Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 509454
Proposta de resolució provisional del director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic per la qual es concedeixen les subvencions per al foment d’instal·lacions d’autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d’energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d’Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (PITEIB PF)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 26 de desembre de 2023 es va publicar la convocatòria pública de subvencions per al foment d'instal·lacions d'autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d'energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d'Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (NextGenerationEU) (BOIB núm. 174, de 26 de desembre de 2023).

2. Les persones que figuren en l'annex d'aquesta proposta varen presentar una sol·licitud de subvenció en el marc de la convocatòria de referència.

3. Els tècnics de la Direcció General d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han emès un informe favorable dels aspectes següents:

-Les persones o entitats sol·licitants, per la seva naturalesa, poden ser beneficiàries de subvencions.

-Les persones o entitats han adjuntat la documentació prevista en la convocatòria.

-Les persones o entitats sol·licitants estan al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i amb l'Administració tributària, tant l'estatal com l'autonòmica.

4. Els tècnics de la Direcció General d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic, en aplicació del procediment de concessió que estableix l'apartat desè de la Resolució esmentada, han informat favorablement sobre la concessió de les subvencions descrites en l'annex, les quals s'han calculat d'acord amb la Resolució de convocatòria d'aquests ajuts.

5. En data 9 de febrer de 2024 la secció pressupostària ha realitzat la actualització de l'autoavaluació de l'Annex II de l'Ordre HFP/1030/2021 amb un escenari de risc baix que figura al Pla d'Acció. Amb aquest resultat en data 14 de febrer de 2024 la secretària general de la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia va dictar resolució per la qual s'aprova el nou Pla d'Acció derivat dels tests d'autoavaluació i risc de l'Annex II de l'Ordre HFP/1030/2021 i no ha transcorregut més d'un any des de l'emissió de la resolució corresponent. A més, en data 9 de febrer de 2024 el Grup d'Avaluació de la Conselleria d' Empresa, Ocupació i Energia va elaborar i aprovar la memòria dels resultats de l'avaluació de riscos de frau de la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia. En aquest cas ha realitzat l'avaluació del risc, l'impacte i probabilitat dels riscs de frau prevista a l'apartat 4.1.4. del Pla de Mesures Antifrau de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, sense obtenir cap bandera vermella.

Fonaments de dret

1. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

2. El Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

3. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005).

4. El Decret 75/2004, de 27 d'agost, pel qual es despleguen determinats aspectes de la Llei de finances i de les lleis de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 2 de setembre de 2004).

5. L'Ordre de la consellera de Comerç, Indústria i Energia de 15 de maig de 2008 per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria d'energia (BOIB núm. 72, de 24 de maig de 2008).

6. L'Ordre HFP/1030/2021, de 29 de setembre, per la qual es configura el sistema de gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, així com per l'Ordre HFP/1031/2021, de 29 de setembre, per la qual s'estableix el procediment i format de la informació a proporcionar per les entitats del sector públic per al seguiment del compliment de les fites i objectius i d'execució pressupostària i comptable de les mesures dels components del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

7. El Reial decret 451/2022, de 14 de juny, pel qual es regula la concessió directa d'ajudes destinades al finançament d'estratègies d'energia sostenible per a les Illes Balears i Canàries, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, s'emmarca en el Pla de Recuperació, presentat pel Govern espanyol el 21 d'abril de 2021 i aprovat per la Decisió d'Execució del Consell relativa a l'aprovació de l'avaluació del Pla de Recuperació i Resiliència d'Espanya (Council Implementing Decision-CID), de 13 de juliol de 2021.

8. El Reial decret 244/2019, de 5 d'abril, pel qual es regulen les condicions administratives, tècniques i econòmiques de l'autoconsum d'energia elèctrica.

9. La Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia per la qual s'aprova, mitjançant el procediment de despesa anticipada, la convocatòria pública de subvencions per al foment d'instal·lacions d'autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d'energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d'Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (NextGenerationEU) (BOIB núm. 174, de 26 de desembre de 2023).

Proposta de resolució

Propòs al conseller d'Empresa, Ocupació i Energia que dicti una resolució en els termes següents:

1. Aprovar la concessió d'una subvenció per al foment d'instal·lacions d'autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d'energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d'Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (PITEIB PF) per un import total de 1.402.269,01 euros i 244 beneficiaris. En l'annex d'aquesta proposta figuren les dades de cada beneficiari sobre la concessió de la subvenció.

2. Autoritzar i disposar la despesa de 1.402.269,01 euros als 244 beneficiaris que figuren en l'annex i pels imports que es detallen per cadascun d'ells, amb càrrec a la partida pressupostària indicada en l'annex dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Els fons per a la concessió de l'ajut procedeixen del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic i del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i el Mecanisme de Recuperació i Resiliència Fons NextGenerationEU.

3. La concessió d'ajuts d'aquesta resolució queden fora d'ajuts d'estats i no estan sotmeses als requisits i límits establerts en el Reglament (UE) núm. 1407/2013 de la Comissió, de 18 de desembre de 2013 (règim de minimis).

4. Autoritzar la possibilitat de dur a terme l'actuació amb una empresa vinculada, atès que la contractació es fa a preus de mercat.

5. Disposar que les inversions objecte de la sol·licitud s'han de fer dins el període següent:

- Des del dia de la presentació de la sol·licitud fins al 31 de juliol de 2025.

6. Establir que el termini per a justificar la realització de les activitats subvencionades, en cap cas pot ser posterior al desè dia hàbil des de la data màxima d'execució de l'activitat.

El pagament i la justificació s'ha de fer d'acord amb el que disposa l'apartat catorzè de la Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia de 26 de desembre de 2023.

7. Establir que els beneficiaris estan obligats a complir el que disposa l'apartat quinzè de la Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia de 26 de desembre de 2023.

8. Disposar que tota alteració de les condicions establertes per a la concessió de la subvenció, com també l'obtenció concurrent de subvencions o ajudes atorgades per altres administracions públiques o ens públics, nacionals o internacionals, dona lloc a la revisió parcial o total de la subvenció i, per tant, al reintegrament de la quantitat corresponent més els interessos de demora. Respecte a la concurrència d'ajuts s'ha de complir el que disposa l'apartat dinovè de la Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia de 26 de desembre de 2023.

