Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 511861
Resolució de la Presidència de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials per la qual s’aprova la llista definitiva de les persones aspirants seleccionades del concurs excepcional de mèrits per formar part d'una borsa de treball específica de personal funcionari a l’escala d’administració especial, subescala tècnica, classe tècnic-tècnica mitjà de l’especialitat de fisioteràpia del subgrup A2 derivada del procés d’estabilització

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Per Resolució de la Presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de 26 d'octubre de 2022 (BOIB núm. 140 de 29 d'octubre) es varen aprovar la convocatòria, les bases i el barem de mèrits del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a les escales, subescales, classes i especialitats dels subgrups A1 i A2 de les places de l'oferta pública extraordinària per a l'any 2022.

2. En data 6 de febrer de 2024 es va publicar al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'IMAS, la llista definitiva de mèrits del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnic-tècnica mitjà, de l'especialitat de fisioteràpia que va incloure a totes les persones aspirants d'aquesta convocatòria i en data 15 de juny de 2024 es va publicar al BOIB la Resolució de la Presidència de l'IMAS per la qual aprova la llista definitiva de la persona aspirant que ha superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari de l'escala d'Administració especial subescala tècnica, classe tècnic-tècnica, del subgrup A2, de l'especialitat de fisioteràpia, se la nomena personal funcionari de carrera i se li adjudica el lloc de treball.

3. El Tribunal Qualificador en sessió celebrada dia 30 de juliol de 2024, va acordar aprovar la llista definitiva de les persones aspirants que per ordre de prelació, d'acord amb les puntuacions obtingudes, han de constituir la borsa específica de personal funcionari interí de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnic-tècnica de l'especialitat de fisioteràpia derivada d'aquesta convocatòria.

En aquesta llista no consten les persones aspirants que no han acreditat dins termini els mèrits requerits, ni les persones aspirants que no han obtingut la puntuació mínima de 10 punts.

Fonaments de dret

1. La Resolució de la Presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de 26 d'octubre de 2022 (BOIB núm. 140 de 29 d'octubre) d'aprovació de la convocatòria, les bases i el barem de mèrits del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a les escales, subescales, classes i especialitats dels subgrups A1 i A2 de les places de l'oferta pública extraordinària per a l'any 2022.

2. La Base 10 de l'annex II de Bases Específiques de la Resolució de 26 d'octubre de 2022, preveu que les persones que no superin el procés selectiu de les especialitats i que no tenguin la possibilitat de participar en el procés d'estabilització pel sistema de concurs oposició, per no haver-hi places del mateix cos, escala, subescala, classe, especialitat o categoria professional, convocades pel sistema de concurs oposició, s'inclouran en borses de personal funcionari interí, específiques i preferents a les borses ordinàries i/o extraordinàries vigents. En aquestes borses, s'han d'integrar les persones candidates que hagin obtingut la puntuació mínima de 10 punts.

Aquestes borses tindran una vigència limitada fins a la creació de noves borses derivades del resultat de nous processos selectius d'aquestes especialitats o categories.

Un cop comprovats els mèrits de totes les persones aspirants que hagin obtingut la puntuació mínima de 10 punts, s'han de constituir les borses de personal interí de cada escala, subescala, classe, categoria o especialitat corresponent derivades d'aquesta convocatòria i que quedaran formades per ordre de prelació de major a menor puntuació obtinguda, mitjançant una resolució de la Presidència de l'IMAS i la publicació al BOIB.

3. L'Acord del Tribunal Qualificador de la sessió de dia 30 de juliol d'aprovació de la llista definitiva de mèrits per constituir la borsa derivada del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari interí a l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnic-tècnica mitjà, de l'especialitat de fisioteràpia, del subgrup A2.

4. D'acord amb l'article 7.2.13 dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019), correspon a la Presidència de l'IMAS, convocar i resoldre els procediments de selecció, establir les bases, els programes i el contingut de les proves i nomenar els membres dels òrgans de selecció.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar, segons l'Acord del Tribunal Qualificador de 30 de juliol de 2024, la llista definitiva de la borsa de treball, la qual és específica i preferent a les borses ordinàries i/o extraordinàries vigents, de personal funcionari a l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnic-tècnica mitjà de l'especialitat de fisioteràpia, del subgrup A2, derivada del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a les escales, subescales, classes i especialitats dels subgrups A1 i A2 de les places de l'oferta pública extraordinària per a l'any 2022, amb la indicació de totes les persones integrants per ordre de prelació de major a menor puntuació obtinguda en els termes que estableix l'Annex d'aquesta Resolució.

2. Aquesta borsa de treball entrarà en vigor l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i tindrà una vigència limitada fins a la creació de noves borses derivades del resultat de nous processos selectius d'aquestes especialitats o categories.

3. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis de la Seu Electrònica de l'IMAS. A més, a efectes informatius, es publicarà al Portal de Selecció de l'IMAS.

Interposició de recursos

Aquesta resolució no posa fi a la via administrativa i contra ella es pot interposar, d'acord amb l'article 28.1 dels Estatuts de l'IMAS aprovats per Acord del Ple del Consell de Mallorca d'11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019), recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, dins el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la publicació de la present resolució.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les administracions públiques.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica  (21 d'agost de 2024

El conseller executiu de Benestar Social i president de l'IMAS Guillermo Sánchez Cifre)

 

ANNEX Llista definitiva borsa específica de l'escala de l'Administració especial, subescala tècnica, classe tècnic-tècnica mitjà de l'especialitat de fisioteràpia, del subgrup A2

Ordre de prelació

DNI

Llinatges, Nom

Puntuació definitiva

1

***1881**

Alemany Abraham,Victoria

79,75000

2

***1725**

Pol Perello,Margalida

72,25000

3

***9386**

San Sebastian Fernandez,Katia

67,50000

4

***4286**

Mayol Socias,Antonia

62,75000

5

***3867**

Monserrat Contesti,Isabel Maria

49,10000

6

***7422**

Torres Vila,Miguel

43,00000

7

***3050**

Escandell Mas,María Del Mar

31,00000

8

***7194**

Abraham Miró,María Del Carmen

30,00000

9

***2238**

Garcia Rullan,Luis

26,93320

10

***3981**

Barcelo Reynes,Miquel

23,00000

11

***8699**

Jimenez Picazo,Estefania

21,56600

12

***9900**

Galdon Fernandez,Sandra

13,50000