Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 496161
Resolució del conseller d’Educació i Universitats de correcció d’errades advertides en la publicació de la Resolució del conseller d’Educació i Universitats de dia 17 de juliol per la qual es dicten les instruccions per les quals es regula el procediment per gaudir d’exempció o bonificació en el preu de la primera matrícula dels ensenyaments oficials de grau o de màster a centres d’ensenyaments artístics superiors

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 96, de 20 de juliol de 2024, es va publicar la Resolució del conseller d'Educació i Universitats de dia 17 de juliol per la qual es dicten les instruccions per les quals es regula el procediment per gaudir d'exempció o bonificació en el preu de la primera matrícula dels ensenyaments oficials de grau o de màster a centres d'ensenyaments artístics superiors.

2. S'han advertit una sèrie d'errades tant en el cos de la Resolució esmentada com a l'annex 2 en les versions catalana i castellana, que es detallen a continuació i que es corregeixen en els termes que s'estableixen en l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Fonaments de dret

1.  L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Rectificar, en els termes que estableix l'annex 1 d'aquesta Resolució, les errades advertides en la Resolució del conseller d'Educació i Universitats de dia 17 de juliol per la qual es dicten les instruccions per les quals es regula el procediment per gaudir d'exempció o bonificació en el preu de la primera matrícula dels ensenyaments oficials de grau o de màster a centres d'ensenyaments artístics superiors.

2. Rectificar l'annex 2 en les versions catalana i castellana de la Resolució del conseller d'Educació i Universitats de dia 17 de juliol per la qual es dicten les instruccions per les quals es regula el procediment per gaudir d'exempció o bonificació en el preu de la primera matrícula dels ensenyaments oficials de grau o de màster a centres d'ensenyaments artístics superiors.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant el conseller d'Educació i Universitats en el termini d'un mes comptador des de la data en què es publiqui, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (9 d'agost de 2024)

El director general d'Universitats, Recerca i Ensenyaments Artístics Superiors Sebastián Massanet Massanet

 

ANNEX 1 Correcció d'errades

A l'Annex 1 Punt 5.3 lletra b)

On diu:

Una vegada calculada la renda familiar d'acord amb les indicacions dels punts 3.1 i 3.2, s'han d'aplicar les deduccions següents:

Ha de dir:

Una vegada calculada la renda familiar d'acord amb les indicacions dels punts 5.1 i 5.2, s'han d'aplicar les deduccions següents:

A l'Annex 1 Punt 7.5 apartat 2

On diu:

En el termini màxim de quatre mesos, comptadors des que acabi el termini de presentació de sol·licituds, els centres publicaran la llista provisional de persones admeses i excloses al procediment, amb expressió de la causa d'exclusió. Aquesta llista es publicarà al lloc web del centre així com als panells d'informació.

Ha de dir:

En el termini en el que s'hagi resolt la concessió o denegació de les beques de caràcter general del Ministeri d'Educació, Formació Professional i Esports, els centres publicaran la llista provisional de persones admeses i excloses al procediment, amb expressió de la causa d'exclusió. Aquesta llista es publicarà al lloc web del centre així com als panells d'informació.

A l'Annex 2 a l'apartat de requisits generals

On diu:

He estat beneficiari d'una beca de caràcter general del Ministeri d'Educació, Formació Professional i Esports per al curs 2024-2025.

Ha de dir:

He sol·licitat una beca de caràcter general del Ministeri d'Educació, Formació Professional i Esports per al curs 2024-2025.

A l'Annex 2 de la versió castellana a l'apartat de “requisitos de matricula”

On diu:

“Tengo nacionalidad española o de algún estado miembro de la Unión Europea.”

“He sido beneficiario de una beca de carácter general del Ministerio de Educación, Formación Professional y Deportes para el curso 2024-2025.”

“He obtenido otro título oficial de nivel igual o superior a los estudios para los que se pide exención.”

Ha de dir:

“Estudios”

“Especialidad”

“Número de créditos matriculados en 1ª matrícula”

Documents adjunts