9. Establir que les persones o entitats beneficiàries han de garantir el ple compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient (principi Do No Significant Harm, DNSH) i l'etiquetatge climàtic i digital, d'acord amb el que es preveu en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, aprovat pel Consell de Ministres el 27 d'abril de 2021, i pel Reglament (UE) núm.2021/241 del Parlament Europeu i del Consell, de 12 de febrer de 2021, pel qual s'estableix el Mecanisme de Recuperació i Resiliència, així com amb el requerit en la Decisió d'Execució del Consell relativa a l'aprovació de l'avaluació del Pla de Recuperació i Resiliència d'Espanya.

10. D'acord amb l'article 9.3.d de l'Ordre HFP/1030/2021, el beneficiari té l'obligació de reconèixer l'origen i garantir la visibilitat del finançament de la Unió.

Contra aquesta Proposta de resolució podeu al·legar el que considereu convenient en el termini màxim de deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. En cas contrari, s'entendrà que estau conforme amb el contingut de la Proposta.

 

Palma,  data de la signatura digital (19 d'agost de 2024)

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez

 

 

 

ANNEX Llista de beneficiaris proposats per atorgar-los la subvenció per al foment d'instal·lacions d'autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d'energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d'Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (PITEIB PF)

Número

Expedient

Data registre entrada

Sol·licitant

NIF

Partida pressupostària

Tipus d'inversió

Import inversió (€)

Import subvenció (€)

1

PF_PITEIB-12/2024

01/04/2024

VERDERA VERDERA, ALBERTO

***5581**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 0.91 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 17.50 kWh

12.153,34

7.436,00

2

PF_PITEIB-370/2024

04/04/2024

ARMIN BAGHAI ANARAKI

****6476*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7.36 kWp i instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 22kWh.

39.869,50

13.216,00

3

PF_PITEIB-415/2024

08/04/2024

LÓPEZ LÓPEZ, FRANCISCO MANUEL

***5778**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.015 kWp en coberta

5.966,40

2.409,00

4

PF_PITEIB-659/2024

09/04/2024

SCHULTE-OVERBECK , HENDRIK

****4476*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.40 kWp i instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10.00 kWh.

18.719,31

7.240,00

5

PF_PITEIB-668/2024

09/04/2024

PETERS GEB. KEUP, MARIA-THERESIA

****3220*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.48 kWp en coberta.

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 4.95 kWh.

17.999,77

5.868,00

6

PF_PITEIB-821/2024

17/04/2024

DE WIT, ABRAHAM ANDREAS

****9661*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6,75 kWp en coberta.

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10.20 kWh.

19.260,10

8.130,00

7

PF_PITEIB-895/2024

21/04/2024

PALMER CALDES, MATEO ANGEL

***4840**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9.09 kWp a terra

16.124,21

5.454,00

8

PF_PITEIB-924/2024

22/04/2024

HATTERMANN, JOHANNE KATHARINE

****6374*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.00 kWp. i instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10.00 kWh

12.827,64

7.030,00

9

PF_PITEIB-956/2024

24/04/2024

JAHN , AXEL RUDOLF

****9210*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.05 kWp en coberta.

6.964,45

2.430,00

10

PF_PITEIB-1082/2024

03/05/2024

ALIQUE BONET, DAVID

***2371**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.44 kWp sobre coberta

Programa 2. Instal·lació renovable tèrmica 11.00 kWt

32.674,15

15.436,80

11

PF_PITEIB-1110/2024

06/05/2024

TUR GUASCH, LOURDES

***5588**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4,04 kWp

7.023,58

2.424,00

12

PF_PITEIB-1192/2024

10/05/2024

CERDA MARTORELL, MAGDALENA

***5133**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.85 kWp sobre coberta

8.590,00

3.510,00

13

PF_PITEIB-1280/2024

16/05/2024

ROMAGUERA MONSERRAT, FRANCISCO

***6746**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.00 kWp a terra

7.190,00

2.400,00

14

PF_PITEIB-1369/2024

22/05/2024

DIB, MOHAMMED

****9521*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.05 kWp sobre coberta

13.049,56

3.030,00

15

PF_PITEIB-1389/2024

23/05/2024

MARIN COLOMAR, ANTONIO

***5399**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Instal·lació fotovoltaica individual de 10.90 kWp en coberta amb incorporació de sistema d'emmagatzematge amb bateries de ió-liti de 12 kWh.

23.087,93

10.800,00

16

PF_PITEIB-1399/2024

24/05/2024

MARTORELL BROTAD, JOSE

***4112**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10.00 kWp en coberta.

11.076,77

6.000,00

17

PF_PITEIB-1410/2024

24/05/2024

TERHORST, RALF

****5911*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 8.08 kWp sobre coberta i instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 5.3 kWh

18.892,03

6.968,00

18

PF_PITEIB-1439/2024

27/05/2024

VILELLA PAREDES, ANTONIO ANGEL

***9959**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7.00 kWp en coberta.

9.690,00

4.200,00

19

PF_PITEIB-1441/2024

27/05/2024

JORDA SERRA, ANTONIO

***1803**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Instal·lació fotovoltaica individual de 7.20 kWp en coberta amb incorporació de sistema d'emmagatzematge amb bateries de ió-liti de 10 kWh.

14.500,00

8.320,00

20

PF_PITEIB-1446/2024

29/05/2024

MEHN, AXEL ERNST

****3182*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10.80 kWp sobre coberta i Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10.6 kWh

30.353,39

10.240,00

21

PF_PITEIB-1462/2024

29/05/2024

SCHULTZ , JOHANNES

****5130*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10.00 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10.60 kWh

23.999,33

10.240,00

22

PF_PITEIB-1489/2024

31/05/2024

BERNAL GONZALEZ, ARANTZAZU

***6237**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.905 kWp sobre coberta i instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 5.00 kWh

14.588,02

4.943,00

23

PF_PITEIB-1490/2024

31/05/2024

CASTEJÓN CALVETE, MARIA PILAR

***7493**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7.63 kWp

8.292,22

4.578,00

24

PF_PITEIB-1493/2024

31/05/2024

MARIN ROBLEDILLO, EDUARDO

***8811**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9.90 kWp sobre coberta

9.000,00

5.940,00

25

PF_PITEIB-1539/2024

04/06/2024

BECKER, RENÉ

****9709*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 12.60 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10.60 kWh

30.138,40

10.240,00

26

PF_PITEIB-1550/2024

04/06/2024

FERNÁNDEZ LÓPEZ, JORGE

***7893**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Instal·lació fotovoltaica individual de 10 kWp en coberta amb incorporació de sistema d'emmagatzematge amb bateries de ió-liti de 24 kWh.

