Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 508391
Modificació de les bases generals dels processos de selecció de personal laboral i de la base cinquena de les bases específiques de diversos processos selectius pel sistema de promoció interna

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En sessió ordinària del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, de data 9 d'agost de 2024, es va acordar:

Primer. Modificar la base tretzena de les Bases generals dels processos de selecció de personal laboral del Consell Insular d'Eivissa, aprovades pel Consell Executiu de data 2 de desembre de 2021 (BOIB núm. 173 de 18 de desembre de 2021), en el següent sentit:

Allí on diu:

Tretzena. Publicació

Aquestes bases generals es publicaran íntegrament al BOIB.

Les bases específiques es publicaran íntegrament al BOIB i l'anunci de les convocatòries es publicarà al BOE.

Ha de dir:

Tretzena. Publicació

Aquestes bases generals es publicaran íntegrament al BOIB.

Les bases específiques es publicaran íntegrament al BOIB i l'anunci de les convocatòries es publicarà al BOE, excepte l'anunci de les convocatòries de promoció interna que es publicarà al BOIB.

Segon. Modificar la base «5. Sol·licituds» de les bases específiques següents:

  • Bases específiques que regiran les proves selectives per a la selecció i la provisió definitiva de tres places d'auxiliar d'infermeria, corresponents a les ofertes d'ocupació pública dels anys 2020 i 2021, pel torn de promoció interna, mitjançant el sistema de concurs oposició (BOIB núm. 170, de 30 de desembre de 2022).
  • Bases específiques que regiran les proves selectives per a la selecció i la provisió definitiva de dos places d'infermer/infermera, corresponents a les ofertes d'ocupació pública dels anys 2019 i 2021, pel torn de promoció interna, mitjançant el sistema de concurs oposició (BOIB núm. 171, de 31 de desembre de 2022).
  • Bases específiques que regiran les proves selectives per a la selecció i la provisió definitiva de dos places de treballador/treballadora social, corresponents a les ofertes d'ocupació pública dels anys 2021 i 2022, pel torn de promoció interna, mitjançant el sistema de concurs oposició (BOIB núm. 171, de 31 de desembre de 2022).
  • Bases específiques que regiran les proves selectives per a la selecció i la provisió definitiva d'una plaça de fisioterapeuta a mitja jornada, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de l'any 2019, pel torn de promoció interna mitjançant el sistema de concurs oposició (BOIB núm. 171, de 31 de desembre de 2022).

En el següent sentit:

On diu:

5. Sol·licituds

.../...

Les persones aspirants que vulguin prendre part en el procés selectiu hauran d'inscriure-s'hi telemàticament a la seu electrònica del Consell Insular d'Eivissa (seu.conselldeivissa.es/Convocatòries i borses d'ocupació) dins del termini de vint dies naturals, comptats a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) i s'han de dirigir a la Presidència del Consell Insular d'Eivissa. Si el darrer dia de presentació recaigués en dissabte o festiu, el termini s'entendrà ampliat fins al primer dia hàbil següent.

.../...

Ha de dir:

5. Sol·licituds

.../...

Les persones aspirants que vulguin prendre part en el procés selectiu hauran d'inscriure-s'hi telemàticament a la seu electrònica del Consell Insular d'Eivissa (seu.conselldeivissa.es/Convocatòries i borses d'ocupació) dins del termini de vint dies naturals, comptats a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i s'han de dirigir a la Presidència del Consell Insular d'Eivissa. Si el darrer dia de presentació recaigués en dissabte o festiu, el termini s'entendrà ampliat fins al primer dia hàbil següent.

.../...

 

Eivissa, 19 d'agost de 2024

El secretari general del Consell Insular d'Eivissa Pedro Bueno Flores