon. Sotmetre el projecte a exposició pública, conforme estableix l'article 149 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim jurídic de les Illes Balears,  durant un període de 15 dies.

Durant el termini d'informació pública, es podrà examinar el projecte i presentar-hi les reclamacions o al·legacions que s'estimin oportunes.

La documentació que integra el projecte podrà ser consultada al lloc web https://www.ajmao.org/tauler/edictes.aspx?TIPO=01.

Transcorregut aquest termini sense que s'hi formulin al·legacions, s'elevarà a definitiva l'aprovació de l'esmentat projecte.

 

Maó, en la data de la signatura electrònica (22 d'agost de 2024)

La tinenta d'Alcaldia d'Urbanisme i Ciutat Maria Dolores Antonio Florit