36.532,53

15.600,00

27

PF_PITEIB-1580/2024

06/06/2024

OBRADOR FUSTER, MATEO

***9204**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 8.25 kWp en coberta.

7.671,48

4.950,00

28

PF_PITEIB-1591/2024

07/06/2024

MARJAN, INGO

****6074*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9.90 kWp en coberta.

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10.00 kWh.

24.999,04

9.940,00

29

PF_PITEIB-1592/2024

07/06/2024

HUGIN GEB. BRAUCHMANN, UTA MARIE

****0299*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10.1 kWp sobre coberta

16.484,25

6.000,00

30

PF_PITEIB-1596/2024

07/06/2024

ROSELLÓ ELOS, BALBINA

***9308**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.36 kWp sobre coberta

8.340,58

2.616,00

31

PF_PITEIB-1601/2024

07/06/2024

GONZALEZ FLOREZ, LAURA

***5455**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 17.28 kWp a terra i instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 30 kWh.

48.374,61

18.000,00

32

PF_PITEIB-1610/2024

10/06/2024

BASCONES GLEAVE, JUAN JOSE

***0698**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 14.30 kWp en coberta i instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10.60 kWh.

34.586,64

10.240,00

33

PF_PITEIB-1623/2024

11/06/2024

NUYKEN, ALEXANDER WESSEL

****2690*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9.35 kWp en coberta.

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10.24 kWh.

22.101,20

9.706,00

34

PF_PITEIB-1628/2024

11/06/2024

NEUBERGER, BRUNO

****6661*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 2.70 kWp en coberta.

7.401,32

1.620,00

35

PF_PITEIB-1630/2024

11/06/2024

HEHNER, BERND

****0271*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 8.05 kWp sobre coberta i Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 15.00 kWh

19.401,80

10.830,00

36

PF_PITEIB-1631/2024

11/06/2024

DR KUBBATA GEB PELZMANN, ZIVA

****7705*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10.00 kWp en coberta.

19.426,28

6.000,00

37

PF_PITEIB-1642/2024

12/06/2024

CABRER MARTIN, MAGIN JAIME

***6512**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.90 kWp en coberta.

8.562,40

4.140,00

38

PF_PITEIB-1643/2024

12/06/2024

DEPENDAHL, DETLEF WILHELM

****8841*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.88 kWp en coberta.

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10.24 kWh.

19.498,60

8.224,00

39

PF_PITEIB-1650/2024

13/06/2024

SCHMEIDLER, JOERG

***7899**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9.90 kWp.

19.802,43

5.940,00

40

PF_PITEIB-1673/2024

14/06/2024

SCHUPBACH, HORST

****1001*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10.00 kWp en coberta i instal·lació emmagatzematge complementària generació de 5.30 kWh.

23.000,00

8.120,00

41

PF_PITEIB-1695/2024

18/06/2024

MOLAS LOPEZ, ALBERTO

***3273**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.55 kWp.

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementària generació de 10.00 kWh

14.187,63

7.330,00

42

PF_PITEIB-1701/2024

18/06/2024

COLL VIDAL, ANTONIO

***7272**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 8.00 kWp.

10.348,51

4.800,00

43

PF_PITEIB-1702/2024

18/06/2024

CORTES MASIANAS, ANTONIO

***1198**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 12.20 kWp en coberta.

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 28.8 kWh

22.460,61

14.877,51

44

PF_PITEIB-1707/2024

18/06/2024

TORRENS LLABRÉS, MAGDALENA

***3904**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.00 kWp a terra.

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10.50 kWh.

14.748,33

7.800,00

45

PF_PITEIB-1843/2024

25/06/2024

RULLAN COLOM, LUIS GONZAGA

***9348**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7.2 kWp en coberta.

12.341,50

4.320,00

46

PF_PITEIB-1983/2024

09/07/2024

MAS MARTINEZ, NEUS

***5489**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.30 kWp

7.517,50

2.772,00

47

PF_PITEIB-2019/2024

12/07/2024

COMPANY PLANAS, MARGARITA

***1629**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.44 kWp

5.695,83

2.664,00

48

PF_PITEIB-2021/2024

12/07/2024

KRASEL, MARTIN

****6473*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 11.9 kWp

24.943,68

6.000,00

49

PF_PITEIB-2023/2024

12/07/2024

ROMERO MOLINA, MARIA LUISA

***3501**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10.00 kWp

13.499,97

6.000,00

50

PF_PITEIB-2024/2024

12/07/2024

ANDREWS HUNTER, GILLIAN MARY

***7604**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7.00 kWp

9.536,34

4.200,00

51

PF_PITEIB-2026/2024

12/07/2024

GARCÍA GARCÍA, FERNANDO

***3971**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.00 kWp

8.081,81

3.000,00

52

PF_PITEIB-2027/2024

12/07/2024

PEDREÑO ORTIZ, ANTONIA

***7238**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.75 kWp sobre coberta

8.775,00

2.850,00

53

PF_PITEIB-2028/2024

12/07/2024

WINCKLER, HANS PETER

****2277*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9.00 kWp sobre coberta i Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 20 kWh

26.329,65

13.400,00

54

PF_PITEIB-2029/2024

12/07/2024

WINCKLER, DAVID

****6199*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 11.65 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 20 kWh

33.193,33

14.000,00

55

PF_PITEIB-2030/2024

12/07/2024

BURGUERA ADROVER, MARGALIDA

***0989**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 8.00 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 14 kWh

26.179,50

10.400,00

56

PF_PITEIB-2032/2024

12/07/2024

ALAMINOS MOMPO, MARINA

***7763**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.00 kWp

6.616,28

3.600,00

57

PF_PITEIB-2033/2024

12/07/2024

KOFFKA LENTZ, SUSANNE

****8140*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10.00 kWp

16.308,36

6.000,00

58

PF_PITEIB-2034/2024

12/07/2024

BARCELÓ MARTORELL, MIGUEL

***1880**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9.28 kWp

Programa 2. Instal·lació renovable tèrmica 16.00 kW

29.294,86

17.481,60

59

PF_PITEIB-2035/2024

12/07/2024

FONTANET LOPEZ, TOMAS

***9165**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.94 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 14.4 kWh

16.372,38

9.324,00

60

PF_PITEIB-2036/2024

12/07/2024

BELLOCH RODRIGO, RAFAEL

***4374**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.54 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 6.55 kWh

