Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 513453
Bases reguladores de la convocatòria per a l’atorgament de subvencions en règim de concurrència competitiva de l’Ajuntament d’Inca a Associacions de Familiars d’Alumnes, corresponents a centres educatius públics d’Educació Infantil i Primària d’Inca 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 En Sessió ordinària celebrada dia 25 de juliol de 2024, el Plenari de l'Ajuntament d'Inca ha aprovat les bases de la convocatòria per l'atorgament de subvencions en règim de concurrència competitiva a associacions de familiars d'alumnes (AFAs), de centres públics d'educació infantil i primària (CEIPs) del municipi d'Inca.

D'acord amb l'article 9.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de subvencions, per mitjà del present edicte es publiquen les referides bases.

 

(Signat electrònicament: 20 d'agost de 2024)

El batle Virgili Moreno Sarrió

 

Bases reguladores de la convocatòria per a l'atorgament de subvencions en règim de concurrència competitiva de l'Ajuntament d'Inca a Associacions de Familiars d'Alumnes, corresponents a centres educatius públics d'Educació Infantil i Primària d'Inca 2024

Extracte de les bases de la convocatòria per a l'atorgament de subvencions en règim de concurrència competitiva de l'Ajuntament d'Inca a associacions de familiars d'alumnes (AFAs), de centres públics d'educació infantil i primària (CEIPs) del municipi d'Inca

BDNS: 780916

De conformitat amb allò previst en els articles 17.3.b i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Persones beneficiàries: Poden ser beneficiàries d'aquestes subvencions les AFAs de centres públics d'educació infantil i primària del municipi d'Inca que compleixin una sèrie de requisits.

Segon. Finalitat: L'Ajuntament d'Inca amb la finalitat de potenciar l'interès social que els projectes d'activitats extraescolars desenvolupades als centres educatius públics d'educació infantil i primària generen, crea aquesta línia d'ajuts per impulsar mesures de conciliació familiar-laboral.

Tercer. Bases reguladores:

Les bases reguladores generals per a la concessió de subvencions de l'Ajuntament d'Inca es regeixen per l'Ordenança general de subvencions publicada en el BOIB núm. 66, de 26 de maig de 2016.

http://www.caib.es/eboibfront/es/2016/10494/580630/aprobacion-definitiva-de-la-ordenanza-general-de-subvencions

Quart. Import:

La dotació total de la convocatòria de subvencions serà de 10.000 euros.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds: El model normalitzat de la sol·licitud i la resta de documents annexos es troben a disposició de les persones interessades a la pàgina web de l'Ajuntament d'Inca www.incaciutat.com, així com al tauler d'anuncis electrònic de l'Ajuntament d'Inca.

Les sol·licituds de subvencions es dirigiran al batle de l'Ajuntament d'Inca, i s'han de presentar, juntament amb la documentació que s'especifica en el punt 6 de les presents bases reguladores de la convocatòria, de forma telemàtica a la Seu Electrònica de l'Ajuntament d'Inca, a través del procediment habilitat a aquest efecte denominat «Subvencions AFAs 2024».

El termini de presentació de sol·licituds serà del 16 al 27 de setembre 2024 (ambdós inclosos).

 

(Signat electrònicament: 20 d'agost de 2024)

El batle Virgilio Moreno Sarrió