Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 499274
Correcció d’errors de la Resolució del director gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera de data 19 de juliol de 2024, per la qual es convoca, pel sistema de lliure designació, la provisió de un lloc de treball de supervisor/a d'unitat d'infermeria de la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Can Misses, a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (Convocatòria ASEF 2024_09)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.- Mitjançant la Resolució del director gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera de data 19/07/2024, publicada al BOIB núm. 98 del 25/07/2024, es va convocar, pel sistema de lliure designació, la provisió de un lloc de treball de supervisor/a d'unitat d'infermeria de la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Can Misses, a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (Convocatòria ASEF 2024_09).

2.- S'ha detectat una errada material a l'apartat 6.1 de la citada Resolució en versió en castellà, la qual requereix esmena.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que “Les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

2. L'article 56.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa  que “La revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.” Així mateix, l'apartat 2 d'aquest article disposa que “La rectificació d'errors ha d'especificar, si n'és el cas, els efectes jurídics que se'n deriven, i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que hagin estat notificats o publicats”.

Per tot això, es dicta la següent

RESOLUCIÓ

Primer.- Corregir l'errada observada a l'apartat 6.1 de la versió en castellà de la Resolució del director gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera de data 19/07/2024, publicada al BOIB núm. 98 de 25/07/2024, per la qual es convoca, pel sistema de lliure designació, la provisió de un lloc de treball de supervisor/a d'unitat d'infermeria de la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Can Misses, a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (Convocatòria ASEF 2024_09), de manera que:

On diu:

“6.1. El órgano convocante designa como integrantes de la Comisión de Valoración para resolver la convocatoria a las personas que se detallan a continuación, todas ellas personal estatutario fijo de la categoría de matrón/matrona adscrito al ASEF:

Ha de dir:

“6.1. El órgano convocante designa como integrantes de la Comisión de Valoración para resolver la convocatoria a las personas que se detallan a continuación, todas ellas personal estatutario fijo de la categoría de enfermero/a adscritas al ASEF:”

Segon.- Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), al web de l'IB-SALUT (www.ibsalut.es) i al web de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (www.asef.es).

Eivissa, data que consti en la signatura electrònica (2 d'agost de 2024)

El director gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera José Enrique Garcerán Azorín-Gómez