Programa 2. Instal·lació renovable tèrmica 1.68 kW

18.838,64

9.831,12

61

PF_PITEIB-2039/2024

14/07/2024

GEILEN, LOTHAR

***9287**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 24.36 kWp

28.263,30

6.000,00

62

PF_PITEIB-2041/2024

14/07/2024

GARI ORELL, ANTONIO

***0913**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.60 kWp

3.821,66

2.160,00

63

PF_PITEIB-2042/2024

14/07/2024

ALZAMORA TORRES, GABRIEL MARIA

***7030**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.64 kWp

7.619,47

2.184,00

64

PF_PITEIB-2043/2024

15/07/2024

MOLL VINENT, SANTIAGO

***3825**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.45 kWp

5.061,25

3.270,00

65

PF_PITEIB-2045/2024

15/07/2024

GRAFE, MATTHIAS

****7587*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 11.04 kWp

17.710,69

6.000,00

66

PF_PITEIB-2046/2024

15/07/2024

ADROVER PICORNELL, ANTONIO

***3318**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7.84 kWp

9.712,00

4.704,00

67

PF_PITEIB-2047/2024

15/07/2024

GEORG BLEUL, ALEXANDER

****3369*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 12.15 kWp

20.497,50

6.000,00

68

PF_PITEIB-2048/2024

15/07/2024

OLIVER CALAFELL, ANTONIO

***4936**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.28 kWp

7.260,00

3.168,00

69

PF_PITEIB-2049/2024

15/07/2024

MARTORELL CUNILL, ONOFRE

***3298**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10.01 kWp sobre coberta

14.536,75

6.000,00

70

PF_PITEIB-2050/2024

15/07/2024

BOSCH SALORD, LORENZO

***4063**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.00 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 14.20 kWh

16.434,16

8.080,00

71

PF_PITEIB-2054/2024

16/07/2024

SAVIC, NOVICA

****7417*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 8.00 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 5.30 kWh

17.000,00

6.920,00

72

PF_PITEIB-2055/2024

16/07/2024

CASTELLO TUR, VICENTE

***4165**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 8.25 kWp sobre coberta

11.167,14

4.950,00

73

PF_PITEIB-2058/2024

16/07/2024

BLEUL, ERICH OLIVER

****5921*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 12.30 kWp sobre coberta

18.236,00

6.000,00

74

PF_PITEIB-2060/2024

16/07/2024

ADOMEIT, MARKUS

****4936*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.60 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10.00 kWh

20.565,79

7.960,00

75

PF_PITEIB-2061/2024

16/07/2024

ROMERO RAMIREZ, MARIA DEL CARMEN

***6149**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10.44 kWp

12.063,74

6.000,00

76

PF_PITEIB-2062/2024

16/07/2024

RAMÓN NICOLAU, MIGUEL

***5084**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.46 kWp

7.561,36

3.276,00

77

PF_PITEIB-2064/2024

16/07/2024

BOEHM, MARTIN

****6846*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10.56 kWp

14.358,04

6.000,00

78

PF_PITEIB-2065/2024

16/07/2024

BUSQUETS ALOY, JORGE

***7067**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.24 kWp

7.830,00

3.744,00

79

PF_PITEIB-2066/2024

16/07/2024

DETMERING, PHILIPP

****5202*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9.36 kWp

21.196,99

5.616,00

80

PF_PITEIB-2067/2024

16/07/2024

ROMANI TRAPOTE, ENRIQUE

***7378**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.05 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 5.5 kWh

12.299,00

4.630,00

81

PF_PITEIB-2068/2024

16/07/2024

GARCIA RIBAS, ANTONIO

***2604**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7.20 kWp

7.813,85

4.320,00

82

PF_PITEIB-2069/2024

16/07/2024

KLIEMT, GERD

****0817*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 23.20 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 30 kWh

39.847,83

18.000,00

83

PF_PITEIB-2071/2024

17/07/2024

RIBES ROS, CHRISTOPHE

***9298**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.03 kWp

5.499,45

1.818,00

84

PF_PITEIB-2072/2024

17/07/2024

DIAZ ARIAS, ANGEL

***5797**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.38 kWp

9.438,00

3.828,00

85

PF_PITEIB-2073/2024

17/07/2024

PICO FUSTER, JOSE RAMON NONATO PATRICIO

***7259**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.50 kWp

5.022,71

2.700,00

86

PF_PITEIB-2074/2024

17/07/2024

JAMES WALTERS, DAVID

****0786*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.27 kWp

7.927,15

3.762,00

87

PF_PITEIB-2076/2024

17/07/2024

RIGO RIERA, MARÍA

***8067**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7.00 kWp

13.499,97

4.200,00

88

PF_PITEIB-2077/2024

17/07/2024

CANAVES LUCENA, JOSE MARIA

***3285**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.92 kWp

9.950,00

2.952,00

89

PF_PITEIB-2081/2024

17/07/2024

DE LA MATA IGON, FRANCISCO MODESTO

***3434**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.40 kWp

Programa 2. Instal·lació renovable tèrmica 6.20 kW

25.778,30

12.840,00

90

PF_PITEIB-2082/2024

17/07/2024

BROTONS MARTINEZ, JOSE MARIA

***4645**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7.54 kWp

8.530,50

4.524,00

91

PF_PITEIB-2083/2024

17/07/2024

CUEVAS PEREDA, JAVIER

***8884**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 24.20 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 30 kWh

40.196,91

18.000,00

92

PF_PITEIB-2084/2024

18/07/2024

MAS NIGORRA, MIGUEL

***5172**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10.00 kWp

10.764,00

6.000,00

93

PF_PITEIB-2085/2024

18/07/2024

GAYA SANCHEZ, FRANCISCO

***3529**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10.10 kWp

Programa 2. Instal·lació renovable tèrmica 12.00 kW

24.074,35

18.000,00

94

PF_PITEIB-2086/2024

18/07/2024

MENESES MARTIN, JOSE ANTONIO

***8258**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.00 kWp sobre coberta

7.995,00

3.000,00

95

PF_PITEIB-2087/2024

18/07/2024

ROMERO DAVÓ, JOSEFA

***3919**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 8.10 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10.00 kWh

14.884,59

8.860,00

96

PF_PITEIB-2088/2024

18/07/2024

MAERTINS, HARRY

****5602*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9.68 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 13.8 kWh

37.866,06

11.328,00

97

PF_PITEIB-2089/2024

18/07/2024

MORELL GARCIA, ANTONIO

***6278**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3,535 kWp sobre coberta

6.900,63

2.121,00

98

PF_PITEIB-2090/2024

18/07/2024

DUPUIS, MICHEL

****3265*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 1.85 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 22.08 kWh

22.250,41

9.942,00

99

PF_PITEIB-2092/2024

18/07/2024

FONT ROIG, JOAN BAPTISTA

***9876**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.80 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 28.00 kWh

