Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 504278
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual es modifica la composició dels Tribunals Qualificadors del procés selectiu per a l’accés a diverses categories del personal laboral al servei de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears convocat mitjançant Resolució de 19 de desembre de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 19 de desembre de 2022 per la qual s'aprova la convocatòria del procés selectiu per a l'accés a diverses categories del personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. (BOIB núm. 165, de 20 de desembre de 2022).

2. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 27 de març de 2023 de correcció d'errades i modificació de membres de Tribunals designats en la convocatòria del procés selectiu per a l'accés a diverses categories del personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 40, de 30 de març de 2023).

3. El senyor Antonio Plata Buades, el senyor Miquel Solivellas Aguiló i el senyor Alejandro Godoy Moyá han deixat de formar part de la Comissió Permanent de Selecció i Provisió i han presentat la seva renúncia com a membre dels Tribunals Qualificadors d'aquest procès selectiu, causa que es considera adient pels motius al·legats en l'escrit de renúncia.

4. Atès el volum de processos en marxa, dels quals els membres de la Comissió Permanent de Selecció i Provisió ja en formen part, i atesa la causa prevista en el número anterior, es fa necessari designar nous presidents titulars i suplents dels Tribunals Qualificadors de la convocatòria del procés selectiu per a l'accés a diverses categories del personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a funcionaris de carrera que no formen part de la Comissió esmentada que d'acord amb el Conveni col·lectiu per al personal laboral de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears es poden designar lliurement per la consellera de Presidència i Administracions Públiques.

La resta de vocals titulars i suplents dels Tribunals esmentats manté la composició efectuada amb les Resolucions de 19 de desembre 2022 i 27 de març de 2023 de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat.

5. En conseqüència, s'han de designar nous presidents titulars i suplents i s'ha de modificar la composició dels Tribunals Qualificadors del procés selectiu per a l'accés a diverses categories del personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en el sentit indicat en l'annex d'aquesta Resolució.

Fonaments de dret

1. L'article 10 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en relació amb l'article 6.3 c) de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. El Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el reglament d'ingrés del personal al servei de la CAIB.

3. El Conveni col·lectiu per al personal laboral de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. La Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 19 de desembre de 2022 per la qual s'aprova la convocatòria del procés selectiu per a l'accés a diverses categories del personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Acceptar les renúncies com a membre dels Tribunals Qualificadors d'aquest procès selectiu del senyor Antonio Plata Buades, el senyor Miquel Solivellas Aguiló i el senyor Alejandro Godoy Moyá, atès que es considera adient pels motius al·legats en l'escrit de renúncia.

2. Modificar la composició dels Tribunals Qualificadors d'aquest procés selectiu per a l'accés a diverses categories del personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears convocat mitjançant Resolució de 19 de desembre de 2022 (BOIB núm. 165, de 20 de desembre de 2022).

3. Designar els nous presidents titulars i suplents com a membres dels Tribunals Qualificadors d'aquest procès selectiu, en substitució de les que presenten motius de renúncia justificades, en conseqüència, modificar les composicions dels Tribunals Qualificadors esmentats, en els termes establerts en l'annex d'aquesta Resolució.

4. Transcriure la composició dels vocals titulars i suplents dels Tribunals Qualificadors d'aquest procès selectiu que varen ser designats amb les Resolucions de 19 de desembre 2022 i 27 de març de 2023 de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat en l'annex d'aquesta Resolució, per tal de fer ´`public la composició final dels Tribunals esmentats.

5. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la seu electrònica de la CAIB (www.caib.es) i en el Portal de l'Opositor (http://oposicions.caib.es).

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un demanda davant el Jutjat del Social en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 69 de la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la Jurisdicció Social.

 

(Signat electrònicament: 14 d'agost de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

 

ANNEX Tribunals qualificadors torn lliure i promoció interna, de personal laboral fix de les oposicions 2022

1. Tribunal de la categoria de Patró d'embarcacions (Grup C, nivell 4)

President/a: Bennàsser Carratalà, Carme

Suplent/a: Sampol Morey, Francisca

 

Vocal 1 titular: Alegre Arán, Helena

Suplent/a: Tortajada Rebollo, María Del Carmen

 

Vocal II titular: Martínez Miró, Antonio

Suplent/a: Fornés Fuster, Juan José

2. Tribunal de la categoria Auxiliar tècnic/a educatiu/iva (Grup D, nivell 5)

President/a: Riera Granel, Luis

Suplent/a: Vidal Ripoll, Maria Inmaculada

 

Vocal 1: Sierra Molina, Josefa

Suplent/a: Viejo Rodríguez, Josefina

 

Vocal 2: Bastida Gómez, Encarnación

Suplent/a: Caimari Canals, Francisco Javier

 

3. Tribunal de la categoria Vigilant de Seguretat (Grup D, nivell 6)

President/a: Bennàsser Carratalà, Carme

Suplent/a: Sampol Morey, Francisca

 

Vocal 1: Vallori Rotger, Juan

Suplent/a: Ferrari Alorda, Rafael

 

Vocal 2: Pascual Carreras, Pedro Antonio

Suplent/a: Salom Pons, Antonio

4. Tribunal de les categories Oficial primera de manteniment (Grup D, nivell 5) Oficial segona de manteniment (Grup D, nivell 6)

President/a: Bennàsser Carratalà, Carme

Suplent/a: Rossinyol Seguí, Gabriel

 

Vocal 1 titular: Alzina Gil, Joan

Suplent: Capó Martorell, Antoni

 

Vocal 2 titular: Rodríguez Ripoll, Cristóbal

Suplent: Perelló Rayó, Rafael

5. Tribunal de la categoria Recepcionista (Grup D, nivell 5)

President/a: Riera Granel, Luis

Suplent/a: Vidal Ripoll, Maria Inmaculada

 

Vocal 1 titular: Soler Guzmán, Ana María

Suplent: Villalobos Roig, Antonia

 

Vocal 2 titular : Aparicio Del Río, Ana Isabel

Suplent: Bonnín Rodríguez, Sofía

6. Tribunal de les categories empleat/da de serveis, Peó especialista (Grup E, nivell 7) i Peó (Grup E nivell 8)

President/a: Bennàsser Carratalà, Carme

Suplent/a: Rossinyol Seguí, Gabriel

 

Vocal 1 titular: Vaíllo Martín, Francisco

Suplent: León García, José Manuel

 

Vocal 2 titular: Torrent Piris, Mariana

Suplent: Reus Morey, Francisca

7. Tribunal de Netejador/a (Grup E nivell 8)

President/a: Vidal Ripoll, Maria Inmaculada

Suplent/a: Riera Granel, Luis

 

Vocal 1 titular: Socías Oliver, María

Suplent/a: Alcalá Jiménez, Trinidad

 

Vocal 2 titular : Garau Santandreu, Magdalena

Suplent/a: Gordo Pérez, Alicia Margarita