21.971,05

14.680,00

100

PF_PITEIB-2094/2024

18/07/2024

MIR LLABRES, ANTONIO

***6015**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10.00 kWp

12.210,82

6.000,00

101

PF_PITEIB-2095/2024

18/07/2024

PANADES FULLANA, MARTA

***5215**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.20 kWp

7.468,00

3.120,00

102

PF_PITEIB-2096/2024

18/07/2024

CORTÉS GUAITA, BARTOLOME

***0965**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.80 kWp

7.000,00

3.480,00

103

PF_PITEIB-2098/2024

19/07/2024

GASTON MUNIZ, CARLOS

****8522*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.00 kWp

8.339,54

3.600,00

104

PF_PITEIB-2099/2024

19/07/2024

PLANELLS SERRA, JOSEFA

***5576**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9.00 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 14.4 kWh

18.150,00

10.874,34

105

PF_PITEIB-2100/2024

19/07/2024

JIMENEZ CALVO, JUAN

***4994**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.16 kWp sobre coberta

8.252,20

3.696,00

106

PF_PITEIB-2101/2024

19/07/2024

LUMBROSO, DANIELA PAOLA TULLIA ROSA

***4282**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.00 kWp

12.012,49

4.050,00

107

PF_PITEIB-2102/2024

19/07/2024

CARDONA PRATS, ANTONIA MARIA

***4602**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.00 kWp

8.339,54

3.600,00

108

PF_PITEIB-2103/2024

19/07/2024

TUR SALA, JOSE

***3292**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 2.67 kWp

5.820,36

1.602,00

109

PF_PITEIB-2104/2024

19/07/2024

CAMPILLOS GRANADOS, SOFIA

***3428**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.20 kWp

6.129,65

2.520,00

110

PF_PITEIB-2105/2024

19/07/2024

DUJARDIN NIEDIECK, ANDREA BARBARA

****0328*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.40 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10.5 kWh

14.052,65

7.440,00

111

PF_PITEIB-2106/2024

19/07/2024

DIAZ RUIZ, RAQUEL

***2977**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.04 kWp

8.090,06

2.424,00

112

PF_PITEIB-2107/2024

19/07/2024

MORELL VILLALONGA, MARIANO NICOLÁS

***9410**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9.90 kWp sobre coberta i Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 18.80 kWh

20.370,92

13.460,00

113

PF_PITEIB-2110/2024

19/07/2024

SARAGONI, MICHELA

****9584*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7.07 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10.5 kWh

14.845,25

7.834,25

114

PF_PITEIB-2111/2024

19/07/2024

JUAN ROIG, VICENTE

***2831**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 19.08 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 15.00 kWh

37.018,10

12.000,00

115

PF_PITEIB-2112/2024

19/07/2024

ADROVER OBRADOR, SEBASTIAN

***0760**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10 kWp a terra i Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 30 kWh

29.947,50

18.000,00

116

PF_PITEIB-2113/2024

19/07/2024

FRONTERA CALDES, AURORA

***0888**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10.00 kWp

13.499,97

6.000,00

117

PF_PITEIB-2114/2024

19/07/2024

TUR BONET, MARIANO

***3457**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.80 kWp

7.047,97

2.880,00

118

PF_PITEIB-2115/2024

19/07/2024

RAMIREZ URDA, JOSÉ

***5099**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.18 kWp

5.991,00

1.908,00

119

PF_PITEIB-2116/2024

19/07/2024

TALAVERA SANCHEZ, FRANCISCO ANTONIO

***7801**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.05 kWp

6.534,00

2.430,00

120

PF_PITEIB-2118/2024

21/07/2024

GOMILA VILLALONGA, MIGUEL ANGEL

***9399**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 2.525 kWp

4.754,21

1.515,00

121

PF_PITEIB-2119/2024

22/07/2024

ROSELLO MAYANS, ELENA

***5135**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9.90 kWp

13.766,98

5.940,00

122

PF_PITEIB-2120/2024

22/07/2024

SALA SANCHEZ, VICTORIA

***5668**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.40 kWp

7.214,76

2.640,00

123

PF_PITEIB-2121/2024

22/07/2024

LADARIA SUREDA, PEDRO

***9602**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.00 kWp

8.773,71

3.600,00

124

PF_PITEIB-2122/2024

22/07/2024

TUR MARI, MARIA DEL CARMEN

***4589**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.23 kWp

7.935,18

3.738,00

125

PF_PITEIB-2123/2024

22/07/2024

PORTELLA PONS, LAURA

***4596**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 2. Instal·lació renovable tèrmica 9.00 kW

20.814,80

9.000,00

126

PF_PITEIB-2124/2024

22/07/2024

LIMA DI MONTE, GIUSEPPE

***4349**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.37 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 9.90 kWh

19.824,44

7.782,00

127

PF_PITEIB-2125/2024

22/07/2024

HOFFRICHTER, HELMUT

****8246*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7.00 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10.6 kWh         

Programa 2. Instal·lació renovable tèrmica 14.00 kW

38.780,49

20.928,00

128

PF_PITEIB-2126/2024

22/07/2024

BONET CAÑELLAS, MARCOS

***4025**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.545 kWp

7.992,05

2.727,00

129

PF_PITEIB-2128/2024

22/07/2024

JUAN TUR, ANTONIO

***3991**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.40 kWp

8.797,47

3.240,00

130

PF_PITEIB-2129/2024

22/07/2024

SUAU GARI, JUAN CARLOS

***7383**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.22 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 5.4 kWh

10.246,55

4.092,00

131

PF_PITEIB-2131/2024

22/07/2024

PETERSSON, MARIA KATARINA BIRGITTA

****6249*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.51 kWp sobre coberta i instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 13,5 kWh

20.253,21

9.306,00

132

PF_PITEIB-2132/2024

23/07/2024

CIUDAD REAL ZAMBRANO, BEATRIZ

***0319**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.15 kWp

5.270,10

1.890,00

133

PF_PITEIB-2133/2024

23/07/2024

GALVANO, FABIO

****7072*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.445 kWp

6.967,83

3.267,00

134

PF_PITEIB-2134/2024

23/07/2024

RAMON COLL, GABRIEL

***8513**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.00 kWp

6.201,10

2.400,00

135

PF_PITEIB-2135/2024

23/07/2024

JUAN SPITERI, VICENTE

***5946**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10.80 kWp

14.601,75

6.000,00

136

PF_PITEIB-2136/2024

23/07/2024

ROSSELLO PORTILLO, JAVIER

***4733**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5,58 kWp

8.995,02

3.348,00

137

PF_PITEIB-2137/2024

23/07/2024

PAX DOLZ DEL CASTELLAR, PEDRO

***9275**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.16 kWp

7.076,00

2.496,00

138

PF_PITEIB-2138/2024

23/07/2024

SEGUÍ MARCH, MIGUEL

***7487**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.915 kWp

4.788,78

2.349,00

139

PF_PITEIB-2139/2024

23/07/2024

MUÑOZ ALBERTÍ, MATEU

***7590**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.34 kWp.

5.733,00

3.204,00

140

PF_PITEIB-2141/2024

23/07/2024

LLANERAS CARRIO, CRISTOBAL

***7508**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.80 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10.24 kWh

13.877,43

7.576,00

141

PF_PITEIB-2147/2024

24/07/2024

ALBRECHT, ANDREA

****1870*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.40 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementària generació de 11,04 kWh

23.706,24

7.656,00

142

PF_PITEIB-2149/2024

24/07/2024

MERCADAL PONS, JOANA ELISABET

***9487**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.92 kWp

7.297,51

2.952,00

143

PF_PITEIB-2150/2024

24/07/2024

ROVIRA CASTELLÓ, JAUME

***0504**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.05 kWp a terra i instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10 kWh

12.154,99

7.030,00

144

PF_PITEIB-2151/2024

24/07/2024

VARA MARTINEZ, MARIA TERESA

***8825**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.44 kWp sobre coberta

7.526,43

2.664,00

145

PF_PITEIB-2152/2024

24/07/2024

GAYA CANTALLOPS, JAIME MANUEL

***6870**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.00 kWp sobre coberta

8.465,00

2.400,00

146

PF_PITEIB-2153/2024

24/07/2024

FANER GOMILA, JAIME

***2946**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.80 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 8.00 kWh

15.159,23

7.280,00

147

PF_PITEIB-2154/2024

24/07/2024

ROMERO LAINEZ, ESTHER

***5796**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.36 kWp

10.038,00

3.816,00

148

PF_PITEIB-2156/2024

24/07/2024

HOFFMANN, RAINER CHRISTIAN

****4009*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 8.40 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10 kWh

21.756,65

9.040,00

149

PF_PITEIB-2158/2024

24/07/2024

WEEBER GEB RAMBACHER, EVA

****6162*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 18.45 kWp

52.635,00

6.000,00

150

PF_PITEIB-2159/2024

25/07/2024

FLORIT MERCADAL, CATALINA

***3351**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.4 kWp

6.926,55

2.640,00

151

PF_PITEIB-2161/2024

25/07/2024

MAESTRE CALLE, SERGIO

***2749**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 0.505 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 15 kWh

12.249,31

6.151,73

152

PF_PITEIB-2163/2024

25/07/2024

KLINGNER, RAINER PETER

****7852*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 0.91 kWp sobre coberta i Instal·lació emmagatzematge complementària generació de 3.50 kWh

2.616,44

1.946,00

153

PF_PITEIB-2164/2024

25/07/2024

POU PONS, CONSUELO

***5567**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.00 kWp

7.322,00

2.400,00

154

PF_PITEIB-2165/2024

25/07/2024

CAÑELLAS SUREDA, MARIA

***4597**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.05 kWp

9.100,00

2.430,00

155

PF_PITEIB-2166/2024

25/07/2024

RIERA LLULL, MARIA

***2292**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 2.58 kWp

5.536,30

1.548,00

156

PF_PITEIB-2168/2024

25/07/2024

CADORET-MANIER, REMI JACQUES

****4211*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.86 kWp

11.860,00

3.516,00

157

PF_PITEIB-2170/2024

25/07/2024

BENNASAR RAMIS, JOAN

***5007**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.36 kWp

9.500,00

3.216,00

158

PF_PITEIB-2171/2024

25/07/2024

GÓMEZ PÉREZ, ANTONIO

***2758**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.80 kWp a terra

7.133,23

3.480,00

159

PF_PITEIB-2172/2024

25/07/2024

KIESSL, WERNER

****9499*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9.90 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 15.90 kWh

26.013,90

12.300,00

160

PF_PITEIB-2173/2024

25/07/2024

FONT SERVERA, FRANCISCO JAVIER

***7282**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.095 kWp

6.850,00

2.457,00

161

PF_PITEIB-2176/2024

25/07/2024

MARTÍNEZ FERNANDEZ, LUIS ALBERTO

***7971**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.56 kWp

5.535,00

2.136,00

162

PF_PITEIB-2177/2024

25/07/2024

MIRALLES CUADRADO, CARMEN

***9189**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.04 kWp

5.668,00

2.424,00

163

PF_PITEIB-2179/2024

26/07/2024

MARTIN MENENDEZ, JUAN LUIS

***1347**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.72 kWp

7.240,80

2.232,00

164

PF_PITEIB-2181/2024

26/07/2024

ALEGRE VALLS, JOSE

***6150**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.18 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 7.5 kWh

13.231,35

4.908,00

165

PF_PITEIB-2182/2024

26/07/2024

ROSSELLÓ ROIG, MARIA ELENA

***0187**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.95 kWp

6.415,00

2.970,00

166

PF_PITEIB-2184/2024

26/07/2024

FERNANDEZ-VEGA FEIJOO, ARUCA

***2208**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 12.10 kWp

21.918,69

6.000,00

167

PF_PITEIB-2185/2024

26/07/2024

CUART ALEMANY, JUAN JOSE

***4435**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.00 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 5.00 kWh

9.049,77

4.536,26

168

PF_PITEIB-2186/2024

27/07/2024

VILÀ FORNELL, FLORENCIO

***9892**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.50 kWp

6.504,45

3.300,00

169

PF_PITEIB-2187/2024

29/07/2024

VAN HAUTE, MYRIAM SIRÈNE JEAN

****7985*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.45 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10 kWh

17.807,07

7.270,00

170

PF_PITEIB-2188/2024

29/07/2024

PALLISER TROISI, DANIELA RITA

***8717**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.85 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 7.00 kWh

9.938,47

5.110,00

171

PF_PITEIB-2189/2024

29/07/2024

PINTO MENDEZ, SUSANA

***8227**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.00 kWp

5.705,20

2.400,00

172

PF_PITEIB-2190/2024

29/07/2024

RIBAS RIBAS, JOSEFA

***9079**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.00 kWp

9.202,27

3.600,00

173

PF_PITEIB-2191/2024

29/07/2024

SIMO AMENGUAL, JAUME

***0299**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.55 kWp sobre coberta

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementària generació de 14 kWh

17.245,32

8.330,00

174

PF_PITEIB-2193/2024

29/07/2024

SCHROEDER, MICHAEL FRANZ JOSEF

****3084*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10.00 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10.60 kWh

22.700,00

10.240,00

175

PF_PITEIB-2194/2024

29/07/2024

SOHN COLOM , LAURA

***1738**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 2.70 kWp.

6.766,89

1.620,00

176

PF_PITEIB-2196/2024

29/07/2024

CARNE CARBONELL, NURIA

***4232**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.40 kWp

7.942,75

2.640,00

177

PF_PITEIB-2199/2024

29/07/2024

COTO SARD, ROSA MARIA

***4003**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 8.00 kWp sobre coberta

11.723,00

4.800,00

178

PF_PITEIB-2201/2024

29/07/2024

GAYA GARCIA, EMILIO

***5805**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.24 kWp

7.500,00

3.744,00

179

PF_PITEIB-2205/2024

30/07/2024

BAUZA CAPELLA, JUAN

***2917**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.545 kWp

7.990,84

2.727,00

180

PF_PITEIB-2206/2024

30/07/2024

TOLEDO FERNANDEZ, IRENE

***5801**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.37 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementària generació de 30 kWh

54.366,69

15.822,00

181

PF_PITEIB-2207/2024

30/07/2024

PLANAS PLANAS, JOSE

***0491**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.045 kWp

9.461,70

3.627,00

182

PF_PITEIB-2208/2024

30/07/2024

BLANCO GONZALEZ , LUIS MIGUEL

***0359**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.98 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementària generació de 5.00 kWh

12.552,44

5.588,00

183

PF_PITEIB-2209/2024

30/07/2024

FERNANDEZ OTERO, PURIFICACION

***2615**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9.00 kWp

13.978,00

5.400,00

184

PF_PITEIB-2211/2024

30/07/2024

FORMOSO ADEGA, MANUELA PATRICIA

***7092**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.46 kWp sobre coberta.

Programa 2. Instal·lació renovable tèrmica 10.00 kWt

19.386,26

14.731,20

185

PF_PITEIB-2212/2024

30/07/2024

DE CHAVARRIA WASCHKE, INÉS

***6369**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.50 kWp

11.000,00

3.300,00

186

PF_PITEIB-2213/2024

30/07/2024

CORRAL ROBLES , JOSE LUIS

***3807**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.19 kWp

5.875,58

1.911,00

187

PF_PITEIB-2215/2024

30/07/2024

OLIVER TUR, MERCEDES

***4848**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.30 kWp

4.298,00

1.980,00

188

PF_PITEIB-2216/2024

31/07/2024

BOSCH OLIVES, ANTONI

***3954**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.32 kWp

5.951,99

2.592,00

189

PF_PITEIB-2218/2024

31/07/2024

JONAS, JÜRGEN PAUL

****7664*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.30 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 10.24 kWh

21.496,34

7.876,00

190

PF_PITEIB-2219/2024

31/07/2024

ROTGER JULIA, VICENT

***4312**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.48 kWp

6.783,02

2.088,00

191

PF_PITEIB-2221/2024

31/07/2024

FRAILE PEREZ, ALICIA OLGA

***1066**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.64 kWp

7.865,00

2.184,00

192

PF_PITEIB-2222/2024

31/07/2024

REIMER GEB. BÖSCH, ANNETTE

****9402*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 19.80 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementària generació de 15.40 kWh

44.306,52

12.160,00

193

PF_PITEIB-2223/2024

31/07/2024

GUASCH ESCANDELL, JOSE

***5066**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 2.70 kWp

5.252,00

1.620,00

194

PF_PITEIB-2227/2024

31/07/2024

COLELL CASSA, MARIA MONTSERRAT

***6240**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7.29 kWp

15.059,40

4.374,00

195

PF_PITEIB-2228/2024

31/07/2024

RIERA COSTA, MARIA

***3935**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.95 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementària generació de 7.20 kWh

11.805,46

5.850,00

196

PF_PITEIB-2229/2024

31/07/2024

MESQUIDA BAGUR, MARIA

***3433**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.50 kWp

8.080,16

2.700,00

197

PF_PITEIB-2230/2024

31/07/2024

TUR CASTELLO, LAURA FRANCISCA

***5914**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.46 kWp

9.206,54

3.276,00

198

PF_PITEIB-2231/2024

31/07/2024

LINDENTHAL, FRANZ KURT EWALD

****5258*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.40 kWp

8.590,00

3.240,00

199

PF_PITEIB-2232/2024

31/07/2024

CÁMARA NAVARRO, JOSÉ MANUEL

***8227**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 2. Instal·lació renovable tèrmica 1.55 kWt

3.615,24

2.480,00

200

PF_PITEIB-2233/2024

01/08/2024

ALONSO GARCIA, MARIA AURORA

***6540**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.03 kWp

6.841,53

1.818,00

201

PF_PITEIB-2236/2024

01/08/2024

SOHN NANZ, MATIES

***4083**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 2.70 kWp

5.395,41

1.620,00

202

PF_PITEIB-2237/2024

01/08/2024

PUGA GONZALEZ, PABLO

***9132**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.36 kWp

7.260,00

2.616,00

203

PF_PITEIB-2238/2024

01/08/2024

JOSEPHINE BROCKWELL, JANETTE

****8299*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10.80 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementària generació de 28.40 kWh

44.190,68

17.360,00

204

PF_PITEIB-2239/2024

01/08/2024

DE LOS SANTOS AUSIN, ARANZAZU

***3087**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.46 kWp

9.316,87

3.276,00

205

PF_PITEIB-2241/2024

01/08/2024

TORRES TORRES, JUAN

***2694**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.40 kWp

8.180,71

3.240,00

206

PF_PITEIB-2242/2024

02/08/2024

CIRER CAMPANER, JUAN

***4230**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.00 kWp

8.500,00

3.600,00

207

PF_PITEIB-2243/2024

02/08/2024

SUAU GOMILA , PEDRO ANTONIO

***5674**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.005 kWp

5.185,00

2.403,00

208

PF_PITEIB-2244/2024

02/08/2024

MUÑOZ GARCÍA , MARIA ISABEL

***6813**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7.07 kWp

13.499,97

4.242,00

209

PF_PITEIB-2245/2024

02/08/2024

HESSE, REINHARD

****4500*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.00 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementària generació de 14.40 kWh

23.100,59

9.360,00

210

PF_PITEIB-2246/2024

02/08/2024

PONS COLL, BARTOLOME

***3432**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.60 kWp sobre coberta

6.171,00

2.160,00

211

PF_PITEIB-2247/2024

02/08/2024

BERTHOLD, CHRISTIAN

****4332*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.40 kWp

8.050,27

3.240,00

212

PF_PITEIB-2248/2024

02/08/2024

FERRIOL NEGRE, BÀRBARA MARIA

***6880**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.06 kWp

8.133,86

3.636,00

213

PF_PITEIB-2249/2024

02/08/2024

MOLINA GIL, ISABEL

***7810**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.75 kWp

8.775,00

2.850,00

214

PF_PITEIB-2250/2024

02/08/2024

VALERIANO PEREZ, PEDRO

***7150**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7.20 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementària generació de 5.10 kWh

13.703,86

6.360,00

215

PF_PITEIB-2251/2024

02/08/2024

MASSANET GALMES, MATEU

***3882**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7.00 kWp

9.306,45

4.200,00

216

PF_PITEIB-2252/2024

02/08/2024

REAL MORILLAS, GORKA

***6484**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 1.64 kWp

5.141,65

984,00

217

PF_PITEIB-2253/2024

02/08/2024

HERNANDEZ GARBAYO, MARIA TERESA

***8882**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 2.70 kWp sobre coberta

5.603,51

1.620,00

218

PF_PITEIB-2254/2024

02/08/2024

ALONSO GALVEZ, OSCAR

***2872**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.545 kWp

8.500,25

2.727,00

219

PF_PITEIB-2255/2024

02/08/2024

COSTA PALERM, ANTONIA

***4060**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.03 kWp

5.195,45

1.818,00

220

PF_PITEIB-2256/2024

02/08/2024

CABALLERO COBOS, JUAN FRANCISCO

***4756**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10.80 kWp

12.699,96

6.000,00

221

PF_PITEIB-2257/2024

02/08/2024

JONAS, KATJA

***0913**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.235 kWp

6.284,19

2.541,00

222

PF_PITEIB-2259/2024

02/08/2024

RIERA MOYA , MARIA ROSA

***5213**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.58 kWp

13.577,62

3.948,00

223

PF_PITEIB-2261/2024

05/08/2024

MEYER LINDEMANN, HANS JÜRGEN

****3120*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 20.20 kWp

30.505,32

6.000,00

224

PF_PITEIB-2262/2024

05/08/2024

SANCHEZ GOMIZ, JAVIER

***1564**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.40 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 14.21 kWh

16.013,80

8.476,00

225

PF_PITEIB-2263/2024

05/08/2024

PATERSON , CHRISTOPHER BARRY

****9865*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7.07 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 5.00 kWh

14.782,17

6.242,00

226

PF_PITEIB-2264/2024

06/08/2024

ALDAMA SALA, CARLOS

***9534**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.25 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementària generació de 14.00 kWh

10.726,00

8.150,00

227

PF_PITEIB-2265/2024

06/08/2024

SINTES PONS, ANTONIA

***9308**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 2. Instal·lació renovable tèrmica 9.00 kWt

10.959,27

9.000,00

228

PF_PITEIB-2266/2024

06/08/2024

SCHAEFER, MANFRED

****4337*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9.00 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 9.6 kWh

11.045,90

9.240,00

229

PF_PITEIB-2267/2024

06/08/2024

HAMILTON GUEST, RICHARD

****4630*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.74 kWp

13.218,34

3.444,00

230

PF_PITEIB-2268/2024

06/08/2024

ESCANDELL GUIJARRO, DAVID

***5629**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 2.225 kWp

5.328,15

1.335,00

231

PF_PITEIB-2270/2024

06/08/2024

ALONSO GARCIA, MARIA AURORA

***6540**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.03 kWp

6.841,53

1.818,00

232

PF_PITEIB-2271/2024

06/08/2024

ALONSO GARCIA, MARIA AURORA

***6540**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.03 kWp

6.841,53

1.818,00

233

PF_PITEIB-2273/2024

06/08/2024

GARCIA SUREDA, IRENE

***2006**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 3.85 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 5.10 kWh

10.484,01

4.350,00

234

PF_PITEIB-2275/2024

06/08/2024

LAMBERT, ARNAUD SERGE PIERRE

****6703*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 8.01 kWp

Programa 1. Instal·lació emmagatzematge complementaria generació de 7 kWh

15.794,53

7.606,00

235

PF_PITEIB-2277/2024

06/08/2024

SARD SUÑER, MARIA

***8374**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.06 kWp

Programa 2. Instal·lació renovable tèrmica 12.10 kW

29.782,34

15.163,20

236

PF_PITEIB-2278/2024

06/08/2024

EPINEY, SVEN

***1102**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 9.81 kWp

15.846,64

5.886,00

237

PF_PITEIB-2279/2024

06/08/2024

FERNANDEZ MONGE, ALEJANDRO

***3934**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7.00 kWp sobre coberta

9.961,78

4.200,00

238

PF_PITEIB-2281/2024

07/08/2024

BARCELO SASTRE, ANTONIA

***7836**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 2.80 kWp

7.517,00

1.680,00

239

PF_PITEIB-2282/2024

07/08/2024

ALTMANN, SVEN

****4390*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 10.78 kWp

12.704,40

6.000,00

240

PF_PITEIB-2284/2024

07/08/2024

FLORIT PLANAS, CATHERINE

***4682**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 7.28 kWp

9.290,00

4.368,00

241

PF_PITEIB-2288/2024

07/08/2024

HELFRICH, AXEL RUDOLF

****6021*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 5.52 kWp

7.990,00

3.312,00

242

PF_PITEIB-2289/2024

07/08/2024

KNAB, ALEXANDER KARL

****2297*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 6.60 kWp sobre coberta

10.072,04

3.960,00

243

PF_PITEIB-2292/2024

07/08/2024

COCKERTON, SIMON

****0293*

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.86 kWp sobre coberta

13.748,63

2.916,00

244

PF_PITEIB-2294/2024

08/08/2024

ARIAS CARRASCO, JAVIER

***3315**

2025/G/731A01/78000/00/19701/MR052

Programa 1. Instal·lació generació fotovoltaica de 4.04 kWp

4.000,26

2.424,00

Total expedients: 244

Primer beneficiari: VERDERA VERDERA, ALBERTO

Darrer beneficiari: ARIAS CARRASCO, JAVIER

Total subvenció: 1.402.269,01